Esittely

Esittelyssä Suunto Vertical

  • 21 May 2023
  • 0 kommenttia
  • 267 katselukertaa
Esittelyssä Suunto Vertical
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Suomalainen Suunto on esitellyt uuden älykellonsa: Suunto Verticalin. Sen erityisesti suosittu ominaisuus on pitkä, aurinkokennojen tukema käyttöaika. Suunto Vertical on 100 prosenttisesti uusiutuvalla energialla valmistettu älykello, joka on saatavilla joko ruostumattomasta teräksestä ja titaanista valmistettuna.

Olemme saaneet verkkokauppaamme tätä suurinäyttöistä urheiluun ja seikkailuun suunnattua uutuuskelloa kahdessa versiossa sekä useammalla värivaihtoehdolla: Suunto Vertical (musta, hiekka, limenvihreä ja viininpunainen) ja Suunto Vertical Solar (musta, hiekka, vihreä ja oranssi). Mallit ovat teknisesti hyvin samanlaisia, muutamaa eroa lukuunottamatta. Titaanisessa kellossa on muun muassa aurinkoa hyödyntävä latausominaisuus, jonka ansiosta kellon käyttöaika nousee valmistajan mukaan kirkkaana päivänä jopa 30 prosentilla. Ruostumattomasta teräksestä varustetuissa Verticaleissa ei kennoja ole. Tavanomaisessa käytössä Suunto Verticalin akku kestää jopa 60 tuntia, ja titaanista valmistetussa 85 tuntia. Suunto on kertonut auringossa latautuvan mallin toimivan jopa yhden kokonaisen vuoden ilman latausta.

Turvallisuuden takaamiseksi kaikkia navigointitoimintoja voidaan käyttää myös offline-tilassa. 

Suunto Vertical sisältää monipuoliset kartta- ja navigointiominaisuudet, ja Suunto itse kuvailee sijainnin tallennusta maailman tarkimmaksi kehittyneen GNSS-järjestelmän ansiosta. Kellot seuraavat lisäksi päivittäistä aktiivisuutta askeleista sykkeeseen ja unesta kaloreihin. Uimaankin kello kädessä voi pulahtaa, sillä Suunto Vertical on vesitiivis 100 metriin saakka. Urheilutiloja on valittavissa kaikkiaan 97, ja kello synkronoi tallentamansa tiedot Suunnon älypuhelinsovellukseen.

Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi helpottavat ympäristön avaruudellista hahmottamista. Haastavissa ympäristöissä nämä ominaisuudet voivat olla elintärkeitä. Myrskyvaroitus ja reaaliaikaiset sääennusteet auttavat sinua suunnittelemaan reittisi turvallisesti. Vesialueet, reitit ja muut tärkeät kiintopisteet näkyvät kolmessa erilaisessa karttanäkymässä. 

 

 

Tarvitsetko lisää ominaisuuksia? Suuntaa SuuntoPlus Storeen, mukauta kelloasi lisäominaisuuksilla ja hanki sovellukset kiipeilyyn, Cooperin testiin ja moniin muihin suorituksiin!


 

Miltä sinusta kuulostaa osaksi aurinkoenergialla latautuva uutuuskello? 

Lue myös: 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa