Harman Kardon Onyx Studio 5:llä saat täyteläiset soundit mukaan

  • 16 November 2021
  • 1 kommentti
  • 20 katselukertaa Mikä Harman Kardon? Harman Kardon -kaiuttimet ovat osa Harmania, joka on Samsungin tytäryhtiö. H/K on keskittynyt tekemään nimenomaan äänilaitteita kotiin ja autoihin. Kaiuttimet ovat tunnettuja klassisesta ja tyylikkäästä muotoilustaan, joka on yhtenevä ja tunnistettava laitteesta riippumatta. 

 Kaiuttimen ulkomuoto hurmaa Kaiuttimessa on edeltäjäänsä näkyvämpi ja tukevampi alumiininen kantokahva, ja sen muotoilu kannustaakin kaiuttimen mukana kuljettamiseen. Uusittu muotoilu on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka haluavat kantaa ja kaiuttaa musiikkiaan myös kodin ulkopuolella. Laitetta ei ole painollakaan pilattu, koska se painaa vain hitusen alle kolme kiloa – mikä sekin tekee siitä erinomaisen kantaa mukana.  Laite on muodoltaan symmetrisen pyöreä, ja se sopii nätisti koristamaan kotia muiden laitteiden sekaan tai vaikka hyllylle ihan itsenäisesti. Kaiuttimen materiaalipaketti on laadukas yhdistelmä alumiinia ja tekstiiliä, joka tekee siitä laadukkaan ja ainutlaatuisen. Korkealaatuinen ulkonäkö takaa sen, että kaiutin sopii jokaiseen kotiin ja näyttäytyy äänitoimintojensa lisäksi design-elementtinä.  Laite on saatavilla Telian verkkokaupasta kolmessa eri värissä: harmaana, sinisenä ja mustana. Omaan silmään sinisen ja kullan yhdistelmä on erityisen houkutteleva. 

 Tärkeimmät speksit Harman Kardonista lähtevä ääni on vahvan basson kyllästämää ja puhdasta. Kaiutin soi langattomasti Bluetoothin välityksellä, ja sen saakin näppärästi yhdistettyä äly- ja  audiolaitteisiin, kuten Bluetoothia tukevaan vinyylisoittimeen. Rikas äänimaisema sopii isompaankin tilaan, etenkin jos kaiuttimia nappaa mukaansa kaksin kappalein. Voit nimittäin yhdistää kaksi kaiutinta toisiinsa langattomasti luodaksesi mahdollisimman kattavan ja tasaisen äänen.  

 Musiikkia voi vaihdella kahden kaiuttimeen langattomasti yhdistetyn älylaitteen välillä. Tämä voi toki aiheuttaa kilpailuasetelman kavereiden kesken, mutta sopu sijaa antaa ja lempimusaa voikin kuunnella näppärästi vuorotellen molempien puhelimista. Musiikin soittamiseen soveltuu muun muassa maailman suosituin musiikkipalvelu Spotify. Laitteessa on omat nappinsa äänenvoimakkuuden säätämiseen sekä Bluetoothin kytkemiseen ja toisen kaiuttimen langattomaan yhdistämiseen (Wireless Dual Sound pairing). Saat jo soivan kaiuttimen yhdistettyä toiseen painamalla pitkään Bluetooth-näppäintä.  

 Akunkesto on laitteessa jopa 8 tuntia, eli ihan heti ei tarvitse olla pistorasiaakaan metsästämässä. Latausaika sen sijaan on 5 tuntia. Itse olen pitänyt omia Harman Kardoneitani aina kotona seinässä kiinni, koska ikinä ei tiedä milloin musiikin haluaa napata mukaansa - ja silloin akun on hyvä olla täydessä valmiudessa. Ominaisuudet listattuna Lue lisää: 

  


1 kommentti

Pitää tähän käyttäjäkommenttina laittaa, että on muuten erittäin, erittäin hyvä kaiutin!

Tuli hankittua joulun alla Telian alesta eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Todella hyvä äänenlaatu, syvyyttä ja bassoa riittää ylä- ja keskiäänien ollessa miellyttäviä ja selkeitä. Ulkonäkö aivan mannaa ja rakenne huokuu laatua.

 

Selkeällä marginaalilla parhaan kuuloinen bluetooth-kaiutin mitä olen päässyt kuuntelemaan ja voittaa myös oman olohuoneeni 2.1 kotiteatterisarjan mennen tullen. Kevyesti bassovoittoinen soundi mutta ei mene liian pumppaavaksi omaan makuun. Korostetusta alapäästä on toki etua hiljaisilla voimakkuuksilla kuunnellessa kun äänessä on silloinkin potkua, ja tietenkin kunnon jytkettä kuunnellessa.

 

5/5 Loistava hankinta ⭐> ⭐> ⭐> ⭐> ⭐>

Vastaa