Skip to main content

Viilenevät syysillat houkuttelevat tunnelmallisiin kotihetkiin lempparimusiikin parissa. Uusi Wiim Ultra -verkkosoitin on monipuolinen audiostriimeri, joka tarjoaa valmistajan mukaan huippuluokan äänentoistoa vaativampaankin makuun. Tässä artikkelissa tutustutaan laitteeseen tarkemmin! 🎼

 

Huippuluokan verkkosoitin vaativaan audiokäyttöön

 

Wiim-mallistomme on laajentunut. Kompaktiksi kokonaisuudeksi suunniteltu WiiM Ultra on suorituskykyinen audiostriimeri, joka tarjoaa huippuluokan äänenlaadun ja kattavat liitäntämahdollisuudet. Laite on ihanteellinen audiofiileille ja musiikin ystäville, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta äänestä eri suoratoistopalvelujen kautta. WiiM Ultra yhdistää verkkosoittimen, esivahvistimen ja laadukkaan DAC (digital-to-analog converter) yhteen kompaktiin kokonaisuuteen.

Musiikin suoratoisto onnistuu useista eri lähteistä. Laite tukee Chromecastia, joten voit lähettää musiikkia suoraan älypuhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneeltasi. Lisäksi se tarjoaa integroinnin suosituimpiin suoratoistopalveluihin, kuten Tidaliin, Spotifyhin ja Qobuziin. Lataamalla WiiM Home -sovelluksen (Google Play, AppStore) voit hallita laitetta suoraan puhelimestasi. 

Navigointi WiiM Ultran ominaisuuksissa on vaivatonta 3,5 tuuman värikkään kosketusnäytön avulla. Näytön kautta pääset helposti käsiksi eri asetuksiin ja valikkoihin. Laitteesta löytyy myös äänenvoimakkuuden säädin, mikä mahdollistaa miellyttävän kuuntelukokemuksen joka tilanteessa. Sisäänrakennettu esivahvistin takaa sen, että ääni siirtyy optimaalisesti kaiuttimiin tai vahvistimeen.

 

Monipuoliset liitännät

 

WiiM Ultra on varustettu laajalla valikoimalla liitäntöjä, jotka tekevät siitä joustavan osan audiojärjestelmääsi. Se tukee muun muassa HDMI-ARC- ja optista liitäntää, joten voit liittää sen suoraan televisioosi tai muihin laitteisiin, mikä mahdollistaa laadukkaan äänen toistamisen erilaisista lähteistä. Erinomainen ominaisuus vinyyliharrastajia ajatellen puolestaan on analoginen Phone levysoitin -liitäntä. Siten levysoittimen saa kytkettyä suoraan Wiimiin. Lisäksi laitteessa on linjatasoiset RCA-liitännät ja subwoofer-liitäntä, jotka tarjoavat joustavuutta äänentoiston mukauttamiseen.

Kompaktiksi muotoiltu Wiim Ultra sopii monenlaiseen tilaan.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: 3,5" kosketusnäyttö

Liitännät: HDMI ARC, optinen, analoginen Phone-levysoitinliitäntä, RCA, Subwoofer-liitäntä

Ominaisuudet: Chromecast, Tidal, Qobuz, Spotify

Fyysiset mitat: 26,5 x 39 x 9 cm

Paino: 2 kg

Takuu: 24 kk

 

Katso alta englanninkielinen esittely:


Miltä tuntuisi suoratoistaa suosikkimusiikkiasi tällä laitteella? 😏

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa