Skip to main content

Xiaomi on tuonut markkinoille klassista muotoilua noudattavan älykellon. Se kätkee sisäänsä yli 100 urheilutilaa ja GPS:n. Siihen saat muokattua omannäköisesi ja omia tarpeitasi vastaavan kellotaulun 100 erilaisesta ja muokattavasta vaihtoehdosta. Käyn alla läpi lähemmin näitä ja muita ominaisuuksia.

 

Xiaomi Watch S1 Prossa on 1,47 tuuman AMOLED-värinäyttö 480×480 pikselin tarkkuudella. Kellon rannekkeen voit valita joko mustana tai ruskeana. Ruskea ranneke on aitoa nahkaa ja musta on valmistettu kestävästä fluoroelastomeerista. Näyttö on naarmunkestävää safiirilasia ja runko ruostumatonta terästä. Voit siis käyttää kelloa huolettomasti tietäen, ettei se naarmuunnu tai kulu kovin helposti. Näytön kirkkautta voit säätää itsellesi ja tilanteeseen sopivaksi maksimissaan 600 nitiin. Kirkkaassa päivänpaisteessakin saat selvää viisareista ja kellon lukemista siristelemättä silmiä tai ilman varjoon hakeutumista.

 

Arjen treenivalmentaja

 

Valmistajan tietoja Xiaomi Watch S1 Prosta läpikäydessä tulee tunne, että se pitää varmasti hyvän huolen treeninkulustasi niin halutessasi. Se ei potki sohvalta ylös, mutta päästessäsi vauhtiin se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia treenin tueksi. Kelloon on esimerkiksi sisäänrakennettuna 10 erilaista juoksukouluohjelmaa.Tämän lisäksi siinä on erilaisia rasvanpoltto- ja intervalliharjoituksia. Se myöskin mittaa ja tallentaa harjoitusten pituutta, intensiteettia ja energiankulutusta. Tämän lisäksi se seuraa unta, sykettä ja veren happisaturaatiota.

Kellon vedenkestävyys on 5ATM-luokiteltu, mikä on aika tavanomainen luokitus älykelloille ja tarkoittaa sitä, että käytännössä se kestää 50 metrin syvyyden painetta. Voit käydä kellon kanssa uimassa eikä haittaa, jos se kastuu kanssasi reippaassa kesäsateessa. 

Kellossa on 500 milliampeerin akku, ja valmistaja kertoo latauksen riittävän jopa kahdeksi viikoksi tavanomaiseen käyttöön. Jos akku pääsee yllättäen loppumaan, saat ladattua 10 minuutissa lisää käyttöaikaa kahdeksikin päiväksi. 

 

Optimoitu käyttöliittymä

 

Xiaomi Watch S1 Prossa on sulautunut yhteen esteettinen ulkonäkö ja viimeisen päälle moderni sisältö. Voit selata valikkoja kosketusnäytöllä sekä pyöritettävällä kruunulla, joka tuo tuulahduksen perinteisestä vedettävästä kellosta. Kello synkronoi ilmoitukset älypuhelimestasi, jolloin voit olla huoletta vain kellon varassa käydessäsi esimerkiksi metsälenkillä. Kellon liittäminen sekä Android- että iOS -laitteisiin on helppoa Mi Fitness -sovelluksella.

 

 

Xiaomi Watch S1 Pro on tilattavissa verkkokaupastamme. Pakkauksesta löydät rannekkeen, pikakäyttöoppaan, takuukortin sekä langattoman latausalustan.

 

Tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: AMOLED
  • Ranneke: nahkaranneke 135 - 205mm, kumiranneke 140 - 210mm
  • Mitat: 46 x 46 x 11.28 mm
  • Paino: 48,6 g
  • Käyttöaika: 14 päivää tyypillisessä käytössä
  • Vesitiiveys: -
  • Käyttöjärjestelmä: MIUI WATCH OS
  • Yhteydet: Bluetooth 5.2
  • Paikannus: BNS, GPS, GLONASS, GALILEO, GZSS
  • Yhteensopivuus: Android 6.0 ja uudemmat, iOs 10.0 ja uudemmat

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa