Esittely

Esittelyssä Xiaomin robotti-imurit

  • 1 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 1230 katselukertaa
Esittelyssä Xiaomin robotti-imurit
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Nyt puunataan lattiat puhtaaksi! 😀  Robotti-imurit ovat löytäneet paikkansa yhä useammassa kodissa ja tuovat yllättävänkin suurta helpotusta kiireiseen arkeen. Tämä pölyjen ja tahrojen "kauhu" on myös vallan mainio työkaveri esim. toimistolla sekä pienemmissä liiketiloissa. Saimme valikoimiimme neljä erilaista mallia Xiaomin robotti-imureista, joissa kaikissa on myös moppaustoiminto; Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 LiteXiaomi Robot Vacuum-Mop 2Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro ja Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Esittelen tässä artikkelissa nämä myynnissä olevat mallit. Siirrytäänpä nyt robottien ominaisuuksiin! 😁
 

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

 

Tämä malli sopii erityisesti pieniin asuntoihin. Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite on poikkeuksellisen matala, joten se mahtuu hyvin siivoamaan sohvien, sänkyjen sekä hyllyjenkin alta. Kompakti robotti imuroi ja moppaa lattiat palaten automaattisesti lataustelakkaan. Imutehossa on voimaa ja vesisäiliö on elektronisesti ohjattu. Voit hallita ja ohjata imuria myös älypyhelimellasi ja ajastaa sen imuroimaan sinulle sopivaan aikaan. Voit myös rajata alueita pois, joihin imuri ei saa mennä. Puhdistus on helppoa ja nopeaa sekä voit halutessasi varastoida pienikokoisen imurin vaikkapa kaappiin silloin kun et sitä tarvitse, tai haluat sen pois näkyviltä. 
 

 

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2

 

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 sopii hieman suurempiin tiloihin kuin Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Lite. Toiminnallisuudet ovat näissä kahdessa mallissa samat, mutta Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2:een on tuotu hieman enemmän imutehoa, akussa löytyy virtaa pidemmäksi aikaa sekä pölysäiliö on suurempi, mutta vesisäiliö pienempi. Se riittää kuitenkin moppaamaan jopa 150 neliömetrin alueen kerralla. Imurin kuusihaarainen sivuharja ulottuu imurin reunojen ulkopuolelle ja siivoaa siis myös hankalasti saavutettavat kulmat ja nurkat.

 

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

 

Tässä saat poikkeuksellisen tehokkaan ja robotti-imurin ja moppauslaitteen samassa paketisssa. Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Pro siivoaa tehokkaalla imuteholla ja sen tasoja onkin useampi käytön ja tarpeen mukaan.
Moppausliina värisee 10 000 kertaa minuutissa, joten se poistaa sitkeätkin tahrat ja säätelee käytettävän veden määrää elektronisesti kolmen eri tehoasetuksen mukaan. Imuri osaa myös sopeutua vaikeasti siivottaviin kohtiin Y-liikkeellä, minkä seurauksena on entistä parempi siivouskyky. Verkkokaupassamme tätä mallia on saatavilla sekä valkoisena että mustana. 
 

 

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

 

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra on malleista tehokkain ja monipuolisin. Se imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kiertäen kaikki esteet ennennäkemättömällä tarkkuudella jopa 240 neliömetrin alueelta yhdellä latauksella. Tavallisen lataustelakan tilalle voit hankkia myös erikseen neljän litran roskasäiliön, johon robotti-imuri osaa tyhjentää itsensä automaattisesti siivouksen jälkeen. Telakkaa saa siis joko erikseen, tai valmiina settinä imurin kanssa. Robottipölynimurin uudenlaisen ja kehittyneen LDS-lasernavigoinnin ansiosta imuri osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaan. Lisäksi imurissa on syvyysnäön mahdollistava S-cross 3D -väistötekniikka, joka osaa mitata eri esineiden sijainnin ja etäisyyden tarkasti. 

 

 

Yhteenveto ja vertailutaulukko

 

  RVM 2 Lite RVM 2 RVM 2 Pro RVM 2 Ultra
Hinta 249 € 299 € 399 € 549 € / auto-empty -asemalla 749 €
Väri Valkoinen Valkoinen Valkoinen & musta Musta
Imuteho 2200 Pa 2700 Pa 3000 Pa 4000 Pa
Moppaus Normaali Paineistettu Korkeataajuusvärinä Paineistettu
Akku 2600 mAh 3200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Navigointi Gyroskooppi vSLAM LDS LDS + 3D ToF
Kosketukseton esineen väistö - - - Kyllä
Pölysäiliö 450 ml 550 ml 450 ml

550 ml

*Mahdollisuus 4L auto-empty -asemaan 199 €

Vesisäiliö  270 ml 250 ml  

200 ml

Korkeus  81 mm 81 mm 96,5 mm 98,8 mm
Ylittää kynnykset 20 mm 20 mm 20 mm 20 mm
Putoamisen esto Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Tuki OTA-päivityksille Kyllä Kyllä Kyllä
Xiaomi Home -älyohjaus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä

 

Mikä malli näistä kiinnostaa sinua ja mikä mielestäsi on robotti-imurin tärkein ominaisuus?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa