Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy Tab A9+ 5G ja Wifi -mallit

  • 10 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 883 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy Tab A9+ 5G ja Wifi -mallit
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Verkkokauppamme Samsungin tablettien valikoima on saanut lisäystä: Samsung Galaxy Tab A9+ -mallin. Tässä tabletissa on tuotu tehokas suorituskyky sekä monipuoliset ominaisuudet moderniin ja tyylikkääseen muotoon, jonka ansiosta se tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä kätevän sekä helposti kuljetettavan laitteen. 

Tässä 11 tuuman näytöllä varustetussa tabletissa on 90 Hz:n virkistystaajuus sekä ohuet kehykset, mikä tekee elokuvista ja pelikokemuksista todentuntuisempia. Tabletti on kevyt ja ohut: painoa laitteelta löytyy alle puoli kiloa ja se on vain 6,9 mm paksu, mikä tekee siitä erittäin näppärän mukaan otettavaksi mihin vain. Sen pikaladattava akku varmistaa pitkän käyttöajan, olit sitten katsomassa elokuvaa tai työprojektin parissa. Voit kääntää sen läppärin kaltaiseksi työvälineeksi Samsung Dex -toiminnon ja erikseen saatavan näppäimistökuoren avulla. Multi-Active-Window -toiminnon, eli monen näytön moniajon ansiosta voit jakaa näytön kolmeen osaan, mikä mahdollistaa tehokkaan multitaskauksen. Voit siis hoitaa eri tehtäviä samaan aikaan, olipa kyseessä sähköpostien kirjoittaminen, netin selailu tai uutisten lukeminen.

 

 

Samsung Galaxy Tab A9+ on varustettu 4 Gt muistilla ja 64 Gt:n sisäisellä tallennustilalla, joka on laajennettavissa microSD-kortilla jopa 1 Tt asti. Neljä kaiutinta tukevat Dolby Atmos -tekniikkaa tarjoten vaikuttavan äänimaailman. Uuden Qualcomm SM6375 -prosessorin ansiosta saat entistäkin enemmän tehoa ja nopeutta suoratoistoon, latauksiin ja sovellusten käyttöön. Samsung Kids -toiminto tarjoaa turvallisen ympäristön lapsille tutkia maailmaa ja oppia uutta, samalla kun Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä pitää laitteen ja tiedot turvassa.

Tablettia on saatavilla kahta eri versiota; joko WiFi -yhteydellä tai 5G & Wifi -yhteyksien yhdistelmällä. 5G-yhteysvaihtoehdon avulla voit käyttää tablettia missä tahansa ilman Wi-Fi-yhteyttä, joten tabletin kanssa työskentely on entistäkin sujuvampaa ja nopeampaa. Värivaihtoehtoina molemmissa versioissa on grafiitti, hopea tai tummansininen. Tablettiin on myös saatavilla Book Cover -suojakotelo sekä Premium -suojalasi.

Samsung Galaxy Tab A9+ yhdistää keveyden, suorituskyvyn, monipuolisuuden ja tuo sinulle työkalun niin viihteen kuin työnkin pariin. Jos arvostat juuri näitä ominaisuuksia, tämä voisi olla juuri sinun seuraava laitevalintasi! 

 

Tekniset tiedot

 

Näyttö Näytön koko
11"
Näytön ominaisuudet
WUXGA 1920 x 1200 px, jopa 90 Hz
Kamera Takakamera
8 MP, AF, F2.0
Etukamera
5 MP, FF, F2.2
Yleistä Suoritin
Qualcomm SM6375
Verkko
5G, Wi-Fi 5
  Tallennustila
64 Gt
Muisti
4 Gt
  Bluetooth
BT 5.1
Liitännät
USB-C
  Akku
7040 mAh
Muut ominaisuudet
Kasvojentunnistus / pSIM / Dolby Atmoksella varustetut nelikaiuttimet / MicroSD (Jopa 1 Tt)
Muuta Valmistajan väri
Grafiitti / Graphite
Mitat
257,1 x 168,7 x 6,9 mm / 491 g
 

Pakkauksen sisältö
Samsung Galaxy Tab A9+, USB-C-datakaapeli,

SIM-korttipaikan avaustyökalu , sekä pika-aloitusopas

 


 

 

Lue myös:  ​​

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa