Esittely

Esittelyssä Xiaomi Redmi 12 C

  • 28 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 131 katselukertaa
Esittelyssä Xiaomi Redmi 12 C
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

Xiaomi Redmi 12C on edullisemman hintaluokan älypuhelin, joka sopii peruspuhelinta hankkivalle. Siinä on iso näyttö, 5000 mAh akku ja kameraominaisuudet jotka sopivat hyvin peruskuvaajalle. Muista uutuuspuhelimista poiketen Redmi 12C on varustettu myös 3,5 mm kuulokeliitännällä ja FM Radiolla.

 

Xiaomin Redmi-sarjaan julkaistiin hetki sitten uusi puhelinmalli, joka kulkee nimellä Xiaomi Redmi 12C. Se kuuluu edullisempaan hintaluokkaan, mutta sisältää edullisuudestaan huolimatta varsin pätevät ominaisuudet. Sen vuoksi se sopiikin esimerkiksi ensimmäistä puhelinta hankkivalle, tai sellaiselle joka haluaa modernin älypuhelimen huokeaan hintaan. Ulkoisesti uutuusmalli on tyylikäs ja muotoilultaan merkilleen tyypillinen.  Etukamera on sijoitettu pisaraloveen ja kaksoiskameroiden kamera-alueeseen on sijoitettu myös paikka sormenjälkilukijalle. Pyöristetty muovinen takakuori on raidoitettu, joten se antaa omasta mielestäni puhelimelle kivaa eloisuutta.

 

Näyttö on kooltaan 6,71 tuumaa ja tarkkuus on HD+-tasoa. Näytön tarkkuus on 1650 x 720 pikseliä ja tyypillisen kirkkauden on kerrottu yltävän 500 nitiin. Puhelin on varustettu myös silmille ystävällisellä sinivalosuodattimella, jonka voit halutessasi kytkeä päälle ja pois. Viiden megapikselin etukamerassa on muotokuvatila, joka auttaa nappaamaan paremman selfien. Lisäksi takaa löytyvät 50 megapikselin pääkamera ja pienempi syvyyskamera. Kamerassa on myös erillinen yötila, joka helpottaa pimeässä kuvaamista. Videokuvaus onnistuu 1080p-tarkkuudella.

 

Suorituskyvystä vastaa MediaTek Helio G85 -järjestelmäpiiri. Kyseinen siru julkaistiin jo muutama vuosi sitten ja valmistaja kertoi tuolloin että se on tarkoitettu erityisesti pelipuhelimiin. Kyseinen järjestelmäpiiri on nähty myös aiemmissa Redmi-malleissa, sekä Motorola Moto G Stylus -puhelimessa. 5000 milliampeeritunnin akun on kerrottu riittävän koko päivän ajan. Valmistajan mukaan esimerkiksi pelikäytössä siinä riittää virtaa jopa 13 tunnin ajaksi. Videoita sillä voi puolestaan katsoa 20 tunnin ajan. Lisävirtaa saa ladattua 10 watin mukana tulevalla virtalähteellä. Maininnan arvoista on myös puhelimesta löytyvä NFC-yhteys, joka mahdollistaa lähimaksamisen.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: 6,71” HD+ Dot Drop, Resoluutio 1650 x 720

Etukamera: 5 Mpix f/2,2

Takakamerat: 50 Mpix pääkamera f/1,8 + syvyyskamera

Suoritin: MediaTek Helio G85

Käyttöjärjestelmä: Android 12

Muisti: 3 Gt RAM + 64 Gt sisäinen muisti (laajennettavissa muistikortilla)

Akku: 5000 mAh

Mitat: 168,76 x 76,14 x 8,77 mm

Paino: 192 g

Muuta: Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija, micro-USB, FM Radio, 3,5 mm kuulokeliitäntä, NFC-ominaisuus

 

 

Xiaomi Redmi 12C on tilatavissa verkkokaupastamme. Värivaihtoehdot ovat musta ja sininen. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi virtalähteen, micro-USB-kaapelin, SIM-työkalun, pikakäyttöoppaan ja takuutodistuksen. 

 

Lue myös nämä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa