Galaxy Unpacked -tilaisuudessa julkistetut uutuuslaitteet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 1 katselukerta


 


Samsungin tänään 11.8. järjestämässä Galaxy Unpacked -tilaisuudessa julkistettiin kiinnostavia ja paljonkin odotettuja uutuuksia, kuten Samsung Galaxy Z Fold3 ja Galaxy Z Flip3 -älypuhelimet, Galaxy Watch 4 -älykellot sekä Galaxy Buds 2 -bluetooth-kuulokkeet. Kaikki julkistustilaisuudessa paljastetut laitteet löytyvät nyt ennakkomyynnistä myös verkkokaupastamme. Kaikkien uutuuslaitteiden toimitukset käynnistyvät elokuun lopussa.


 


 


Samsung Galaxy Z Fold3


  


Uusi Samsung Galaxy Z Fold3 on jatkoa Samsungin aiemmassa Galaxy Fold -sarjassa. Tämä katseita keräävä uutuuslaite toimii niin puhelimena kuin tablettina. Kun Galaxy Fold on taitettu, se istuu hyvin kädessä ja sillä voi käyttää helposti kaikkia tavallisia toimintoja, kuten lähettää tekstiviestejä ja selata sovelluksia. Puhelimen avattaessa saat käyttöösi suuren 7,3 tuuman Infinity Flex -näytön, joka lisää sen käyttömahdollisuuksia entisestään.


 


Laitevalmistajan mukaan 120 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö on erittäin responsiivinen, jonka myötä esimerkiksi pelaaminen ja sisältöjen selaaminen käyvät saumattomasti. Käyttömahdollisuuksia lisää myös S Pen -kynän hyödyntäminen. Samsungin mukaan Galaxy Z Fold3 onkin ensimmäinen S Pen -kynän kanssa yhteensopiva taitettava malli.


 


Galaxy Fold3 -älypuhelimesta löytyy kattavat kameraominaisuudet, tuki 5G-verkolle, Snapdragon 888 -suoritin sekä paljon tallennustilaa. Laitteesta löytyy kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat musta Phantom Black, vihreä Phantom Green sekä hopeisen värinen Phantom Silver. Galaxy Z Fold3 -puhelimen alkaen hinta on 1879 €.


 


 


Samsung Galaxy Z Flip3


  


Samsung Galaxy Z Flip3 on päivitetty versio edeltäjästään Galaxy Z Flip2 -älypuhelimesta. Tästä laitteesta löytyy tuki 5G:lle, kattavat kameraominaisuudet, tehokas Snapdragon 888 -suoritin ja paljon muuta! Erityismaininnan saa kuitenkin sen katseita kääntävä muotoilu, mikä tarjoaa laitteelle täysin uudenlaisia käyttömahdollisuuksia.


 


Edeltävästä Galaxy Z Flip2 -mallista poiketen, tästä uudesta laitteesta löytyy aiempaa suurempi etunäyttö. Sen myötä voit helposti hallita sisältöä, vastata puheluihin, lukea viestejä ja nähdä ilmoitukset puhelimen ollessa suljetussa tilassa. Voit käyttää Galaxy Z Flip3 -puhelinta avoinna, suljettuna tai puoliksi avattuna. Suljettuna se muuntautuu taskuun mahtuvaksi kätevän kokoiseksi puhelimeksi, ja avattuna se tarjoaa käyttöösi suurehkon 6,7 tuuman näytön 120 Hz:n päivitysnopeudella. Avatussa tilassa puhelin siirtyy automaattisesti Flex Mode -tilaan, joka tukee erityisesti sovellusten käyttöä.


 


Uuden Z Flipin ikonista muotoilua on uudistettu hyvällä maulla. Puhelimesta on valittavana neljä eri värivaihtoehtoa: tyylikäs mattamusta Phantom Black tai jokin hienostuneen kiiltävistä vaihtoehdoista: Neutral Cream, Trendy Green tai Trendy Lavender. Galaxy Z Flip3 -puhelimen alkaen hinta on 1079 €.


 


 


Samsung Galaxy Watch 4


  


Galaxy Unpacked -julkistustilaisuudessa päivänvaloa näkivät myös uudet Samsungin älykellot: Samsung Galaxy Watch 4 ja Galaxy Watch 4 Classic. Molemmista kelloista löytyy kaksi eri kokovaihtoehtoa. Galaxy Watch 4 Classic on saatavilla joko 42 mm tai 46 mm kellotauluilla, ja Galaxy Watch 4 puolestaan 40 mm ja 44 mm kokovaihtoehdoilla. Molemmista kelloista on valittavissa myös mobiiliyhteyttä (LTE) tukevat mallit.


 


Kellojen ulkonäön suhteen Samsung on jatkanut muistakin älykellomalleista tuttua ja ajatonta muotoilua. Galaxy Watch 4 on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka ovat musta, vihreä ja kultainen. Galaxy Watch Classic -mallista löytyy puolestaan värivaihtoehtoina musta ja hopea. Molemmat kellot tarjoavat kattavia toimintoja oman hyvinvoinnin ja liikkumisen seurannalle. Galaxy Watch 4 Classic -mallien hinnat asettuvat 369 € - 429 € välille, kun taas Galaxy Watch 4:n hintahaarukka sijoittuu 269 € - 349 € välille mallista riippuen.


 


 


Samsung Galaxy Buds 2 -bluetooth-kuulokkeet


  


Julkaistujen laitteiden joukosta paljastui myös uudet Samsung Galaxy Buds 2 -bluetooth-kuulokkeet. Kuulokkeista löytyy vastamelutoiminto, pitkäkestoinen akku sekä laadukkaaksi kuvailtu äänimaailma. Laitevalmistajan mukaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet sopivat erillisen pelitilansa ansiosta erinomaisesti pelikäyttöön. Niitä ei juurikaan huomaa korvissa, ja ne sulkevat ympäristön häiriöt ulkopuolelle. Myös äänen viive on Samsungin mukaan minimaalinen. Kuulokkeista on valittavissa neljä eri herkullista väriä: musta, vihreä, valkoinen ja violetti. Kuulokkeiden alkaen hinta on 149 €.


 


 


Miltä uutuuslaitteet vaikuttavat? Lähteekö joku näistä uutuuksista ostoslistallesi?


 


 

 


Lue lisää:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa