Skip to main content

Huawei Watch D2 -älykello mittaa terveydentilaasi suoraan ranteestasi edistyneiden sensoreiden avulla; täyttyvä ilmatyynyhihna mittaa jopa verenpaineesi missä ja milloin vain. Kello on tilattavissa verkkokaupastamme mustan ja kullan sävyissä. Tutustutaanpa uutuuteen tarkemmin! ⌚️😊

 

Huawei Watch D2 on käytännöllinen kumppani terveydenseurantaan ja aktiivisempaan arkeen. Painoa tällä kaverilla on 41 grammaa. Runko on valmistettu alumiiniseoksesta ja kuituvahvistetusta polymeeristä, ja ranneke fluoroelastomeerista ja nahkakumista. Verenpainetta mittaava ilmatyynyranneke on materiaaliltaan joustavaa TPU-muovimateriaalia. Kellossa on kolme painiketta: avustin- ja toimintapainike sekä kiertyvä kruunu, jonka avulla voit mm. scrollata näyttöä. Vedenkestäyysluokitus on 10 ATM, eli voit pitää kellon huoletta ranteessasi suihkun tai uintireissun ajan. 

1,82-tuumainen värillinen AMOLED-kosketusnäyttö herää nostamalla ja napauttamalla. Näytöllä on 408 x 480 resoluutio sekä 347 pikselitarkkuus, joka on älykellon kokoluokassa varsin tarkka. Kun kuvat ja tekstit ovat selkeitä ilman pikselöitymistä, on näyttöä miellyttävä käyttää. Langatonta latausta tukeva akku kestää viisi päivää tyypillisessä käytössä, ja akun lataat täyteen pakkauksen mukana tulevalla akkutelakalla.

 

Watch D2:ssa on kolme painiketta: avustin- ja toimintopainike sekä kiertyvä kruunu. 

 

Verenpainemittari aina käsillä

 

Tutustutaanpa sitten tarkemmin kellon toimintoihin. Watch D2:sta löytyy useita sensoreita, jotka seuraavat päivittäistä terveyttäsi kattavasti. Ehdottomasti mainittavin näistä on verenpaineen mittaus, jonka voit käynnistää missä ja milloin vain: Mittaa ranteesi paksuus mukana tulevalla mitalla, kiinnitä täyttyvä ilmatyyny kelloon ja käynnistä mittaus. Näyttö opastaa sinua mittauksen ajan. Halutessasi voit ajastaa mittauksen vuorokauden ympäri säännöllisesti 15, 20, 30, 45 tai 60 minuutin välein, jolloin saat keskimääräiset tiedot terveydestäsi. 

EKG-mittaus on nopea ja luotettava, tarjoten tietoa sydämen rytmistä ja mahdollisista terveysriskeistä. Jos stressitasot ovat korkeat, kello suosittelee rentouttavia hengitysharjoituksia. Huawei TruSleep -uniseuranta seuraa ja arvioi unenlaatuasi ja tarjoaa räätälöityjä ehdotuksia unen parantamiseksi.

Bluetooth-yhteyden ansiosta saat tekstarit ja puhelut suoraan kelloosi. Lisäksi voit maksaa kellolla ostoksesi tai käyttää sitä auton avaimena. Kellossa on lisäksi sekuntikello, ajastin, taskulamppu, GPS-paikannus, kaukolaukaisin ja herätystoiminto.  

Myyntipakkaukseen sisältyvät ranneke ja ilmatyynyhihna, ranteen ympärysmitan mitta, latauskaapelin sisältävä lataustelakka, pika- ja käyttöopas, takuutodistus sekä turvallisuustiedot. Kellolla on kahden vuoden takuu.

 

Katso, miten Watch D2:n verenpainemittaus toimii:

 

Tekniset ominaisuudet tiivistettynä:

  • Näyttö: 1,82” värillinen AMOLED-kosketusnäyttö
  • Mitat: 48 x 38 x 13,3 mm / 41 g (ilman ranneketta)
  • Rungon materiaalit: alumiiniseos ja kuituvahvistettu polymeeri
  • Rannekemateriaalit; fluoroelastomeeri ja nahkakumi, Ilmatyynyn materiaali: TPU
  • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS
  • Yhteensopivuus: Android 8.0 ja iOS 13.0 tai uudemmat 
  • Tukee: Bluetooth 5.2, GPS, NFC
  • Käyttöaika: 5 päivää peruskäytössä
  • Käyttölämpötila: 5-40 °C

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa