Esittely

Esittelyssä Wilfa Air Fryer -kiertoilmakypsentimet

  • 7 May 2024
  • 2 kommenttia
  • 138 katselukertaa
Esittelyssä Wilfa Air Fryer -kiertoilmakypsentimet
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Air Fryerit, eli kiertoilmakypsentimet ovat vähitellen valloittaneet yhä useamman kokkailijan sydämen viimeisten parin vuoden aikana. Nykyään niitä löytyy markkinoilta monelta eri laitevalmistajalta, sekä monessa eri koossa. Kodinkonejätti Wilfa on tuonut markkinoille myös oman Air Fryerinsa, ja tällä hetkellä löydät ne verkkokauppamme valikoimasta kahdessa eri koossa. Wilfa AFD-80 Split Air Fryer on varusteltu kahdeksan litran säiliöllä, ja AF-60B Air Fryer kuuden litran säiliöllä. Kesäkuun puolella valikoimamme tulee täydentymään myös neljän litran säiliöllä varustellulla Wilfa AF-40B Air FryerillaTutustutaan tässä artikkelissa lisää valikoimastamme löytyviin malleihin, ja mitä kaikkea niillä voitkaan loihtia.

Jos sinulla on jo Air Fryer, olisi kiva kuulla kommenttiosiossa omia bravuureitasi, tai reseptivinkkejäsi! 🌽🍗🥞

 

Wilfa Air Fryer nopeaan ja terveelliseen ruuanlaittoon

 

Wilfa Air Fryer -kiertoilmakypsentimellä voit grillata, kypsentää, paistaa, paahtaa, leipoa tai kuivata niin arkiherkkuja kuin välipaloja ja jälkiruokiakin. Laite kierrättää kuumaa ilmaa kypsennyskorissa, jolloin saat laitevalmistajan mukaan tuotoksiisi mehukkaan, tasaisen ja rapean lopputuloksen ilman lisättyä öljyä tai rasvaa. Air Fryerillä valmistat niin kasvikset kuin juureksetkin, sekä myös kanansiivet ja -koivet tavallista paistinpannua tai uunia nopeammin ja tehokkaammin. Myös esimerkiksi ranskalaiset perunat valmistuvat merkittävästi pienemmällä rasvamäärällä, kuin esimerkiksi friteerauskeittimellä kypsentäessäsi. 

Laitteen lämpötilan voit asettaa 30 – 200 asteeseen, jolloin matalammissa lämpötiloissa Air Fryeria voit käyttää kuivaamiseen. Näin esimerkiksi hyötykasvit, yrtit ja hedelmät voit kuivata laitteella, ja onnistuuhan sillä myös esimerkiksi kuivalihankin tekeminen. Wilfa Air Fryer yhdistää siis monet kodinkoneet yhteen ja samaan laitteeseen. 

 

Monipuoliset käyttöominaisuudet

 

Meillä valikoimissa olevista Wilfa Air Fryereistä löydät kahdeksan esiasetettua ohjelmaa, joiden avulla voit valita suoraan sopivat asetukset ruuanlaittoon. Valitset ensin ruuan, ja laite määrittelee tällöin automaattisesti suositellun ajan ja lämpötilan. Esiasetetut ohjelmat ovat: ranskalaiset perunat, broileri, pizza, pihvi, katkaravut, kakku, kala ja kuivatus. Halutessasi voit myös määritellä manuaalisesti ajan ja lämpötilan oman mielesi mukaan, sekä asettaa esilämmitystoiminnon. Muistitoiminnon ansiosta voit myös muuttaa valmiiden, esiasetettujen ohjelmien lämpötilaa tai aikaa, ja tallentaa muuttamasi asetukset. Näin sinun ei tarvitse määritellä niitä aina uudelleen. Voit myös luoda kokonaan uusia ohjelmia toivomallasi lämpötilalla ja ajalla. Muina hyödyllisinä ominaisuuksina on esimerkiksi kummastakin mallista löytyvä digitaalinen näyttö, joka kertoo sinulle lämpötilan ja jäljellä olevan kypsennysajan. Lisäksi äänimerkki kertoo sinulle kypsennyksen puolivälissä, että on aika kääntää ruoka.

Isommassa, kahdeksan litran paistokorilla varustellussa Split-mallissa on lisäksi kaksoislämmityselementti, jonka ansiosta saat laitevalmistajan mukaan entistä paremman ja tasaisemman lopputuloksen. Lämmityselementtejä voi käyttää kumpaakin samaan aikaan, tai yhtä kerrallaan. Lisäksi voit jakaa paistokorin kahteen osaan mukana tulevalla paistokorin jakajalla, jolloin saat valmistettua kahta eri ruokaa samaan aikaisesti. Lisäksi Split-mallissa on läpinäkyvä ikkuna, josta pystyt seuraamaan ruuan valmistumista ilman erillistä luukun avaamista. Kun olet saanut kokkailusi valmiiksi, saat kummastakin mallista löytyvän paistokorin, sekä Split-mallin tilanjakajan pestyä astianpesukoneessa. Näin ollen saat ruuan kanssa kosketuksissa olevat osat suoraan irti, ja helposti puhdistettua aina käytön jälkeen.

 

Tekniset tiedot

 

  AFD-80 Split Air Fryer AF-60B Air Fryer AF-40B Air Fryer
Lämmityselementti 1600 W / 500 W 1700 W 1500 W
Paistokorin tilavuus 8 litraa, jaettavissa kahteen osaan paistokorin jakajan avulla 6 litraa 4 litraa
Ohjelmat 8 Esiasennettua ohjelmaa 8 Esiasennettua ohjelmaa 8 Esiannettua ohjelmaa
Muistitoiminto Kyllä Kyllä Kyllä
Lämpötilasäätö 30 - 200° C 30 - 200° C 30 - 200° C
Mitat ja paino

32 x 38,5 x 32,5 cm

5,5 kg

28,2 x 37,8 x 28 cm

4,6 kg

25,5 x 37,8 x 26 cm

3,4 kg

Takuu 5 vuotta 5 vuotta

 

5 vuotta
Muuta

Sekä paistokori että tilanjakaja voidaan pestä astianpesukoneessa

HUOM: Korin täyttäminen öljyllä tai rasvalla ei ole tarpeen, koska laite toimii kuumalla ilmalla

Kori voidaan pestä astianpesukoneessa

HUOM: Korin täyttäminen öljyllä tai rasvalla ei ole tarpeen, koska laite toimii kuumalla ilmalla

Kori voidaan pestä astianpesukoneessa

HUOM: Korin täyttäminen öljyllä tai rasvalla ei ole tarpeen, koska laite toimii kuumalla ilmalla

 

Lue lisää:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Minäkin olen suorastaan rakastunut airfryeriin eli pöhöttimeen, kuten täällä sanotaan. Uusin tuttavuus on itse tehdyt lohkoperunat. Olivat niin hyviä ja tulevat nopeasti, että piti käydä ostamassa lisää perunoita 😋

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Minäkin olen suorastaan rakastunut airfryeriin eli pöhöttimeen, kuten täällä sanotaan. Uusin tuttavuus on itse tehdyt lohkoperunat. Olivat niin hyviä ja tulevat nopeasti, että piti käydä ostamassa lisää perunoita 😋

Täällä myös yksi pöhöttimen omistaja! Lohkoperunoita en vielä ole ehtinyt testaamaan, mutta eiköhän nekin pääse nyt seuraavaksi listalle. Jään kyllä seuraamaan tuota aloittamaasi reseptiketjua, nam! 😍

Vastaa