Esittelyssä Samsung Galaxy Watch Active

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 169 katselukertaa

Hei sinä Samsungin käyttäjä! Oletko miettinyt älykellon hankintaa? Haluaisitko älykellon olevan lähempänä urheilukelloa?


 


Toiveisiisi on vastattu! Samsung Galaxy Watch Active on nimensä mukaisesti aktiiviseen elämäntapaan suunnattu älykello, johon on paketoitu nykyaikaisen Samsung-älykellon ominaisuudet edulliseen hintaan.


 


 


Kellon tyylikäs ulkonäkö ja siro muotoilu tekevät siitä sopivan joka tilanteeseen


 


Aktiiviseen elämään sopiva 40 mm Samsung Galaxy Watch Active on kooltaan erittäin siro. Kello on vain 10,5 millimetrin paksuinen, joten se on erittäin käyttäjäystävällinen ranteessa. Watch Activessa on kaksi ohjausnappia kellotaulun oikealla reunalla.


 


Vaikka kello on suunniteltu urheilulliseen menoon, niin se sopii tyyliltään joka tilanteeseen. Kellon moderni muotoilu, pelkistetyt linjat sekä laadukas ranneke, johon on saatavilla vaihdettavia rannekkeita eri tyyleissä, mahdollistaa kellon ulkonäön muuttamisen vaikka päivittäin. Myös kelloon vaihdettavia persoonallisia kellotauluja löytyy Galaxy Storessa monia. 


 


Samsung Galaxy Watch Active on saatavilla mustana, hopeana ja kultaisena. Kello on vedenkestävä ja pölytiivis. Se toimitetaan sinulle fluoroelastomeerirannekkeella, joka on monien käyttäjäkokemusten mukaan näppärä ja kevyt ranteessa. Ranneke hylkii hyvin vettä ja on helppo puhdistaa. Mielenkiintoinen fakta on myös se, että Samsung Galaxy Watch Active täyttää Yhdysvaltain armeijan laatimat kriteerit koskien lämpötilan-, tärinän- ja iskunkestävyyttä. 


 Käyttöönotto


 


Samsung Galaxy Watch Active on älykäs urheilukello. Koska kello on Samsungin mallia, niin loogisesti sen käyttöönotto on helpointa Samsungin omilla älypuhelimilla. Samsungin älypuhelimet sisältävät jo valmiiksi Watch Activen toimintaan tarvittavat sovellukset. Kello on myös Android ja iOS -yhteensopiva, mutta käyttöönotto muiden valmistajien älypuhelimilla vaatii hieman kärsivällisyyttä. Kellon kaikki toiminnot ovat kuitenkin saatavilla kaikissa laitteissa riippumatta valmistajasta.


 


Galaxy Watch Active on Bluetoothin avulla näppärästi yhdistettävissä muun muassa kuulokkeisiin ja jopa televisioon. Se tekee myös kommunikoimisesta tuplasti helpompaa. Voit vastata viesteihin toiminnolla, joka muuntaa puheen tekstiksi ja voit myös lisätä halutessasi emojeita. Sinun ei tarvitse siten enää kaivaa puhelintasi esille, vaan voit jättää sen huoletta taskuun! Kätevää, eikö?


 


 


Galaxy Watch Active on liikkujan ystävä


 


Galaxy Watch Active on kätevä treenikaveri keveytensä ja vesitiiviytensä ansioista. Kellossa on 39 harjoittelumuotoa, joten harrastuksestasi riippumatta saat GPS:n, sykemittarin, sekä muiden kellossa olevien antureiden ansiosta kattavaa dataa suorituksestasi. Voit tarkastella suoritettuja harjoituksiasi kellon lisäksi myös Samsung Health -sovelluksella. Sovellus kirjaa ylös suoritetut harjoituksesi ja antaa vinkkejä seuraavaa treeniäsi varten. Health-sovelluksessa on myös erillinen Yhdessä-osio, jossa voit haastaa kavereitasi liikkumaan.


 


Riittävä palautuminen on olennainen osa aktiiviliikkujan elämää. Kello seuraa untasi ja mittaa rasitustasoasi. Rasitustason noustessa kello ehdottaa sinulle hengitys- ja meditaatioharjoituksia. Unenlaadun seurannan avulla kello analysoi yöunesi ja esittää herätessäsi kattavaa dataa saamastasi levon määrästä. Kello näyttää sinulle kuinka suuri osa unestasi on syvää unta, kevyttä unta ja REM-unta. My BP Lab -sovelluksen kautta toimiva verenpainemittaus on ollut myös ehdoton myyntivaltti verrattuna markkinoiden muihin älykelloihin! Viikkoyhteenvedosta voit tarkistaa päivittäiset sykeintervallit ja keskimääräisen leposykkeen. Unenlaadun mittauksella saat tilastoja siitä, kuinka suuri osa unestasi on kevyttä unta, syvää unta ja REM-unta. 


 


Istu vähemmän, liiku enemmän!  Kello pitää huolen siitä, ettei istumalihaksesi rasitu liikaa päivän aikana. Kello hälyyttää sinulle, kun on aika nousta ylös ja lähteä jaloittelemaan. Kun kello on ranteessasi, se seuraa liikkeitäsi automaattisesti mm. sykettä, askeleitä ja kulutettuja kaloreita. Harjoitusten seuranta ei myöskään vaadi älypuhelinta, vaikka kello onkin riippuvainen älypuhelimen verkosta mobiilidatayhteyden puuttuessa.


 


   


 


Akku ja Wireless Power Share takaavat pitkän akun keston


 


Galaxy Watch Active lataus toimii langattomasti. 230 milliampeeritunnin akku kestää pidempään yhdellä latauksella. Yhdellä latauksella voit käyttää Galaxy Watch Active toimintoja jopa 45 tuntia. Sen akku kestää käytöstä riippuen kahdesta päivästä jopa viikkoon. Wireless Power Sharen myötä kellon voi ladata myös älypuhelimilla, jotka on varustettu langattomalla akunlataustekniikalla, kuten esimerkiksi Samsung Galaxy S10:llä, sekä Battery Pack -lisätarvikepakkauksella.


 


 


Galaxy Watch Activeen on saatavilla monia sovelluksia


 


Samsungin älykellot on varustettu Tizen 4.0. käyttöjärjestelmällä, joka on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Kelloon on saatavissa monia erilaisia sovelluksia, kuten esimerkiksi Spotify, Speedoo ja Under Armour. Spotifyn avulla musiikki kulkee mukanasi, minne ikinä menetkin.


 


Galaxy Watch Activesta löytyy paljon sovelluksia treenisi tueksi, kuten Strava, Endomondo, MyFitnessPal ja monta muuta. Kelloon saa myös Samsungin Bixby-puheavustajan, jolle voit esittää kysymyksiä. Bixby antaa ajankohtaista tietoa aktiviteeteistasi ja voit sen avulla hallita musiikkiasi.


 


 


Tarkemmat speksit


   


Lue lisää:


 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa