Esittelyssä Sony WH-XB910N langattomat vastamelukuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 4 kommenttia
  • 204 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12Onko sinulla hakusessa vastamelukuulokkeet, joilla polkaista päivä mukavasti käyntiin hyvän musiikin tai vaikka äänikirjojen parissa? Siinä tapauksessa Sonyn WH-XB910N -vastamelukuulokkeet ovat sinulle sopiva ratkaisu. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin näihin langattomiin uutuuskuulokkeisiin ja niiden ominaisuuksiin.


 


Sonyn tuttu muotoilu ja rakenne


 


Ulkoisesti Sony WH-XB910N -vastamelukuulokkeet näyttävät tutulta Sonyn muotoilulta. Pääpannan liukusäätimen avulla voit säätää kuulokkeet istumaan korvillesi sopivalla asetuksella. Nämä kuulokkeet ovat ns. over ear -mallit eli korvakupit pysyvät korviesi ympärillä. Korvakupit kääntyvät sisäänpäin, joten voit pakata ne kätevästi niiden omaan koteloon kuljettamista varten. Kuulokkeiden mukana tulee tosiaan oma kantolaukku, joka ennaltaehkäisee kuulokkeiden vaurioitumista niinä hetkinä kun pidät niitä mukana, mutta ne eivät ole korvillasi. Lisäksi kuulokkeiden mukana saat myös kaapelin langallista kuuntelua varten. Sony on lisäksi sitoutunut tuotteidensa ja toimintansa ympäristövaikutusten vähentämiseen, jonka osoituksena laitevalmistaja kertookin, ettei kuulokkeiden myyntipakkauksessa ole käytetty materiaalina lainkaan muovia. Musiikki pysyy sisällä ja melu pysyy poissa Sony WH-XB910N:n vastameluominaisuuksien ansiosta. Henkilökohtaisesti tykkään itse tämän mallisista vastamelukuulokkeista istuvuuden kannalta ja vastaavista Sonyn aiemmista malleista onkin hyviä käyttökokemuksia. Nykyään markkinoilta löytyy kuitenkin myös nappikuuloke-mallisia langattomia vastamelukuulokkeita, jos haet sirompaa mallia omaan käyttöösi. Sony kertoo WH-XB910N-kuulokkeissa olevan pehmeät, soikeat korvatyynyt, joiden istuvuuden ansiosta voit käyttää kuulokkeita pidemmän aikaa. Korvatyynyjen optimaalisessa rakenteessa yhdistyvät synteettinen nahka, uretaanimateriaalit sekä harkitut mitat mahdollisimman hyvän käytettävyyden tarjoamiseksi.


  


wh-Xb910n tarjoaa monipuolisen äänimaailman


 


Kaipaatko lisää bassoa päivääsi? Sony WH-XB910N antaa sitä sinulle EXTRA BASS -tekniikan avulla. Nämä kuulokkeet parantavat matalia taajuuksia poikkeuksellisen basson saavuttamiseksi. Kuulokkeiden oma bassokanava sekä parempi ilmatiiviys ohjainyksiköiden ja tärykalvojen välillä auttavat Sonyn mukaan luomaan tarkkoja ja iskeviä rytmejä erityisesti musiikin nostattamiseen. Laitevalmistajan mukaan kuulokkeet säilyttävät kuitenkin äänen selkeyden bassosta huolimatta tarjoten monipuolisen kuuntelukokemuksen.Sonyn WH-XB910:n käyttämä Digitaalinen äänenparannusmoottori (DSEE) tuo pakatut musiikkitiedostot lähemmäksi alkuperäistä tallennusta, sillä se palauttaa pakkauksessa menetettyjä korkealaatuisia elementtejä. Eli käytännössä se pyrkii tekemään huonompilaatuisesta musiikkitiedostosta paremman kuuloisen.


 


Kuulokkeet hyödyntävät vastamelutekniikkanaan kaksoiskohinanvaimennusta, jonka ansiosta voit sulkea maailman ympäriltäsi pois ja nauttia esimerkiksi musiikista täysin siemauksin. Vastameluominaisuudesta on apua etenkin, jos työskentelet tai liikut meluisassa ympäristössä tai haluat keskittyä kunnolla saaden ylimääräisen hälinän pois ympäriltäsi. Kuulokkeissa on kaksi sisäänrakennettua mikrofonia, joiden myötä hoidat puhelut kuulokkeilla myös näppärästi. Voit halutessasi vaihtaa eri tilaan ja kuulla enemmän ympärilläsi olevaa ääntä kuulokkeista löytyvien mikrofonien ansiosta.Headphones Connect -sovelluksen avulla voit muokata paljon ääniasetuksiasi. Voit jopa säätää ympäristön ääniä tai käyttää mukautuvaa äänenhallintaa, joka tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäristön ääniasetuksia sen mukaan. Adaptive Sound Control tunnistaa ajan myötä paikat, joissa vierailet usein ja räätälöi äänet ympäristöön sopivaksi. Voit räätälöidä Headphones Connect -sovelluksesta äänet myös henkilökohtaisten mieltymyksiesi mukaiseksi. Pääset valitsemaan useista esiasetuksista äänenlaadun omaan musiikkimakuusi soveltuvaksi tai luomaan ja tallentamaan omia esiasetuksia EQ Custom -toiminnolla. Näillä kuulokkeilla pääset myös nauttimaan 360 Reality Audiosta, jos käytössäsi on yhteensopiva musiikin suoratoistopalvelu (deezer, nugs.net, TIDAL). 360 Reality Audiossa äänilähteet sijoitetaan 360 asteen ympäristöön kuuntelijan ympärille.


  


langattomat kuulokkeet, jotka ovat helppo yhdistää


 


Sony WH-XB910N -kuulokkeet hyödyntävät monipistetilaa, jonka ansiosta voit yhdistää kuulokkeet pariksi kahden bluetooth-laitteen välillä (Android/iOS). Täten voit esimerkiksi vastata puheluihin kahdesta eri puhelimesta ilman yhteyden katkaisemista ja uudelleen muodostamista toiseen laitteeseen. Kun puhelu tulee, kuulokkeet tietävät mikä laite soi, ja muodostavat yhteyden oikeaan laitteeseen automaattisesti. Voit myös vaihtaa kuulokkeet jompaankumpaan laitteeseen napin painalluksella.


 


Swift Pair-toiminnon avulla voit yhdistää WH-XB910N-kuulokkeet ja Windows 10 -tietokoneen bluetoothin avulla nopeasti. Kun parinliitostila on valittu, ponnahdusikkunan yhdistämisohjeet näkyvät lähellä olevissa Windows 10 -laitteissa. Fast Pair -toiminnolla kuulokkeiden yhdistäminen Android -laitteeseen on myös helppoa. Ohjeikkunaa napauttamalla voit pariliittää kuulokkeet helposti bluetooth-yhteydellä Android-laitteisiin. Voit myös etsiä kuulokkeesi soittamalla niihin tai tarkistamalla niiden sijainnin älypuhelimellasi.


 


Voit viettää vaikka koko päivän musiikin parissa Sonyn WH-XB910N -kuulokeilla, sillä täyteen ladattu akku kestää laitevalmistajan mukaan 30 tuntia. Jos tarvitset lisää virtaa, kymmenen minuutin pikalatauksella saat jopa 4,5 tuntia lisää kuunteluaikaa. Saat myös ilmoituksen, kun kuulokkeiden akku on vähissä, jotta osaat ladata ne ajoissa.


 


Musiikin kuuntelun hallinta onnistuu kätevästi kuulokkeiden toisen kupin pinnasta sormiesi liikkeillä. Sinun ei siis tarvitse kaivaa puhelintasi esiin vaihtaaksesi biisiä, säätääksesi äänenvoimakkuutta tai vaikkapa vastataksesi puheluun. Nämä onnistuvat sormiliikkeiden avulla. Jos sinun tarvitsee kuulla nopeasti ympäristön äänet vaikkapa kaupan kassalla, voit vähentää äänenvoimakkuutta ja päästää ympäristön äänet läpi asettamalla käden kotelon päälle. Sony WH-XB910N -kuulokkeet ovat myös Google Assistant- ja Alexa -virtuaaliavustajien kanssa yhteensopivat.


 


Onko sinulla kokemusta vastamelukuulokkeista tai onko sinulla aikeissa hankkia sellaiset? Osallistu keskusteluun ja kerro miltä Sony WH-XB910N -kuulokkeet vaikuttavat omasta mielestäsi.


 


Tilaa Sony WH-XB910N -vastamelukuulokkeet verkkokaupastamme!


 


Lue myös: 

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Olen pitkään harkinnut uusia Bluetooth kuulokkeita, joissa olisi vastamelu toiminto.

Pidän siitä että kuulokkeita voidaan ohjata näppärästi hipaisten toista kuuloketta eikä tarvitse etsiä oikeaa nappia summassa.

Päädyin näihin kuulokkeisiin ja pistin tilaukseen 🎧>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tänään tuli perille nämä vastamelukuulokkeet. Hieman kokeilin jo ja olen tykästynyt näihin.

 

 

Hienosti toimii Sonyn kuuloke sovelluksen kanssa ja hipaisu toiminto oikeaan kuulokkeeseen on todella näppärä 🤓>

 

 

Säilytyskotelo on myös hieno :

 

 

Olin hämmentynyt kuinka hyvin kuului kuulokkeista myös taustaäänet kun ambient toiminto oli päällä 😀>

 

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@kiisseli67  Kiva kuulla, että oot saanu kuulokkeet käyttöön ja ne vaikuttaa olevan sulle just passelit 🙂> Toi on muuten tosi hieno säilytyskotelo, varmasti pysyy tallessa ja hyvänä tuolla silloin, kun kuulokkeita ei käytä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hyvin kuuluu kuulokkeista musiikki ja Sonyn sovelluksen kautta pystyy säätämään asetuksia mukavasti.

 

Spotify käytössä 🎧>

Puhelimen Bluetoothissa näkyy kuulokkeiden akkutaso 🔋>

Korvatyynyt-/ kupit ovat todella pehmeät eikä korvat kipeydy vaikka kuuntelisi pitempääkin. 

Vastaa