Esitely

Esittelyssä Xiaomi Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranneke

  • 29 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 1031 katselukertaa
Esittelyssä Xiaomi Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranneke
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Xiaomi Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranne on tarkoitettu sinulle joka haluat pitkällä akunkestolla varustetun kellon, jonka avulla voit seurata aktiivisuuttasi ja terveyttäsi. Smart Band 2 on edullinen vaihtoehto tutustua älykellojen maailmaan.

 

Rakenne

 

Smart Band 2 on Xiaomin uusin aktiivisuusranneke. Se on rakenteeltaan suhteellisen ohut ja painoakin sillä on vain 14,9 grammaa. Kellossa on varsin sulavalinjainen muotoilu, sillä siinä ei ole lainkaan ulkoisia painikkeita. Kaikki valinnat hoituvat kosketusnäytön kautta. Akku latautuu magneettilatauksen avulla ja akun kestoksi on luvattu tyypillisessä käytössä jopa 14 vuorokautta. Raskaammallakin käytöllä akun on luvattu kestävän kuusi päivää. Ranneke on valmistettu yleisesti vastaavanlaisissa kelloissa käytetystä TPU:sta. Käytännössä se on pehmeää, joustavaa ja kestävää kumimaista materiaalia jolla on testien mukaan hyvä vetolujuus ja kulutuksenkestävyys.

 

Näyttö

 

Kellotaulun pinta on kevyesti kaareutuvaa 2,5D-lasia ja kooltaan TFT LCD-näyttö on 1,47 tuumaa. Kirkkaus yltää huipussaan 450 nitiin, joten näytöstä näkee helposti myös kirkkaammalla säällä. Erilaisia kellotauluja on valittavissa yli 100 vaihtoehdon joukosta, joten löydät varmasti itselle sopivimman vaihtoehdon. Vaikka näyttö onkin vajaan puolentoista tuuman kokoinen, on sen pinta-ala kuitenkin hyödynnetty hyvin. Nopealla ranteen liikkeellä kellotaulu aktivoituu ja näet etukäteen valitsemasi toiminteet näytössä.

 

Liikunta- ja terveysominaisuudet

 

Edullisesta hinnastaan ja pienestä ulkomuodostaan huolimatta Smart Band 2 sisältää paljon liikuntaan ja terveyteen liittyviä ominaisuuksia. Se mittaa veren happipitoisuutta, sydämen sykettä, unta ja kuukautiskiertoa. Sykkeen mittaus toimii sisäänrakennetun PPG-anturin avulla 24 tuntia vuorokaudessa ja lähettää hälytyksen havaitessaan epänormaalin sykkeen. Unenseuranta tarjoaa yksityiskohtaisia raportteja unirytmistäsi ja auttaa sinua ymmärtämään kuinka nukut. Erilaisia urheilutiloja on valittavissa jopa 30 kappaletta aina kävelystä joogaan ja vaellukseen. Urheilutilassa näet polttamasi kalorit ja sen hetkisen sykkeen. Kello viihtyy myös kosteammassa ympäristössä, sillä siinä on 5 ATM -vedenkestävyysluokitus. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit uida kello kädessä, käydä suihkussa tai oleskella pidempiä aikoja sateessa. Sisäänrakennettua paikannusta ei kellosta kuitenkaan löydy, joten jos haluat tarkkaa dataa liikkumastasi matkasta, tulee kello yhdistää Bluetoothin kautta puhelimeen. Yhdistäminen onnistuu, jos Android-puhelimen käyttöjärjestelmä on 6.0 tai uudempi. iPhonen käyttöjärjestelmä tulee puolestaan olla vähintään iOS 12 tai uudempi. 

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

Näyttö: 1,47” TFT, resoluutio 172 x 320 pikseliä

Kellotaulun koko: 42.81mm × 25.42mm × 9.99mm

Paino: 149 grammaa ilman ranneketta

Rannekkeen pituus ja materiaali: 135-125 mm / TPU

Akun kapasiteetti: 210 mAh, latausaika alle 120 minuuttia

Tyypillinen käyttöaika: 14 vuorokautta

Vedenkestävyysluokitus: 5ATM

Muuta: Sykkeenmittaus, veren happipitoisuuden mittaus, kuukautiskierron – ja unen seuranta, 30 urheilutilaa

 

 

Redmi Smart Band 2 on erinomainen valinta niin ominaisuuksiensa kuin hintansakin puolesta ensimmäiseksi älykelloksi. Vaikka treeniominaisuudet tai terveysominaisuudet eivät olisikaan sinun juttusi, on se silti edullinen vaihtoehto vaikka ihan vain tavalliseksi kelloksi. Voisin hyvin kuvitella tämän myös vanhemman ikäluokan käyttöön. Päivittäinen askeleiden seuranta on mielenkiintoista sekä koukuttavaa puuhaa ja lisää aktiivisuutta ihan huomaamatta. 

 

Tilaa Xiaomi Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranneke verkkokaupastamme. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa