ESITTELY

Esittelyssä Suunto Wing -urheilukuulokkeet

  • 31 October 2023
  • 2 kommenttia
  • 316 katselukertaa
Esittelyssä Suunto Wing -urheilukuulokkeet
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Suunto on tunnetusti urheiluun, ja erityisesti ulkoiluun soveltuvien tuotteiden suunnittelun mestareita. Uutuutena tuoteperheeseen on tuotu Suunto Wing -open-ear-urheilukuulokkeet, joiden muotoilu mahdollistaa erinomaisen käyttökokemuksen vauhdikkaammankin urheilun parissa, ympäristöstä riippumatta. Näillä urheilukuulokkeilla nautit musiikista jopa 30 tunnin ajan yhden latauksen voimin! Artikkelissa tutustutaan tarkemmin tähän uutuuteen ja sen ominaisuuksiin.

 

Kaverina vauhdikkaammissakin seikkailuissa

 

Suunto Wing -urheilukuulokkeet mahdollistavat musiikinkuuntelun sulkematta pois ympäristön ääniä, jolloin voit nauttia luonnonäänistä sekä tarkkailla ympäröivää liikennettä samalla nauttien lempimusiikistasi tai podcasteista. Perinteisistä in-ear-kuulokkeista poiketen Suunto Wing -kuulokkeet asettuvat korvien eteen jättäen korvakäytävän avoimeksi, ja perinteisten kaiuttimien sijaan ne välittävät äänen sisäkorvaasi poskiluihin kohdistuvien pienten värähtelyiden avulla. Halutessasi voit kuitenkin vaimentaa ulkomaailman ääniä käyttämällä kuulokkeiden kaverina korvatulppia. Korvatulppien käyttö samanaikaisesti voimistaa kuulokkeiden ääntä, vaimentaen samalla ulkopuolisen hälinän. Tämä lisää kuulokkeiden monipuolista käyttöä ja saat niistä kelpo treenivarusteen myös esimerkiksi kuntosalille, jolloin saatat haluta uppoutua treeniisi minimoiden ympäristön äänet.

Kuulokkeet on valmistettu silikonista ja titaaniseoksesta. Materiaalinsa ansiosta ne asettuvat mukavan kevyesti päähän ja pysyvät menossa mukana niin juoksulenkillä haastavassa maastossa, kuin pyörälenkillä epätasaisen kivikkoisilla poluilla. Open-ear -muotoilu minimoi äänihaitan esimerkiksi kovin tuulisessa säässä, pitäen äänenlaadun mahdollisimman kirkkaana. IP67 -vedenkestävyysluokituksen ansiosta rankempikaan sade tai hikoilu ei ole esteeksi. Myöskään äärisääolosuhteet kuten paahtava kuumuus tai paukkupakkaset eivät pakota jättämään näitä kuulokkeita seikkailun ajaksi kotiin. Jos seikkailuillasi on tapana venähtää pidemmiksi, on hyvä akun kesto ehdottoman tärkeää. Yhdellä latauksella kuuntelet sulosointuja peräti 10 tunnin ajan, ja mukaan kuuluvan varavirtalähteen ansiosta kuunteluaikaa kertyy jopa 20 tuntia lisää! Jos virta kuitenkin pääsee loppumaan kesken käytön, saat nopealla 10 minuutin pikalatauksella lisävirtaa jopa 3 tunniksi. 

 

Vesi- ja pölytiiviys mahdollistavat seikkailun kuin seikkailun

 

Ulkonäöllisesti Suunto Wing -kuulokkeet ovat viehättävän pelkistetyt, ja värivaihtoehtoina löytyy pirteä laavanpunainen sekä tyylikäs musta. Turvallisuutta lisätäkseen kuulokkeissa on molemmin puolin päätä punaiset LED-valot, jotta näyt paremmin liikkuessasi hämärässä. Valoja, musiikkia, puheluita sekä äänenvoimakkuutta hallitset näppärästi kuulokkeeseen sijoitetun monitoimipainikkeen sekä - ja + -painikkeiden avulla. Hallinnointi onnistuu helposti myös Suunto-sovelluksessa, jossa pääset käsiksi muun muassa valaistusasetuksiin ja voit kytkeä päälle päänliikehallinnan. Päänliikehallinta on mielenkiintoinen lisätoiminne, jonka avulla voit siirtyä seuraavaan kappaleeseen tai vastata puheluun täysin käsiäsi käyttämättä.

Suunto Wing -urheilukuulokkeet ovat mainio valinta aktiiviselle seikkailijalle joka arvostaa tyylikästä muotoilua, pitkää akun kestoa sekä ennen kaikkea sään ja käytön kestävää, turvalliseen ulkoiluun suunniteltua tuotetta! 

 

Punaiset LED-valot sijoittuvat molemmin puolin päätä. Kuulokkeiden lataus onnistuu USB-latauskaapelin avulla liittämällä magneettipää kuvassa näkyvään latausporttiin. 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 

Suunto Wing -kuulokkeet

Varavirtalähde

Mitat:

126,5 x 102,5 x 46,5 mm

93,5 x 48 x 25 mm

Materiaali:

Silikoni ja titaaniseos

Muovi

Vedenkestävyysluokitus:

IP67

IP55

Latausaika:

Alle 1 h

Alle 1,5 h

Musiikin toistoaika:

10 h

30 h

Paino:

33 g

40 g

Bluetooth:

5.2

 

 

Katso esittelyvideo alta:

 

 

Tilaa Suunto Wing -kuulokkeet verkkokaupastamme! 

 

Sopisiko Suunto Wing -urheilukuulokkeet sinun aktiiviseen elämääsi?

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Kunniamerkki

Olen untuvikko kuulokkeiden käyttäjänä, sillä käytän kuulokojeita päivittäin. En haluaisi peittää korvakäytäviäni muhkeilla kuulokkeilla, joten  luujohde kuulostaa lupaavalta. Silloin ei ehkä tarvitsisikaan käyttää kuulokojeita? Korvakäytävät saisivat ilmaa. 

Kunniamerkki

Yep, olen riippuvainen kuulokkeista ja nuo joissa on valo mukana, sopisivat koiran kanssa kävelyllä pimeän aikaan. Siispä mielelläni otan testiin ns. koiraihmiselle kuulokkeet:) ja valo jeesaa näkemään tiellä ja autoilijat näkevät heijastimen lissäksi! 

Vastaa