Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimitukset


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Uusi iPhone SE julkistettiin 15.4. Tässä artikkelissa kerromme uuden iPhonen ennakkomyynnistä, käymme läpi puhelimen tärkeimmät ominaisuudet ja päivitämme tietoa toimitusten etenemisestä. Lisäksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi AirPods Pro -kuulokkeet.


 


 


iPhone SE - iPhone 8:n muotoilu yhdistettynä huipputehoihin


 


Apple iPhone SE:n sisällä sykkii A13 Bionic siru, joka löytyy myös iPhone 11 Pro -mallista. Tehokkaan sirun ansiosta esimerkiksi appien käynnistys ja uusimpien pelien pelaaminen tuntuu laitevalmistajan mukaan sujuvalta. Puhelimessa on 4,7 tuuman Retina HD -näyttö ja laitteen runko on valmistettu lasista sekä alumiinista. iPhone SE on muotoiltu iPhone 8 -mallin mukaan ja siksi se muistuttaakin ulkoisesti vuonna 2017 julkaistua virkaveljeään. Laitteesta löytyy myös IP67-luokitus, joten se kestää Applen mukaan roiskeet, pirskeet, läiskeet ja pulahdukset, eikä pölykään ole ongelma.


 


Edistyksellinen kamerajärjestelmä mahdollistaa muoto­kuva­tilan, joka korostaa kuvauskohdettasi sumentamalla taustan tyylikkäästi myös selfieissä. Syvyydensäädön avulla voit sumentaa taustaa ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Sumennusefektiä voi säätää myös erikseen yksinkertaisella säätimellä. Kamerasta löytyy myös kuusi studiotasoista tehostetta, jonka avulla voit säätää valaistusvoimakkuutta, jolloin kuvauskohteesi näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.Applen mukaan iPhone SE:llä voit katsoa jopa 13 tuntia videota yhdellä latauksella. Puhelin tukee langatonta latausta ja pikalatauksen ansiosta saat ladattua akun nollasta jopa 50 prosenttiin puolessa tunnissa. Laite tukee myös viimeisintä WiFi 6 -standardia, joka mahdollistaa entistä nopeammat ja vakaammat yhteydet WiFin ylitse.


 


Uudesta iPhonesta löytyy tuki eSIMille ja liittymäasiakkaanamme saat myös uudelle omenallesi pidennetyn 3 vuoden takuun.


 Ennakkotilaukset ja toimitukset


 


Ennakkotilattavaksi uusi iPhone SE tulee perjantaina 17. huhtikuuta kello 15.00 ja toimitukset alkavat 24.4. iPhone SE -mallia myydään kolmessa eri muistikoossa: 64 Gt 128 Gt ja 256 Gt ja puhelin on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena sekä punaisena. Voit ennakkotilata uuden iPhone SE:n 17.4. alkaen verkkokaupastamme (laitteet ilmestyvät verkkokauppaan, kun myynti alkaa). Kerromme tässä ketjussa laitteiden saatavuudesta ja päivitämme tietoja toimitusten etenemisestä.


 


Laitteen tarkat speksit löydät Applen sivuilta.


 


Arvonta


 


Laitamme uuden iPhone SE -mallin julkaisun kunniaksi pystyyn arvonnan, jossa on palkintona kahdet Apple AirPods Pro -kuulokkeet. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän artikkelin alle, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). Alla on lueteltu kaikki saatavilla olevat uudet iPhone SE -mallit. Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 
  1. iPhone SE 64 Gt musta

  2. iPhone SE 64 Gt valkoinen

  3. iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED™️

  4. iPhone SE 128 Gt musta

  5. iPhone SE 128 Gt valkoinen

  6. iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™️

  7. iPhone SE 256 Gt musta

  8. iPhone SE 256 Gt valkoinen

  9. iPhone SE 256 Gt punainen (PRODUCT)RED™️ 


Arvonnan säännöt löydät Lue lisää -painikkeen takaa. Onnea kaikille arvontaan 🙂>


 


 


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT
Onnea voittajille: @Solid ja @Aliverkkosukat 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimituksetArvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) Apple AirPods Pro -kuulokkeita. Yksi kuulokepari/voittaja. Palkinnon arvo 279 €.Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän artikkeliin, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 23.4.2020 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisössä yksityisviestitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisö-nimimerkit.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 16.4.2020 


 

158 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Wow tukee langatonta latausta ja voi katsoa jopa 13 tuntia videota ?


1. 64 Gt riittäisi minulle ihan hyvin kun säilöisin suurimman osan kuvista ja videoista pilveen.


2. Punainen se olla pitää, nykyinen iPhone SE on ruusukultainen.

1. Muisti 64gt riittää.

2. Valkoinen, kun ei ole hopeista:)

Kunniamerkki +1

7. iPhone SE 256 Gt musta

Harmi kun valkoisessa mallissa ei ole valkoista etupaneelia, joten tämän takia musta malli olisi ehkä mieluisin, sopisi mustan iPad minin kanssa yhteen. Toisaalta tätä samaa värien outoa logiikkaa olen ihmetellyt pitkään, esim. iPhone 11 ja XR malleissa hienoja värejä joita ei nyt sitten saakaan tähän SE:hen. Sama juttu vanhojen Lumioiden kanssa, 620:ssa oli hieno omenan vihreä jota ei muissa malleissa ollutkaan.

 

Koon puolesta 64 gigaa riittäisi hyvin, mutta hinnat tippuneet sen verran että ottaa samalla 128 gigaisen ja säästää hermoilut gigojen kanssa, jos joskus videoita innostuu kuvailemaan. Joten musta 128 gigainen kiinnostaa, mutta uskon että vanhalla 6S:llä mennään vielä vuosi eteenpäin.

Paras malli olisi itselle iphone se 256 product red!

Tuttu ja turvallinen ulkomuoto. Musta ja 128 Gt sen olla pitää.

Ehdottomasti kiinnostaa tuo perus pekka Iphone SE, 64Gt, punainen väri miellyttää vahvasti silmää. Kerran jo tilattu Iphone 8, mutta palautetttu kun päätinkin jatkaa odottelua. Nyt on tullut ja huomenna tilaten. ?

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™️

iPhone SE 128 ja musta

"iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED™️" ... Punainen väri on aina "seksikäs", musta on myös aina klassikko, mutta se on vähän "pliisu", on paljon kivempaa vähän säväyttää. (Nytkin on mattapunaiset muovikuoret iPhone 11:lla)

 

Lisäksi iPhone SE perustuu siihen että se on "tarpeeksi tehokas", "tarpeeksi hyvillä ominaisuuksilla" ja käytännössä "64GB on tarpeeksi", 32 tuppaa olemaan jo nykyään liian vähän, mutta 64GB on juuri ja juuri riittävästi. Ja se tärkein, HINTA! Se että saa "tarpeeksi kaikkea" ja "halvalla" on syy miksi olen aina pitänyt iPhone SE:stä, kun tuo vanha SE lopetettiin olin varma että Apple teki ison virheen.

Ja Apple olisi tullut kärsimään pahasti, jos kaikki puhelimet olisivat ollleet yli 1000e. Toisaalta iPhone 11 oli yllättävän hyvä veto, kohtuuhintainen (~850e) ja todella hyvät ominaisuudet (kamera on ihan uskomaton!)... Ajattelin että tämä on MELKEIN SE:n korvaaja, ongelmana on vain kun se maksaa tuplat siihen mitä SE maksoi.

 

Iso perhe kun ostaa 6 luuria, sillä on merkitystä maksaako luuri(t) 500, 800 vai 1000 euroa. (3000-6000). Aina voisi siirtyä halpoihin Android puhelimiin, mutta Applen ekosysteemissä on kuitenkin se jokin, minkä takia ihmiset käyttävät Applen tuotteita.

Koko: 128 Gt

Väri: mikä vaan, mutta ehkäpä noista punainen nousee ylitse muiden

 

Normaalisti ottaisin mustan koska valkoinen etumus häiritsi videoita katsellessa silloin kun sellainen oli, mutta nyt kun etupaneeli on kaikissa musta ottaisin mielellään värillisen tai valkoisen.

iPhone SE 128 punanen

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

iPhone SE 256GB "Verrarin punainen".

 

Muistikapasiteetti on sama kuin nykyisessä iPhone 8 plus puhelimessa. Kokonsa puolesta erittäin hyvä takin ja tarvittaessa työhousujen taskuun. 

 

Plussaa iPhonessa käyttöjärjestelmän toimivuus, päivitettävyys ja käyttöikä.

 

Nykyinen puhelin ollut käytössä noin 2.5 vuotta ja toimii edelleen hyvin. Pari halkeamaa näytönsuojassa, mutta muuten kunnossa. Akku pitää virrat päivän ja kameralla saa luonnonvalossa hyviä kuvia. Joku naarmu tullut linssiin koska keinovalossa kuviin tulee virheitä.

 

Itse pidän varsinkin iMovie sovellusta puhelimessa toimivana. Reissussa otetut kuvat ja videot on helppo työstää valmiiksi videoksi siirtymineen. Näin saadaan harrastelijankin näkökulmasta ammattimaista laatua. Jakaminen someen / videopalveluihin on kätevää ja lähettäessä voi vielä hienosäätää tarkkuutta.

 

Punainen väri siksi, että tämä on kannanotto Pelasta ihmishenkiä. Punainen on myös muutenkin komian näköinen. Olisin jo nykyisen puhelimen ottanut punaisena, mutta sitä ei ollut silloin saatavilla.

 

Fyysinen kotinäppäin on myös plussaa ja siihen yhdistetty sormenjäljen lukija on toiminut nykyisessäkin moitteetta.

 

Hinnoittelun puolesta erittäin kiinnostava. Viisas teko Applen suunnalta tuoda SE takaisin mallistoon. Tämä on kuin morsiuspuku... "jotain lainattua, jotain sinistä". Kuitenkin uniikki yksilö, kuten me käyttäjätkin.

 

"Ten points" ja jatkoon. :-)

iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED

 

64gt on sopiva määrä koska enempi tila olisi enempi työ ?

Eniten kiehtoo näistä IPhone SE 64gt musta

Mahtavuutta, uusi SE on tullut markkoille!!! Pienikokoinen puhelin, joka mahtuu taskuun eikä ole liian iso pieneen käteeni. En ymmärrä, miksi markkinoille lanseerataan koko ajan vain isokokoisia puhelimia, joita on kömpelö käyttää ja kuljettaa mukana kokonsa puolesta. Nyt ei tarvitse pelätä nykyisen SE-puhelimen kosahtamista, vaan voi siirtyä levollisin mielin uuteen (parannettuun versioon) samaiseen malliin, eikä tarvitse hankkia mitään jättikokoista halkoa puhelimeksi. Todella hyvä uutinen! :)

 

Vaihtoehdoista valitsisin puhelimekseni: iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™ <3 <3 <3

Valintani on 128 Gt PRODUCT(RED).

 

Ilmeisesti pieni osuus punaisen mallin myyntituloista menee koronaviruksen tutkimukseen. 128Gt:n malli on vain vähän kalliimpi kuin puolta pienemmällä muistilla oleva perusmalli. 

Perusmalli 64G valkoisena on oikein riittävä.

iPhone SE 128 Gt musta, mmmmmm 

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™ Kiinnostaisi noista eniten. 256Gt olisi itselle turhan paljon muistia, joten tuo 128 Gt riittäisi oikein hyvin. :smileyvery-happy:

3.punainen 64 riittää... 

 

iPhone SE 128Gt mustana !

iPhone SE 128 Gt musta

 

128 giganen ? kuu- ? omena riittänee hyvin tänne!

iPhone SE 64 Gt valkoinen

1. 64Gt pitäisi riittää, vaikka 128Gt malli onkin houkuttelevasti hinnoiteltu aiempiin verrattuna

2. Musta se on aina ollut

Vastaa