Esittelyssä Xiaomi Mi 11T Pro 5G – laatutuntumaa ja tehokkuutta tyylikkäissä kuorissa

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 155 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Xiaomi julkisti syyskuussa kaksi uutta puhelinmalliaan, joista tässä esittelen juuri myyntiin tulleen Xiaomi Mi 11T Pro 5G -puhelimen. Kyseinen malli on seuraaja viime vuoden Xiaomi Mi 10T -sarjalle parannetuin ominaisuuksin. Vaikka ulkoisia muutoksia ei edeltäjään juurikaan ole, on konepellin alla kuitenkin tapahtunut uudistuksia.


 


Vertaansa vailla olevat kameraominaisuudet


 


Puhelimen etulasi on muotoilultaan tasainen ja materiaaliltaan Gorilla Glass Victus -lasia. Etukamera on sijoitettu keskelle näytön yläosaa, ja se on varustettu 16 megapikselin selfiekameralla. 6,67” AMOLED näytössä on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus, joka tekee puhelimen käytöstä sujuvaa. Näytön kosketusherkkyys on peräti 480 hertsiä, joka auttaa erityisesti pelatessa.  Näytön kehykset on pyritty minimoimaan, jolloin näytön pinta-ala ulottuu reunasta reunaan. Puhelinta ympäröi alumiinikehys, joka tuo laitteeseen tyylikkyyttä ja laadukkuuden tuntua. Takaosan vasemmassa yläkulmassa on Xiaomille tyypillinen laatikkomainen kamera-alue, joka pitää sisällään 108 megapikselin pääkameran, kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakameran sekä viiden megapikselin telemakrokameran.


 


Studiotasoisilla kameraominaisuuksilla ja älykkäillä elokuvatehosteilla teet videoistasi uudenlaisia kokonaisuuksia. Voit esimerkiksi pysäyttää videolle kuvaamasi tietyn toiminteen Time Freeze -ominaisuudella, tai käyttää Magic Zoom ominaisuutta, jossa zoomaat taustaa lähemmäksi samalla kun etualalla oleva kohde pysyy paikoillaan. Night time-lapse -ominaisuudella puolestaan voit kuvata nopeutettua elokuvaa hämärissä olosuhteissa.  Alla olevasta videosta näet tarkemman esittelyn käytössä olevista tehosteista. 


  


 


Tehopakkaus joka ei vanhene hetkessä


 


Tyylikkäiden kuorien uumenissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Kyseinen suoritin on käytössä useammassakin tänä vuonna julkaistussa matkapuhelimessa, kuten esimerkiksi OnePlus 9 Prossa. Keskusmuistia on kahdeksan gigaa ja tallennustilaa 256 gigaa. Akkutehoon on panostettu erityisen paljon. 5000 mAh akun saa ladattua 120 watin langallisella pikalatauksella. Xiaomi onkin kertonut akun latautuvan tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa. Kymmenen minuutin latauksella voit katsoa videoita seitsemän tuntia, puhua 11 tuntia tai tallentaa videoa jopa kahden tunnin ajan. Latausominaisuuksista löydät halutessasi lisätietoa Xiaomin sivustolta. Maininnan arvoista on myös puhelimesta löytyvät Harman Kardonin stereokaiuttimet. Merkkinä Harman Kardon on tunnettu laadukkaasta ja muhkeasta äänimaailmastaan. Lisäksi Xiaomi on luvannut 11T Pro 5G -mallille kattavan päivityslupauksen. Uutuusmallit tulevat valmistajan mukaan saamaan kolme Android-versiopäivitystä, ja tietoturvakorjauksia neljän seuraavan vuoden ajan. Kyseinen malli ei siis vanhene hetkessä.


 


 


Tärkeimmat tekniset tiedot:


 


Näyttö: 6,67” AMOLED, 120 hertsiä, Corning Gorilla Glass Victus


Resoluutio: 2400 x 1080 pikseliä


Etukamera: 16 Mpix, f/2,45


Takakamerat: 108 Mpix, f/1,8 pääkamera + 8 Mpix, f/2,2 ultralaajakulmakamera + 5 Mpix, f/2,4 telemakrokamera Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 888 5G


RAM-muisti: 8 Gt


Käyttöjärjestelmä: Android 11


Akku: 5000 mAh, 120 watin lataus


Liitännät: USB Type-C 2.0


Sim-kortti: Nano-SIM


Mitat: 164,1 x 76,9 x 8,8 mm.


Paino: 204 g


Muuta: Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija, Dual-SIM, stereokaiuttimet, ei muistikorttipaikkaa eikä IP-luokitusta.


  


Xiaomi Mi 11T Pro 5G on nyt ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi virtalähteen ja pikaoppaan. Värivaihtoehtoina ovat Moonlight White, Meteorite Grey ja Celestial Blue. Toimitukset alkavat 25.10.


 


 


Lue myös nämä:


  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa