Esittelyssä Suunto 9 Baro -älykello

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 192 katselukertaa


Suunto lanseerasi viime kesänä huippuaktiivisille liikkujille suunnitellun GPS-multisport-kellon, joka sopii mihin tahansa urheilulajiin. Suunto 9 Baro -älykello on suunniteltu ja valmistettu täyttämään ammattiurheilijoiden vaatimukset. Kello sisältää yli 80 ennalta määriteltyä harjoittelutilaa.


 


Älykkäällä akunkestojärjestelmällä varustettu kello on testattu Suunnon testaustiimin ja monien urheilijoiden toimesta ääriolosuhteissa, joten se sopii kovaankin käyttöön ja on siten luotettava kumppani. Rannesykemittaus sekä muut aktiivisuuden seurannan ominaisuudet tukevat kattavasti urheiluelämän hallintaa ja seurantaa. Lisäksi kelloon on mahdollista saada ilmoitukset puheluista ja tekstiviesteistä.


 


 


Ulkonäkö ja muotoilu


 


 


Kello on rakenteeltaan vankka ja jämäkkä, koska se on suunniteltu kestämään kovempaakin käyttöä. Kello on ulkonäöltään tyylikäs ja pelkistetty, joten se sopii myös arkikäyttöön. Värivaihtoehtoja on musta tai valkoinen, joten ne ovat helppoja värejä yhdistää myös arkityyliin.


 


Suunto 9 Baro -kello on kooltaan melko suuri. Se on esimerkiksi isompi, kuin edeltäjänsä Suunto 3. Kellotaulu on tehty safiirilasista, joka on käytännössä naarmuuntumaton. Tämä kuvastaa hyvin sitä, että kello on tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Kello toimii kosketusnäytöllä, sekä kellotaulun oikealla puolella olevista kolmesta ohjausnapista, joiden avulla voit valita eri toimintoja. Lisäksi yksi hyvä ja mainitsemisen arvoinen ominaisuus kellossa on näytön kirkkauden säätäminen.


 


  


 


Suunto 9 Baro -kellossa älykäs akunkesto optimoi virran keston


 


 


Yksi vaikuttavista Suunto 9 Baro -kellon ominaisuuksista on älykäs akunkesto. Kellossa on määritelty kolme erilaista akkutilaa: suoritus, kestävyys ja ultra, jotka antavat tallennusaikaa 25 tunnista jopa 120 tuntiin, kun GPS-seuranta on käytössä. Voit valita näistä kolmesta akkutilasta harjoituksen käynnistämisen yhteydessä itsellesi sopivan tilan. Esimerkiksi Ultra-tila mahdollistaa jopa 120 tuntia akun kestoa!


 


Kun aloitat urheilusuorituksen tallennuksen, saat arvion siitä, kuinka kauan akku vielä kestää nykyistä tilaa käytettäessä. Halutessasi voit myös vaihtaa eri akkutilojen välillä: Jos kellossa alkaa akku loppumaan harjoittelun aikana, se ehdottaa automaattisesti eri akkutilaan vaihtoa. Kello muistuttaa sinua myös ajoissa akun loppumisesta, jotta ehdit ladata sen täyteen ennen seuraavaa harjoitusta.


 


 


  


 


Suunto FusedTrack mittaa kätevästi matkaasi


 


 


Kellossa olevien GPS-antureiden myötä kello mittaa kuljettua matkaa ja antaa kattavaa analysointia kulkemastasi reitistä. GPS kuitenkin kuluttaa akkua melko voimakkaasti, joten akunkesto saattaa rajoittaa matkan ja reitin tarkkaa tallennusta. Suunto on ottanut huomioon tämän asian ja kehittänyt Fusedtrack-ominaisuuden, jonka avulla seuraat kulkemaasi reittiä ja matkaa vähemmällä GPS:n ja akun käytöllä.


 


 


Tekniset tiedot


   • Mitat: 51.5 x 51.5 x 17 mm

  • Paino: 76 g

  • Kehän materiaali: Ti5-titaania

  • Lasin materiaali: Safiirilasi

  • Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteista polyamidia

  • Rannekkeen materiaali: Silikoni

  • Pakkauksen sisältö: Suunto 9 Baro -älykello, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote


 


Suunto 9 Baro -kelloja on saatavilla Telia.fi verkkokaupasta eri väreissä!


 


  


 


Katso myös:


  


 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa