Skip to main content

Samsung Galaxy Watch FE on älykello, jonka lujuus täyttää valmistajan mukaan jopa amerikkalaiset armeijavaatimukset niin lämpötilan, tärinän kuin iskunkestävyyden suhteen. Watch FE on valmistettu naarmunkestävästä Sapphire Crystal -lasista ja Armour Aluminiumista. Sen vaihdettava One Click Band -ranneke on miellyttävän ohutta silikonia. Mutta mitä muita ominaisuuksia tästä kaverista löytyy kestävyyden lisäksi? Otetaanpa siitä selvää! 👇🏻

 

Inspiraatiota arjen hyvinvointiin

 

Galaxy Watch FE tarjoaa työkalut arjen motivaatioon ja hyvinvointiin. Googlen Wear Os on täynnä liikunta- ja hyvinvointisovelluksia, jotka kannustavat aktiivisempaan elämäntyyliin. Uusi, edistynyt unitoiminto analysoi untasi ja valmentaa sinua parempiin nukkumistottumuksiin. Voit käyttää kelloa navigointiin GPS:n, karttojen  ja sisäänrakennetun kompassin avulla. Lisäksi Samsung Walletin avulla maksat ostokset vaivattomammin ilman, että sinun tarvitsee kaivaa lompakkoa esiin.

Watch FE on varustettu antureilla, jotka mittaavat mm. EKG:täsi, sykettäsi, askeleitasi ja happisaturaatiotasi. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien Samsung Galaxy -laitteidesi, kuten älypuhelimen ja kuulokkeiden kanssa. Tutustutaan seuraavaksi laitteen teknisiin spekseihin tarkemmin.

 

Galaxy Watch FE:n ranneke vaihtuu napin painalluksella.

 

Kestävyyttä vaativampaan makuun 

 

1,19-tuumainen värinäyttö on resoluutioltaan 330 PPI. 40-millimetrisen kellotaulun alla hyrräilee viisiytiminen Exynos W9020 -suoritin. Langatonta latausta tukeva, 247 mega-ampeeritunnin akku antaa virtaa tavallisessa käytössä jopa 40 tuntia. Laite säästää aina tehoja kun mahdollista, ja pikalatauksella akku täyttyy vain kahdessa tunnissa.

Käyttäjäystävälliseksi suunniteltu One UI 5 -käyttöliittymä auttaa sinua löytämään usein käyttämäsi sovellukset ja toiminnot. Voit ohjata toimintoja äänikomentojen tai haptisesti reagoivan kosketusnäytön avulla. Voit käyttää kelloa esimerkiksi valokuvien ottamiseen tai kadonneen puhelimen etsimiseen. 

Pakkauksen mukana saat kellon ja kumirannekkeen lisäksi latauskaapelin sekä pika-aloitusoppaan. Vain 26,6 gramman painoisen kellon valmistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota kestävyyteen. IP68-luokituksen mukaisesti laite on veden- ja pölynkestävä.

Mukautuvien painikkeiden ansiosta voit käyttää kelloa kummassa ranteessa tahansa. Kellon One Click Band -ranneke on saatavilla kolmessa eri sävyssä: musta, vaaleanpunainen ja hopea. Jos kuitenkin kaipaat tyyliisi vaihtelua, on verkkokaupassamme tilattavissa eri värisiä Galaxy Watch Marimekko -vaihtorannekkeita klassisella Unikko-kuosilla.

 

Katso, miten Galaxy Watch FE pärjää vertailussa:

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

  • Materiaali: Safiirilasi ja Armour Aluminium
  • Mitat ja paino: 39,3 x 40,4 x 9,8 mm / 26,6 g
  • Näyttö: 1,19" 396 x 396 px, 330 PPI värinäyttö
  • Prosessori: Exynos W9020 (1,4 GHz)
  • Luokitukset: 5ATM, IP68, MIL-STD-810H
  • Anturit: Optinen sykeanturi, kiihtyvyysanturi, barometri, gyroanturi, geomagneettinen anturi (kompassi), valoanturi
  • IP-luokitus: IP68
  • Tallennustila: 16 Gt (1,5 Gt keskusmuisti)
  • Akku: 247 mAh, valmiusaika jopa 40 tuntia. Tuki langattomalle lataukselle.
  • Bluetooth: Kyllä
  • Muuta: Mikrofoni, kaiutin, värinä
  • Takuu: 24 kk 
  • Asiakastuki: p. 030 622 7515 (ma-pe 7-21, la 8-17, su 8-17), https://www.samsung.com/fi/support/

 

Lue myös:

 

 

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa