Esittelyssä Sony Xperia Z5

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa

 

Sain testiin Sonyn Xperia Z5 kapulan ja ensikokemuksena laite on omaan mieleen. Laite on siis Z5 perheen keskimmäinen malli. Muut perheen laitteet on Z5 Compact ja Z5 Premium. Z5 ja Z5 Compactin erona on vain näytön koko. Z5 premiumissa on sitten aavistuksen Z5:n näyttöä isompi 4k näyttö.

 

Päällisin puolin laite tuntuu oikeenki jykevältä ja laadukkaalta. Ainoa mikä ei itteä miellytä laitteen designissa on virtanappi, joka on nyt aavistuksen upotettuna laitteen kylkeen. Varsin pieni mutta jokseenkin ärsyttävä asia kun napin painaminen vaatiikin yhtäkkiä "keskittymistä" ja hapuilua.

 

 

Käynnistyksen jälkeen päästiin sitten tutkimaan ominaisuuksia pintapuolisesti. Näyttö Sonyssa on miellyttäny omaa silmää jo ensimmäisestä Xperiasta asti. Z5:n Näyttö on älyttömän tarkka ja kuva erittäin kirkas. Äänentoistostakaan ei pysty valittamaan. Pienen Netflix maratoonin jälkeen akunkestokin tuntuu riittävältä, vaikka alussa onki hankala muodostaa siitä todellista mielipidettä.

 

Ihan alkuun päästiinki testaamaan heti kovasti mainostettua ja kehuttua kameraa niinkin sopivassa tilanteessa kun revontulien kuvaamisessa. Nopeesti parkkipaikalla automaattiasetuksilla revontulet tallentu kameran sisuksiin mikä ei mobiililaitteilla olekkaan niin itsestään selvää.

 

 

Selfiekamerakaan ei tuota ihan mahdottoman rakeista kuvaa ja Sonyn AR ominaisuudet on mukavia leikkikaluja.

 

 

Vielä ei laite ole kovempaan käyttöön ja testiin päätynyt, mutta ensivaikutelmilta pätevän olonen ja tehokas laite hyvällä kameralla. Pääkameran tarkennus on lisäksi tosi nopee, ei tarvitte joka kuvan ottamisen välissä lähtee hakemaan kahvia kun kamera tarkentaa jalustan nokassa.

 

Ohessa lyhyt video jossa testailen puhelimen videokameraa.

 

 

Lähiviikkojen aikana tuun kokeilemaan puhelimen toimintaa ja akunkestoa erilaisissa olosuhteissa omien harrastusten ohessa. Samalla testailen puhelimen kameraa ja vertailen sen toimintaa muiden laitteiden kanssa.

 

Laitteen käyttökokemukset voit jatkossa lukea täältä!


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa