Esittelyssä uudet Sonyn WF-1000XM3 -Bluetooth-kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 7 katselukertaa


 


Sony on tuonut markkinoille langattomat WF-1000XM3 -Bluetooth-vastamelukuulokkeet, jotka on varustettu digitaalisella hälynpoistotoiminnolla ja parannetuilla kaiuttimilla. Kuulokkeet toimivat Bluetooth-tekniikalla, jonka avulla saat yhdistettyä ne haluamaasi laitteeseen, kuten puhelimeen, tablettiin tai läppäriin. WF-1000XM3 -kuulokkeet on varustettu 24 tunnin akunkestolla ja niiden pikalataus onnistuu kätevästi magneettisella latauskotelolla.Sonyn kuulokkeiden pitäisi arvostelujen mukaan pysyä korvassa hyvin niiden kitkaisen kumipinnan ansiosta, eikä niiden pitäisi heilua korvissa käytön aikana. Kuulokkeiden ergonominen Tri-Hold-rakenne varmistaa Sonyn mukaan oikeanlaisen asennon korvaan nähden. Kuulokkeita on kehuttu käyttömukaviksi ja miellyttävän tuntuisiksi.


 


Edistynyt hälynpoisto ja kuulokkeissa oleva kohinatunnistin


 


Sonyn WF-1000XM3-kuulokkeet on varustettu digitaalisella taustahälyn poistolla, QN1e-HD-hälynpoistoprosessorilla ja kahdella kohinantunnistimella. Näiden vastamelukuulokkeiden tekniikka perustuu Dual Noise Sensor -teknologiaan ja erilliseen QN1e HD-hälynpoistoprosessoriin. Kuulokkeiden pinnalla on kaksi mikrofonia, jotka Sonyn mukaan automaattisesti sieppaavat ympäristön ääniä. HD-hälynpoistoprosessorin pitäisi aktivoitua heti, kun se havaitsee taustaääniä. Sonyn mukaan se poistaa kattavasti taustameteliä lähes kaikilla taajuuksilla ja melunsuodatuksen avulla on mahdollista poistaa kaikki ympärillä olevat äänet. Voit siis uppoutua musiikkiin täydellisesti.


 


Parannetut kaiuttimet lisäävät käyttömukavuuttaKuulokkeet on varustettu pienellä mutta voimakkaalla 6 mm:n kuuloke-elementillä, joka tuottaa Sonyn mukaan kirkkaan ja laaja-alaisen äänen. Kuulokkeissa on monia eri ominaisuuksia, jotka tukevat kuuntelukokemustasi. Älykäs kuuntelutila tunnistaa eri tilanteita, kuten matkustamisen, kävelyn tai paikallaan odottelun, ja optimoi taustaääniasetukset parhaiten tilanteeseen sopivaksi. Voit myös säätää manuaalisesti vastamelutoimintoja Sonyn sovelluksen kautta.Kuulokkeiden avulla kappaleiden vaihto, puheluihin vastaaminen ja puheohjauksen aktivointi onnistuvat näppärästi ilman puhelinta. Voit puhua puheluita kummankin kuulokkeen kautta. Voit myös kommunikoida ihmisille ympärilläsi ottamatta kuulokkeita korviltasi. Kun asetat sormesi vasemman kuulokkeen päälle, niin Quick Attention -toiminto madaltaa äänenvoimakkuuden, jotta voit käydä keskustelun. Musiikki katkeaa, kun otat toisen kuulokkeen korvaltasi ja jatkuu automaattisesti samasta kohdasta, kun laitat sen takaisin.


 


Sonyn mukaan molempien kuulokkeen Bluetooth-lähetys on yhtäaikainen ja myös audiolatenssia on parannettu. Sen myötä esimerkiksi videoiden ja elokuvien katsominen on miellyttävää, kun ääni ja kuva toistuu oikea-aikaisesti.


 


Pitkäkestoinen akku ja pikalatausKuulokkeet ladataan niiden magneettisen latauskotelon avulla. Kun asetat kuulokkeet latauskoteloon, niin niiden pitäisi napsahtaa näppärästi paikalleen magneettisen sisäosan ansiosta. Magneettisen latauskotelon lataaminen onnistuu USB-C-kaapelilla.


 


Sony lupaa täyteen ladatuille kuulokkeille kuuden tunnin kuunteluajan NC-toiminnon ollessa päällä ja latauskotelo mahdollistaa vielä kolme lisälatausta, jolloin toistoaika kasvaa yhteensä vuorokauden mittaiseksi. Pikalatauksen avulla on mahdollista saada myös vain kymmenen minuutin latauksella puolitoista tuntia kuunteluaikaa.

 


  


 


Katso myös:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa