esittely

Garmin Vivosmart 5 aktiiviranneke - helppokäyttöinen apuri hyvinvoinnin seurantaan

  • 8 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 187 katselukertaa
Garmin Vivosmart 5 aktiiviranneke - helppokäyttöinen apuri hyvinvoinnin seurantaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Garminin uusi Garmin Vivosmart 5 on keskihintaluokan aktiiviranneke, jonka helppokäyttöisyyden ansiosta pysyt ajan tasalla hyvinvoinnistasi joka päivä. Vivosmart 5 seuraa sykettäsi, energiatasoasi, unta, stressiä, kuntoa, hengitystä ja paljon muuta, joten saat kattavan kuvan omasta hyvinvoinnistasi. Yhdistämällä laitteen älypuhelimeesi saat älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi. Laite on saatavilla verkkokaupassamme mustan ja valkoisen sävyisenä.

 

Monipuolista hyvinvoinnin seurantaa  

 

Vivosmart 5 on siro ja kevyt aktiiviranneke, jonka muotoilussa on huomioitu erityisesti käyttömukavuus; laitteen paino on ainoastaan 24,5 grammaa. Silikoninen, kapea ranneke sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 122-188 millimetriä. 

Suunnittelussa on panostettu myös helppokäyttöisyyteen, joten VivoSmart 5 voisi olla oiva valinta esimerkiksi ensirannekkeeksi. Sen hyvinvointitoimintojen avulla voit seurata niin sykettä, unta, stressiä, nesteytystasoa kuin hengitystä. Pulssioksimetrin avulla voit tarkistaa veren happisaturaation milloin tahansa tai vaikka yön ajalta nukkuessasi. Oli lajisi sitten kävely, juoksu tai jooga, voit seurata omaa kehittymistäsi urheilusovellusten avulla. Laitteen vesitiiviysluokitus on 5ATM, joten se sopii uimarillekin.

 

Vivosmart 5:n muotoilussa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen.

 

Pariliittämällä laitteen älypuhelimeesi saat älykkäät ilmoitukset ja hälytykset suoraan kelloosi. Jos sinulla on Android-älypuhelin, voit myös vastata jopa tekstiviesteihin suoraan kellosta. Garmin Connect™ -sovelluksen (Appstore, GooglePlay) avulla voit lisäksi analysoida terveys- ja kuntoilutietojasi, luoda harjoituksia ja reittejä tai haastaa kaverit mukaan kilpailuun. 

 

Katso esittelyvideo:

 

Tekniset tiedot:

 

  Garmin Vivosmart 5

Näyttö:

10,5 x 18,5 mm värillinen OLED-kosketusnäyttö

Materiaali:

Ranneke: Silikoni

Linssi: Akryyli

Akun kesto:

Jopa 7 päivää älykellotilassa, lataus pistokelaturilla
Yhteensopivuus:

iPhone, Android

Kellotoiminnot: Aika/päiväys, automaattinen kesäaika, herätyskello, ajastin, sekuntikello
Anturit: Garmin Elevate -rannesykemittari, kiihtyvyysmittari, ympäristön valoisuusanturi, pulssioksimetrin akklimatisaatio
Paino 24,5 g
Muuta Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 arkisin klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/ 

 

Myyntipakkaus sisältää kellon, lataus-/datakaapelin sekä käyttöohjeet. Laitteella on 24 kuukauden takuu.

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa