Fossil Venture & Explorist HR -älykelloissa yhdistyvät klassinen design ja moderni teknologia

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 90 katselukertaa


 


Fossil on tunnettu amerikkalainen rannekellojen valmistaja, jonka tavaramerkkiin kuuluu kellojen klassinen ja vintage-tyylinen muotoilu. Fossil on laajentanut valikoimaansa tavallisista rannekelloista älykelloihin. Yritys on tuonut markkinoille kaksi Android-pohjaisella Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustettua Fossil Venture HR ja Fossil Explorist HR -älykelloa. Molemmissa kelloissa yhdistyvät klassinen design sekä moderni teknologia. Verkkokaupastamme löytyy kattava valikoima erityylisiä Fossilin kelloja, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisa malli koristamaan rannetta. 


 


 


Katseita keräävä ulkonäkö ja esteettinen muotoilu


 


 


Ulkonäöltään upea ja klassinen Fossil-älykello sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Säihkyvät zirkoni jalokivet tekevät kellosta erittäin katseita keräävän ja näyttävän. Voit kustomoida kellosta itsesi näköisen vaihtamalla ranneketta sekä kellotaulun taustakuvaa gallerian laajasta valikoimasta. Molemmat kellot toimivat kosketusnäytöllä ja ne ovat valmistajan mukaan helppokäyttöisiä. Selkeän valikon ja kirkkaan näytön ansiosta kellon käyttäminen on valmistajan mukaan mielekästä. Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että poiketen monesta muusta älykellosta, näihin kelloihin voit valita taustakuvan kellonäytölle omasta valokuvagalleriasta!


 


  


 


Klassinen rannekello älykellon ominaisuuksilla


 


 


Vaikka molemmat kellot näyttävät ulkoisesti täysin tavallisilta rannekelloilta, niin ne kätkevät sisällensä modernin älykellon ominaisuudet. Molemmissa Venture HR ja Explorist HR -kelloissa on sisäänrakennettu GPS-toiminto, sykemittaus, aktiivisuuden seuranta, sekuntikello, äänikomennot, langaton synkronointi, sääilmoitukset, sekä mahdollisuus tallentaa musiikkia ja sovelluksia 4 GB muistin ansiosta. Lisäksi kellot ovat vesitiiviitä, eikä niitä näin ollen tarvitse riisua uintireissun ajaksi.


 


 


Saumaton käyttö älypuhelimen kanssa, kestävä akku ja kätevä pikalataus


 


 


Molemmat kellot ovat Android ja iOS-puhelimien kanssa yhteensopivia, eli ne toimivat niin Applen kuin Samsunginkin älypuhelinten kanssa. Voit yhdistää kellon puhelimeesi Bluetooth-yhteyden avulla ja saat sen jälkeen ilmoitukset suoraan kelloosi. Musiikin kuuntelu kellosta on mahdollista myös ilman puhelinta, joten enää sinun ei tarvitse ottaa puhelinta mukaan lenkille. Molemmat Fossil Venture HR ja Fossil Explorer HR -kellot ovat varustettu valmistajan mukaan pitkäkestoisella akulla. Fossilin mukaan yhdellä latauksella pärjää hyvin koko päivän ilman pelkoa akun loppumisesta. Pikalatauksen avulla kellon akku latautuu jopa 80% tunnissa. Kello ladataan USB-laturilla, joka kiinnittyy magneetin avulla kellon takakanteen. Fossil Venture HR -kellon käyttöliittymän taustalla on Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri.


 


  


 


Tekniset tiedot


   • Näyttö: 1,19" kosketusnäyttö (resoluutio: 390x390)

  • Yhteydet: WiFi, Bluetooth, NFC

  • Prosessori: Qualcomm Snapdragon Wear 2100

  • Muisti: 512 Mt RAM

  • Tallenustila: 4 Gt

  • Paikannus: GPS

  • Käyttöjärjestelmä: Wear OS by Google


 


  


 


Katso myös:


 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa