Skip to main content

Samsungin TV-valikoima kasvoi uudella Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -mallistolla. Malliston televisioiden tekoälypohjainen NQ4 AI Gen2 -4K suoritin luo laitevalmistajan mukaan yhden parhaista 4K-katseluelämyksistä, samalla kun OLED-tekniikka varmistaa katsojalleen kirkkaat värit ja kontrastit. Televisiossa on myös paljon hyviä ominaisuuksia pelaajille, sekä muuhun viihtymiseen. Tutustutaan tässä artikkelissa lisää näihin ominaisuuksiin. 📺

 

Ohut ja minimalistinen muotoilu sulauttaa television monenlaisiin ympäristöihin

 

Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -televisiot ovat saatavilla verkkokaupastamme 48 tuuman, 55 tuuman, 65 tuuman ja 77 tuuman kokoisina. Niiden ulkonäön ominaispiirteenä on erittäin ohut 4-Side Bezel-less LaserSlim Design, joka laitevalmistajan mukaan ohuutensa vuoksi muistuttaa lasersädettä. 65 tuumakokoon asti television paksuus on alle neljä senttimetriä, ja isoimmassa 77 tuuman koossakin se jää alle viiteen senttimetriin. Lisäksi television minimalististen ja kapeiden kehyksien ansiosta se sulautuu Samsungin mukaan saumattomasti kaikenlaisiin sisustusympäristöihin.

Television mukana toimitetaan SolarCell Remote -kaukosäädin. Se on osittain valmistettu kierrätysmuovista, ja kertakäyttöparistoja et siihen enää tarvitse. Kaukosäätimen voit ladata joko USB-C-johdolla, sekä auringonvalon tai sisävalaistuksen avulla. Kaukosäätimen takana olevat aurinkokennot lataavat akun, eli kaukosäädin tulee olla ylöspäin käännettynä latautuakseen. Voit sijoittaa sen valot päällä olevaan olohuoneeseen, tai ikkunan lähelle, jossa se saa luonnonvaloa. Kaukosäätimen jäljellä olevan akun varaustaso on tarkistettavissa television valikosta.

 

OLED-tekniikka ja tekoälypohjainen suoritin mahdollistavat tarkat sävyt ja parannellun kuvanlaadun sisällöstä riippumatta

 

OLED-tekniikassa itsevalaisevat pikselit mahdollistavat syvät mustan eri sävyt, puhtaat valkoiset sävyt sekä eläväiset värit. Laitevalmistaja kertookin, että Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -televisioissa huippumodernit pikselit tekevät kuvasta puhtaan, kirkkaan ja tarkan. Lisäksi television OLED brightness booster -tekniikka kirkastaa kuvaa entisestään ja OLED HDR+ tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat syvän kontrastin ansiosta.

Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -televisioiden yksi erikoisuus on kuvanlaatua parantava tekoälypohjainen NQ4 AI Gen2 -suoritin. Se analysoi jokaisen kohtauksen tuottaakseen parhaan mahdollisen kirkkauden ja kontrastin riippumatta katselemastasi sisällöstä. Suorittimen 4K AI Upscaling -skaalaustekniikka perustuu 20 tekoälypohjaiseen neuroverkkoon optimoidakseen kuvan ja äänen 4K-elämyksiksi striimatessasi suoratoistopalvelua, tai vaikkapa katsellessasi suoria urheilulähetyksiä.

 

Kolmiulotteinen Dolby Atmos 3D -äänentoisto luo onnistuneet puitteet peli-ja elokuvaelämyksille

 

Peli-ja elokuvaelämyksesi täydentyvät television kolmiulotteisella Dolby Atmos 3D -äänentoistolla. Q-Symphony-toiminnon avulla saat täydennettyä television kaiuttimia Q-tai S-Soundbarin kanssa kokonaisvaltaisen TV-kokemuksen saavuttamiseksi. Television muita hyviä ääniominaisuuksia on esimerkiksi Active Voice Amplifier (Ava Pro) jonka avulla kuulet dialogin selkeänä, sillä televisio osaa nostaa puheäänen voimakkuutta älykkäästi katsottavan sisällön sekä ympäristöstään havaitun melun mukaan. Jos et halua television äänien kuitenkaan raikuvan huoneessa, Dual Audio Support (Bluetooth) -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää televisioon vaikka kahdet Bluetooth-kuulokkeet samanaikaisesti ja kuulla sen äänet kuulokkeiden kautta.

Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -mallistossa on kiinnitetty huomiota myös pelattavuuteen. Television kautta voit pelata tietokonepelejä terävällä 4K@144 Hz -signaalilla tai konsolipelejä 4K@120 Hz -signaalilla kaikkien television neljän HDMI 2.1 -liitännän kautta. Cloud Gaming -ominaisuudet antavat puolestaan mahdollisuuden pelata suoraan television kautta pelien suoratoistopalveluista, kuten XBOX Game Pass tai NVIDIA GeForce Now. 

Kuten aiemmissakin Samsungin televisioissa, Samsung 4K OLED Smart TV (2024) -mallistossa on Tizen OS -käyttöjärjestelmä. Kun kirjaudut sisään maksuttomalla Samsung-tililläsi, pääset käsiksi laajaan valikoimaan paikallisia ja kansainvälisiä striimauspalveluita. Laitevalmistaja kuvailee käyttöjärjestelmää nopeaksi, helppokäyttöiseksi ja turvalliseksi, ja se tarjoaa käyttäjilleen optimoidun käyttökokemuksen sekä lähes loputtoman viihdetarjonnan. Turvallisuudesta huolehtii lisäksi television sisäänrakennettu Samsung KNOX -tietoturva, joka varmistaa television turvallisen käytön ja suojaa henkilökohtaiset käyttäjätietosi.

 

Kurkkaa vielä alta Samsungin video, jossa mielestäni hyvin havainnollistetaan NQ4 AI Gen2 -suorittimen kyvyt kuvanlaadun parantamisessa:

 

Miltä nämä Samsungin uutuustelevisiot sinusta vaikuttivat? 😊

 

Tekniset tiedot

 

 

Samsung 77" / 65” / 55” / 48” 4K OLED Smart TV (2024)

Tuotteen tyyppi

LED-taustavalaistu LCD-televisio - OLED - Smart TV

Energialuokka

77” ja 65”: Luokka F, 55” ja 48” Luokka G

Näytön koko

77”, 65”, 55” sekä 48”

Videoprosessori

NQ4 AI Gen2 prosessori

Näytön resoluutio

3840 x 2160

Näytön tarkkuus

Ultra HD 4K

Kuvasuhde

Super UltraWide Game View tukee 32:9 ja 21:9 kuvasuhteita

Virkistystaajuus

100 Hz (144 Hz asti)

LCD-taustavaloteknologia

OLED-taustavalotekniikka

Kaiutin

40 W

Liitintyypit

4 x HDMI

2 x USB-A

1 x Optical Audio Out

Bluetooth 5.2

WiFi 5

Ethernet (LAN)

Ominaisuudet

Quantum HDR, Ultimate UHD Dimming, Motion Xcelerator, Smart Calibration -tuki (Basic), Filmmaker Mode, Object Trackind Sound Lite, Adaptive Sound, Ambient Mode, Mobile to TV, Multi View, Apple Airplay2 -tuki, HGiG-tuki, Game Motion Plus, Game Bar 4.0, Super UltraWide Game View

Mitat ja paino ilman jalustaa

77”: 1718,5 x 987,6 x 44,9 mm / 32,4 kg

65”: 1444,3 x 896,7 x 265,2 mm / 22,5 kg

55”: 1225,7 x 705,6 x 33,9 mm / 13 kg

48”: 1069,3 x 619,9 x 39,6 mm / 10,6 kg

Takuu

24 kk

 

Lue lisää:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa