Garmin Vivomove -hybridiälykelloissa klassinen ulkoasu yhdistyy älykkäisiin ominaisuuksiin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 205 katselukertaa


Garminin viime syksynä julkaisemat Vivomove -sarjan hybridiälykellot yhdistävät analogisen designin älykkäisiin ominaisuuksiin. Vivomove 3, Vivomove 3S ja Vivomove Style sisältävät oikeat fyysiset viisarit, jotka siirtyvät pyyhkäisemällä vaaka-asentoon paljastaen kätketyn kosketusnäytön.


 


Ulkoasu erottaa mallit toisistaan


 


Vivomove-sarjan mallit ovat keskeisiltä ominaisuuksiltaan hyvin samankaltaisia ja suurimmat erot löytyvät kellojen ulkoasusta. Vivomove 3 on saatavilla ainoastaan mustana ja siinä on sarjan suurin näyttö, halkaisijaltaan 44 mm. Vivomove 3s:n ruusukultainen kellotaulu on halkaisijaltaan 39 mm ja sen ranneke on saatavilla joko valkoisena tai tummansinisenä. Hieman tyyriimpi Style-malli sijoittuu näiden väliin 42 mm näytöllään. Värivaihtoehtoina on musta kello mustalla rannekkeella tai vaaleanpunainen ranneke vaalean kullan värisellä kellotaululla.


 


Style-mallin kehys on valmistettu alumiinista, 3/3s-mallien kehys on puolestaan ruostumatonta terästä. Myös varsinaisen kellotaulun ulkoasussa ja toiminnoissa on pieniä eroja. Style-mallissa on kaksi AMOLED-värikosketusnäyttöä viisareiden molemmin puolin. 3/3s-malleissa on yksi mustavalkoinen OLED-kosketusnäyttö, joka sijaitsee viisareiden alapuolella. Style-mallissa kellotaulua suojaa Corning Gorilla Glass 3 -lasi, kun taas 3/3s-mallien linssi on kemiallisesti karkaistua lasia.
 


 


Terveysominaisuudet ja akunkesto Garminin valttinaKuten älykellovalmistajat yleensä, myös Garmin on panostanut älykellojensa terveys- ja hyvinvointiominaisuuksiin. Vivomove-sarjan kellot mittaavat syketasojasi jatkuvasti ja kello hälyttää mikäli syke pysyy korkeana levossakin. Voit myös seurata maksimisykettäsi esimerkiksi urheilusuorituksen aikana. Body Battery -energianseurannalla mittaat puolestaan kehosi energiatasoja vuorokauden ympäri. Näin tiedät milloin on aika levätä ja milloin kehosi on valmis toimintaan.


 


Vivomove-kellot tarkkailevat untasi, seuraavat stressitasoja ja halutessasi myös kuukautiskiertoa. Kello ehdottaa tarvittaessa erilaisia rentoutumisharjoituksia tai vaikkapa tietoa harjoittelusta tai ravinnosta. Voit myös huolehtia nesteytyksen riittävyydestä kirjaamalla kelloon juomasi nesteiden määrä. Yhdistämällä kellon Garmin Connect -palveluun näet kaikki terveystiedot samasta paikasta. 


 


Vivomove-kellot sopivat hienosti myös urheilukäyttöön. Yhdistämällä kellon yhteensopivaan älypuhelimeen voit seurata juoksu- kävely- tai pyöräilylenkkejäsi tarkasti ja kattavasti. Vivomove pitää myös kirjaa päivän aikana ottamistasi askeleista ja kiivetyistä kerroksista. Laitteeseen on lisäksi esiladattuna useita urheilusovelluksia, kuten kävely, juoksu, allasuinti ja jooga.


 


Saat myös sähköpostit, tekstiviestit sekä hälytykset suoraan kellon näytölle, kun se on yhdistetty sopivaan älypuhelimeen. Kellosta löydät myös kalenterinäkymän sekä ajastimen ja sekuntikellon. Style-malli tukee myös Garmin Pay -lähimaksua, jonka avulla maksat ostoksesi kätevästi kelloa vilauttamalla.

Kellon akunkesto on erinomaisella tasolla ja virtaa riittää jopa viiden päivän ajaksi yhdellä latauksella. Jos käytät pelkää kellotilaa ilman älyominaisuuksia, kestää akku vielä viikon tähän päälle.Jos haluat vaihtaa ilmettä, onnistuu se ranneketta vaihtamalla. Kaikki Vivomove-sarjan kellot ovat yhteensopivia standardikokoisten rannekkeiden (18mm tai 20mm) kanssa.


 
Tekniset tiedot


 

  Vivomove 3s Vivomove 3 Vivomove Style
Laitteen mitat 3,9 x 3,9 x 1,1 cm 4,4 x 4,4 x 1,1 cm 4,2 x 4,2 x 1,2 cm
Näytön koko 0,9 x 1,8 cm 0,9 x 1,8 cm 2,4 x 1,9 cm
Näytön tarkkuus 64 x 132 px 64 x 132 px 240 x 240 px
 Näytön tyyppi OLED OLED AMOLED
Värinäyttö Ei Ei Kyllä
Paino 38,6 g 46,1 g 35 g
Akun tyyppi Sisäinen ladattava litiumioniakku Sisäinen ladattava litiumioniakku Sisäinen ladattava litiumioniakku
Kellokehän materiaali Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs Anodisoitu alumiini
Rungon materiaali Kuitulujitepolymeeri Kuitulujitepolymeeri Anodisoitu alumiini
Kellonlasin materiaali Kemiallisesti karkaistu lasi Kemiallisesti karkaistu lasi Kupera Corning Gorilla Glass 3 -lasi
 Vesitiiviys Swim, 5 ATM Swim, 5 ATM Swim, 5 ATM
Akun kesto Jopa 5 päivää, kellotilassa 1 lisäviikko Jopa 5 päivää, kellotilassa 1 lisäviikko Jopa 5 päivää, kellotilassa 1 lisäviikko
Rannekkeet (silikoni):  vaihdettava QuickRelease 18 mm vaihdettava QuickRelease 20 mm vaihdettava QuickRelease 20 mm

 


Tilaa Garminin älykello tästä


 


Lue lisää:


Garmin Fenix 6-sarjan älykellot ovat kokonaisvaltaisia harjoittelukumppaneita
Esittelyssä Airpods Pro – Ensimmäiset in-ear-kuulokkeet jatkuvasti mukautuvalla vastamelutoiminnolla


Esittelyssä Samsung Galaxy Watch Active 2 – Odotettu uutuus tuo tuen 4G:lle ja eSIM:lle


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa