Esittely

Esittelyssä Suunto Race – kotimainen urheilukello tavoitteelliseen treenaamiseen

  • 25 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 195 katselukertaa
Esittelyssä Suunto Race – kotimainen urheilukello tavoitteelliseen treenaamiseen
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Suunto julkisti uusimman urheilukellomallinsa, joka on tarkoitettu erityisesti tavoitteellisesti treenaaville. Uutuusmalli kulkee nimellä Suunto Race. Se antaa mahdollisuuden seurata harjoittelua ja palautumista tehokkaasti. Yksi hienoimmista ominaisuuksista on jopa 10 vuorokauden käyttöaika jatkuvalla sykemittauksella.

 

Suunto Race urheilukello tarjoilee työkaluja sinulle, joka haluat valmistautua kilpailuihin tai muihin haasteisiin. Se auttaa pitämään harjoittelun ja palautumisen tasapainossa. Kirkas 1,43 tuuman safiirilasilla päällystetty AMOLED-näyttö on helposti luettavissa kaikenlaisissa tilanteissa, myös kirkkaassa auringonvalossa. Digitaalinen kruunupainike tekee toimintojen selaamisesta helpompaa. Perusmallissa kellokehys on tehty ruostumattomasta teräksestä ja Titanium-mallissa se on titaania. Kello on testattu sotilasstandardien mukaisesti, joten se kestää kovemmassakin menossa. Akunkesto on tämän kellomallin ehdoton kruunu. Suoritustilassa akussa riittää virtaa jopa 40 tunnin harjoitteluun. Muuttamalla tilan ”Retki” -moodiin, kestää akku viisi päivää. Normaalissa arkikäytössä, jossa harjoittelutila ei ole päällä on akun kerrottu kestävän 12 päivää. Jos nappaat myös päivittäissykkeenmittauksen pois päältä, etkä mittaa treenejä, on kestoksi luvattu 26 päivää. Latauksesta ei siis tarvitse joka päivä huolehtia. 

 

Yksilöllinen valmentaja ja suoritusten mittaaja

 

Suunto Race mittaa sykettäsi, askeleitasi ja aktiivisuuttasi. Se antaa sinulle yksilöllistä palautetta harjoituskuormituksesta, edistyksestä ja palautumisesta sykevälivaihtelun perusteella. Tekoälysovellus Suunto Coach valvoo treenejäsi ja vertaa tuoreimpia tietojasi edellisiin viikkoihin, näin saavutat tavoitteesi varmemmin. Jos kaipaat vieläkin yksityiskohtaisempia tietoja harjoituksistasi, on Suunto-sovelluksen Training Zone siinä hyvänä apuna.

Kello sisältää monipuolisen valikoiman eri urheilutiloja ja niitä onkin valittavissa yli 95. Kello sopii siis kaikenlaiseen treenaamiseen, myös uimiseen, sillä se on vesitiivis aina 100 metriin asti. Maastossa liikkuessasi kattavat karttaominaisuudet pitävät sinut oikealla reitillä myös offline-tilassa. Jos taas kisailet ja osallistut esimerkiksi maratonille, voit optimoida urheilutilasi niin että tärkeimmät mittarit näkyvät kellon näytössä kilpailun aikana. Lisäksi voit haastaa itseäsi RaceTime -suoritustasotesteillä ja kilpailla myös itseäsi vastaan.

Vaikka kello onkin suunniteltu aktiiviselle harrastajalle ja treenajalle, sisältää se silti myös hyvinvointiin liittyviä ominaisuuksia kattavien treenivalikoiman lisäksi. Uniseuranta seuraa unesi laatua, unen vaiheita ja sykevälivaihteluita unesi aikana. Aktiivisuusseuranta laskee puolestaan kuluttamiasi kaloreita, askeleita ja pitää kirjaa liikuntatavoitteistasi. Kello tarjoaa kattavasti jokaiselle jotakin. 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: 1,43” AMOLED-kosketusnäyttö, safiirilasi
  • Rungon materiaali: Lasikuituvahvisteinen polyamidi
  • IP-luokitus: IPX8
  • Akun kesto: Aikatilassa 26 päivää, 24/7 seurannalla ja mobiili-ilmoituksilla 12 päivää
  • Yhteydet: Bluetooth 5, Wi-Fi, GPS, Glonass, Galileo, QZSS, Beidou (ei lähimaksu eikä eSIM-ominaisuutta)
  • Muisti: 16 Gt
  • Mitat: 49 x 49 x 13,3 mm (rannekkeen kanssa)
  • Paino: 69 g / 83 g (titaaniversio)
  • Muuta: Happisaturaation mittaus, säätoiminnot, auringonlasku/nousutiedot, Strava-segmentit, rannesykemittaus, musiikkikontrolli, GPS-navigointi, aktiivisuuden ja unen seuranta, päivittäinen resurssitaso, ei langatonta latausta

 

Suunto Race ja Suunto Race Titanium -mallit ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi latauskaapelin ja pikaoppaan. 

 

Onko sinulla kyseinen kello jo hankintalistalla?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa