Skip to main content

Xiaomin uutuus Xiaomi Redmi Watch 3 on monipuolinen älykello, josta löytyy sekä liikunta- että älykello-ominaisuuksia. Voit seurata sykettäsi, omien liikuntasuoritusten tuloksia sekä vastata puheluihin suoraan kellosta. Xiaomi on tehnyt kellosta kevyen ja siron, mutta saanut silti mahdutettua laitteeseen pitkäkestoisen akun. Redmi Watch 3 sisältää useita erilaisia urheilutiloja sekä kellotauluja. Voit valita itsellesi joko valkoisella tai mustalla rannekkeella varustetun kellon.

 

Monipuoliset ominaisuudet kevyessä paketissa

 

Redmi Watch 3 on varustettu 1,75 tuuman AMOLED-näytöllä, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Xiaomi kertoo suuren näytön mahdollistavan kaikkien ominaisuuksien helpon käytön ja samalla näet kaikki valitsemasi toiminteet yhdellä vilkaisulla. Näytössä on 390 x 450 pikselin tarkkuus ja 600 nitin kirkkaus, joka mahdollistaa näytön lukemisen auringonvalossa. Voit personoida kellon omaan makuusi sopivaksi yli 200 erilaisen kellotaulun ansiosta. Mukana on erilaisilla teemoilla varustettuja kellotauluja sekä sen lisäksi voit valita useista aina päällä olevista kellotauluista itsellesi sopivan. Always On -kellotaulu näyttää sinulle kellon tiedot ilman, että sinun tarvitsee nostaa kättäsi. Redmi Watch 3 -älykellon sivusta löytyy nappi, jota kolmesti painamalla saat soitettua hätäyhteystiedoillesi. Hätäyhteystiedot tulee asentaa Mi Fitness -sovelluksessa, jotta toiminto on käytettävissä.

Xiaomi kertoo älykellossa olevan yli 120 kuntoilutilaa, joilla voit seurata urheilusuoritusten vaikutuksia monipuolisesti. Voit valita esimerkiksi juoksun, pyöräilyn, patikoinnin tai allasuinnin. Kellossa on 5 ATM vedenkestävyysluokitus, joten se kestää uimista, suihkussa käynnin tai myös pidempiaikaisen olemisen vesisateessa. Sen lisäksi kello osaa tunnistaa automaattisesti kuusi erilaista harjoitetta. Jos siis esimerkiksi lähdet ulkoilemaan ja unohdat laittaa harjoituksen päälle, osaa kello tallentaa ulkoliikuntasuorituksen automaattisesti. Älykellossa on sisäänrakennettuna paikannusjärjestelmä, joka tekee metritason seurantaa ulkourheiluharjoituksistasi. Kellosta löytyy tuki viidelle yleisimmälle satelliittijärjestelmälle. Voit halutessasi siis jättää puhelimen kotiin, kun lähdet ulos treenaamaan. Redmi Watch 3 kertoo sinulle myös harjoituksen aikana olleet syketilat, kalorinkulutuksen ja suorituksen keston. Kuntoilun lisäksi seuraat kellolla stressitasojasi ja voit tehdä rauhoittumista helpottavia hengitysharjoituksia.

Redmi Watch 3 seuraa sykettäsi ympäri vuorokauden ja siinä on myös happisaturaation mittaus. Sykkeen seuranta antaa sinulle jatkuvasti tietoa omasta hyvinvoinnistasi, kuntoilutuloksista ja unenlaadusta. Saat esimerkiksi tarkkaa tietoa syvän unen, REM-unen sekä kevyen unen vaihteluista. Voit myös mitata veresi happisaturaation milloin tahansa. Xiaomi kertoo kellon sopivan niin arkiseen terveyden seurantaan kuin myös kuntotason kohotukseen.

Kun yhdistät puhelimesi Redmi Watch 3 -älykelloon bluetoothilla, voit vastata puheluihin suoraan kellosta. Vastataksesi saapuviin puheluihin, voit nostaa vain kätesi tai napauttaa näyttöä. Saat kelloon myös kaikki haluamasi ilmoitukset esimerkiksi viesteistä. Kellossa on herätyskello-ominaisuus, jonka ansiosta kellosi toimii herättäjänä, jos puhelimesi on öisin esimerkiksi kauempana. Redmi Watch 3 pitää sisällään 289 milliampeerin akun ja valmistaja kertoo akun kestävän tyypillisessä käytössä jopa 12 päivää. Jos akku pääsee jossain kohtaa loppumaan, on kellon lataaminen helppoa mukana tulevan magneettisen latausjohdon ansiosta. Xiaomi kertoo Redmi Watch 3 -kellon olevan yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

 

 

Tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: AMOLED, 1,75”, 390 x 450 pikseliä
  • Mitat: 42,58 x 36,56 x 9,99 mm
  • Säädettävä pituus: 135 - 200 mm
  • Rannekkeen materiaali: polyuretaani/silikoni
  • Paino: 37g (sis. rannekkeen)
  • Vedenkestävyys: 5ATM
  • Liitettävyys: Bluetooth 5.2
  • Sisäänrakennettu paikannusjärjestelmä: Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
  • Sensorit: optinen sykesensori, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, elektroninen kompassi
  • Akkukapasiteetti: 289mAh
  • Akunkesto: 12 päivää tavanomaisessa käytössä
  • Järjestelmävaatimukset: Android 6.0 tai uudempi, iOS 12.0 tai uudempi

 

Myyntipakkaus sisältää laitteen lisäksi latauskaapelin ja pikakäyttöoppaan. Tilaa Xiaomi Redmi Watch 3 verkkokaupastamme.

 

--

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa