Skip to main content
Esittely

Esittelyssä uusi Acer Iconia TAB M10 -tabletti

  • 1 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 33 katselukertaa
Esittelyssä uusi Acer Iconia TAB M10 -tabletti

Vaihtoehtoja on monia, kun on kyse tabletin valinnasta. Tässä artikkelissa esittelen Acerin juuri markkinoille tuoman uuden ACER ICONIA TAB M10 -mallin. Se tarjoaa kohtuulliseen hintaan optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä ja tarpeellisia ominaisuuksia peruskäytöstä vaativaampaankin.

Acer Iconia Tab M10 on monipuolinen ja tehokas tabletti, jolla onnistuu elokuvien katselu ja pelien pelaaminen. Sen 10,1 tuuman WUXGA (1920 x 1200) IPS-kosketusnäyttö on kirkas ja kuvanlaadultaan hyvä. Voit esimerkiksi nauttia suosikkisarjoistasi teräväpiirtona tai käyttää tablettia tehokkaasti etäkonttorilla.

Tabletin suorituskyvystä vastaa MediaTek MT8183C -oktaydinsuoritin, joka yhdessä 4 gigatavun LPDDR4-muistin ja 128 gigatavun eMMC-tallennustilan kanssa takaa sujuvan käyttökokemuksen. Voit esimerkiksi siirtää valokuvia ja videoita nopeasti, ja laitteessa on MicroSD-korttipaikka, joka mahdollistaa lisää tallennustilaa. Tämä on kätevää, jos haluat tallentaa paljon kuvia ja videoita tai käytössäsi on paljon sovelluksia.

Acer Iconia Tab M10:ssä on myös verraten pitkäkestoinen akku, jolle valmistaja lupailee jopa 9,5 tuntia videotoistoaikaa yhdellä latauksella. Tämä tekee tabletista oivallisen valinnan pitkille matkoille tai koko päivän kestävään käyttöön ilman latausmahdollisuutta. 

Tabletin etukamera on 5 megapikseliä ja takakamera 8 megapikseliä, joten saat tabletilla hyviä kuvia ja pääset osallistumaan ystävien ja sukulaisten videopuheluihin selkeällä kuvalla. Lisäksi laite on varustettu Google Kids Space -sovelluksella, joka tarjoaa lapsille turvallisen ympäristön oppimiseen ja viihteeseen. Tämä on erityisen hyödyllistä perheille, joissa turvallinen digiympäristö on tärkeä asia.

Acer Iconia Tab M10 on ohut ja kevyt, vain 8,6 mm paksu ja 470 g painava. Sitä on helppo kantaa mukanaan kuin kirjaa. Sen alumiiniseosrunko antaa laitteelle modernin ja kestävän ulkonäön, mikä tekee siitä omaan silmääni tyylikkään oloisen valinnan. 

 

Tekniset tiedot:

Näyttö: 10,1 tuuman WUXGA (1920 x 1200) IPS kosketusnäyttö
Suoritin: MediaTek MT8183C Cortex-A73/A53, kahdeksanytiminen
Muisti: 4 Gt
Tallennustila: 64 Gt tai 128 Gt Flash-muisti, laajennettavissa microSD-kortilla
Käyttöjärjestelmä: Android 12
Akkukesto: Jopa 10,5 tuntia videotoistoa
Liitettävyys: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0/5.2, USB Type-C, kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäportti
Kamerat: 5 MP etukamera, 8 MP takakamera
Paino: Noin 430 grammaa
Mitat: 241,2 x 160 x 8,4 mm


Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa