Garmin Fenix 5S Plus on monipuolinen multisport-kello

 • 16 November 2021
 • 0 kommenttia
 • 27 katselukertaa


Garmin Fenix 5S Plus on kello kaikille kuntoilun ystäville ja sopii kaikenlaiseen harjoitteluun lajista riippumatta! Tämä tehopakkaus auttaa sinua nostamaan treenisi kokonaan uudelle tasolle kattavilla lajivalikoimillaan ja muilla monipuolisilla suoritusominaisuuksilla.


 


Tähän multisport-kelloon on paketoitu yhteen älykellon ja urheilukellon ominaisuudet: siihen sisältyvät niin aktiivisuuden mittaus, unen seuranta, GPS, lähimaksuominaisuus, sekä mahdollisuus yhdistää se haluamiisi älylaitteisiin. Lisäksi voit muokata Fenix 5S Plus -älykellosta omanlaisesi lataamalla ilmaiseksi erilaisia kellotauluja, sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.


 


 


Laadukkaat materiaalit, kompakti koko ja vankka suorituskyky


 


 


Fenix 5S Plussassa kohtaavat esteettinen muotoilu, laadukkaat materiaalit, kompakti koko sekä tyylikäs ulkonäkö. Kellossa on 1,2 tuuman näyttö ja kello on painoltaan 69 g. Chroma-värinäytössä on taustalla LED-valot, jotka mahdollistavat näytön lukemisen myös auringonvalossa. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Fenix 5S Plus on tehty kestämään kovempaakin käyttöä: kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kestää vettä 100 metriin, joten voit ottaa sen mukaan vaativimpiinkin seikkailuihin.


 


Kello on varustettu pitkällä akunkestolla: akkua riittää jopa 7 päivää älykellotilassa aktiivisuudenseurannalla ja 24/7 sykkeenmittauksella. 11 tuntia GPS -tilassa rannesykemittauksella. 4,5 tuntia GPS+Musiikki -tilassa, sekä jopa 25 tuntia UltraTrac™️ tilassa.


 


Garmin Fenix 5S Plus -kellosta on saatavilla värivaihtoehtoina hopeamusta ja valkoinen. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy myös vaihdettava 20 mm valkoinen silikoniranneke Garmin Fenix 5S ja 5S Plus -kelloille. 


 


 


Multisport-toiminto


 


 


Fenix 5S Plus -kello seuraa kuntoasi monella mittarilla. Kellossa on kattava multisport-toiminto, jonka avulla voit seurata aktiivisuuttasi, treeniäsi, mitata sykettäsi, untasi sekä kulkemaasi matkaa. Kello laskee kertyneen datan perusteella kulutetut kalorit ja antaa sinulle arviota urheilusuorituksesi tehosta. Fenix 5S Plus seuraa sykevaihteluasi ja laskee sinulle sen perusteella stressitason, joka auttaa sinua arvioimaan, kuinka kuormittavaan treeniin kehosi on valmis. Kello kertoo myös harjoitteletko tehokkaasti, sopivasti vai liikaa.


 


Kellossa on lajiprofiilit muun muassa juoksulle, pyöräilylle, uinnille, golfille, painonnostolle, kiipeilylle ja monelle muulle. Lisäksi voit luoda itse kustomoituja lajiprofiileja eri liikuntamuotoihin. Voit tallentaa harjoituksesi Garmin Connect -sovellukseen ja pitää näin yllä treenipäiväkirjaasi. Lisäksi voit suunnitella sovelluksessa tulevia harjoitteluitasi.  Edistykselliseen harjoitteluun löytyy kattavasti erilaisia toimintoja, kuten Training Effect 2.0, Training Status ja Training Load. Suorituswidgetin avulla voit seurata omaa edistymistäsi.


 


Elevate-rannesykemittarin avulla mittaat sykettäsi ilman sykevyötä. Voit lisäksi yhdistää kelloon ulkoisia urheiluantureita ANT+ -yhteyden kautta. GPS:n avulla kello tarjoaa sinulle muun muassa reittinavigoinnin käännösopastuksilla, suuntahälytykset sekä tiedon auringon nousu- ja laskuajasta. GPS/GLONASS- yhteyden avulla paikannus onnistuu hankalassakin maastossa. Lisäksi laitteessa on kolmiakselinen kompassi, värilliset kartat, kiihtyvyysanturi ja barometrinen ilmanpainemittari.


 


  


 


Monipuoliset ominaisuudet, muun muassa Garmin Pay -lähimaksu


 


 


Vaikka Fenix 5S Plus -kello on suunniteltu urheilukelloksi, se sisältää kattavasti muita älyominaisuuksia, jotka helpottavat arkeasi. Voit muun muassa kuunnella kellosta musiikkia Garmin Musicin avulla ilman, että puhelimesi on mukana. Kellossa on paljon tallennustilaa, joten voit tallentaa musiikkia suoraan kelloosi. Garmin Payn avulla voit käyttää lähimaksua ja maksaa ostoksesi kaupassa. Saat myös kätevästi yhdistettyä puhelimesi ilmoitukset, kuten tekstiviestit ja sähköpostit suoraan kelloosi. 

Kellon tukena toimiva Garmin Connect -sovellus on ominaisuuksiltaan erittäin toimiva ja siihen sisältyy monia näppäriä toimintoja aktiiviseen seurantaan. Garmin Connect -sovelluksesta näet kalenterin, uutiset, sekä voit asettaa itsellesi muistutuksia. My Day -osiosta näet tiedot päivästäsi, kuten unen laatusi, harjoituksesi, aktiivisuutesi sekä stressitasosi. Sovelluksen avulla seuraat pidemmältä aikaväliltä, miten esimerkiksi unenlaatusi, stressitasosi sekä syketasosi ovat muuttuneet.


 


  


 


Tekniset tiedot


 


  • Kellon mitat: 42 x 42 x 15 mm

 • Näytön koko: 3 cm halkaisija

 • Näytön tarkkuus: 240 x 240

 • Rannekkeen leveys: 20 mm

 • Paino: 69 g

 • Akun tyyppi: sisäinen ladattava litiumioni

 • Akun kesto: Jopa 7 päivää älykellotilassa aktiivisuudenseurannalla ja 24/7 sykkeenmittauksella, jopa 11 tuntia GPS -tilassa rannesykemittauksella, jopa 4,5 tuntia GPS+Musiikki -tilassa, jopa 25 tuntia UltraTrac™️ tilassa

 • Vesitiiviys: 10 ATM/100 metriä

 • Langattomat yhteydet: Bluetooth Low Energy, ANT+

 • Paikannus: GPS, Glonass, Galileo


 


  


 


Katso myös:


 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa