Honor 50 - säihkyvä kuin timantti


Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

* Kaupallinen yhteistyö Telia Finland *

 

Perjantaina sain käsiini Honor 50 5G-puhelimen Telialta testattavaksi.

 

 

Honor 50 puhelin on saatavana myös Telia kaupassa : https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/puhelin/Honor-50-256-Gt-5G 

 

Tämä on aivan uskomattaman upea, kun takakuori säihkyy timantin lailla loistaen eri väreissä kun puhelinta kääntelee. Minä pääsin siis testaamaan Frost Crystal ( hopea ) 256 Gt muistilla olevaa mallia.

Puhelin on kevyt, solakka ja kaareutuu reunoiltaan. Pysyy hyvin kädessä, mutta hyvä lisä löytyi puhelimen pakkauksesta. Nimittäin kirkas silikoninen suojakuori, joka ei peitä takakannen upeutta.

 

 

Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri takaa puhelimen sujuvan käytön. Näyttö on 120 hertsiä virkistystaajuudeltaan.

Puhelimessa on neloiskamera : pääkamera on 108 Mpx, ultralaajakulma kamera on 8 Mpx, makrokamera 2 Mpx ja etukamera 32 Mpx.

Uutuutena on kamerassa multi-video nauhoitus : eli voit vaihtaa kesken nauhoituksen eri videotilojen välillä, vaihtaa etukamerasta takakameraan tai vaikka nauhoittaa videota yhtäaikaa molemmilla kameroilla.

 

Tässä muutama kuva, joita olen näpännyt puhelimella pihapiiristä ja pelloilta :

 

 

Puhelimen akku ei lopu kesken päivän, sillä puhelimen mukana tuli 66W Honor SuperCharge10 laturi. 20 minuutissa puhelimen pytyy lataamaan 70%:iin ja 45 minuutissa täyteen. Puhelin myös kuluttaa akkua maltilliseti.

 

 

Tälläiset ensitunnelmat puhelimesta. Kirjoittelen lisää kunhan tutustun siihen paremmin ja opin käyttämään sitä tehokkaammin 😁>


10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

On kyllä mielettömän hienon värinen, ainakin omaan makuun 😎> Kameroiden linssit taas ehkä aavistuksen turhan massiiviset, vai mitä sinä sanot, onko ne jopa häiritsevän isot? Olikos tässä nyt muuten Googlen Play-sovelluskauppa käytössä vai miten tämä nyt menikään? Jos ei ole niin mitä sovelluksia sieltä Honorin kaupasta löytyy, oletko silmäillyt?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Ei minusta ole kameroiden linssit liian suuret, tosin aluksi ajattelin itsekin niin 😁> Tuo suojakuori hieman pehmentää ettei linssit saa puhelinta vaappumaan pöydällä 😉>

 

Täydet Googlen palvelut löytyy Play-sovelluskauppaa myöten, sillä Honor irtautui Huaweista kokonaan ja on ihan oma merkkinsä nyt. Tämä Honor 50 onkin ensimmäinen itsenäinen puhelin Honorilta maailmanlaajuisille markkinoille.

 

Luin vasta muuten, että Honor 50 puhelin kestää hyvin pakkasta eli puhelin ei hyydy pakkasessa eikä akku kulu kylmässä nopeasti. Todella hyvä ominaisuus täällä pohjoisessa 🤓>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

On kyllä uskomattoman kaunis puhelin 😍>  Itse odottelen mielenkiinnolla kameratestauksia, miten tarkentaa ja kuinka terävää jälkeä sillä tulee. Aiemmin ainakin Honorien kamerat ovat olleet huippu luokkaa. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nyt olen pari viikkoa tutustunut tähän Honoriin ja olen tykännyt tästä kovasti. Tämä tuntuu todella kevyeltä kädessä ja on sulava käyttää. Pari videon pätkääkin kuvasin ja huomasin että aika hyvin hämärässäkin onnistuu kuvata.

 

 

Tässä puikula potut kiehuu kattilassa 😁>

 

https://youtube.com/shorts/l4G0akTg5E4?feature=share

 

Ei onnistunut laittaa tuota videota suoraan 🤔>

 

Muutama kuva otettu Honorilla vanhoista oikeista valokuvista :

 

 Minä pienenä (1967).

 Nallikarissa

 

 Tuhannen palan palapelistä kuva, jonka sain valmiiksi jokin aika sitten.

 

 Talviset ajo-olosuhteet täällä Oulun seutuvilla.

 

 Maisema kuin postikortti, kotipihassa näpätty.

 

 Automaattiasetuksella näpätty kuva hämärässä.

 

 Makrokuva postikortista.

 

Puhelimen kamerasta/kameroista löytyy vaikka mitä asetuksia ja filttereitä, mutta ylläolevat kuvat ja videot on otettu ilman filttereitä ja automaattiasetuksilla.

 

Odottelen josko tälle puhelimelle milloin tulee päivityksiä, sovelluspäivitykset tulevat kyllä joutuin. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nyt tämä Honor on jo ollut kuukauden käytössäni yhtenä puhelimenani ja siinä Telia Dot 5G-liittymä. Tosin meillä ei vielä ole saatavilla 5G-verkkoa, mutta huhuja olen kuullut että tulevaisuudessa siihen on mahdollisuus ?

Hyvin tämä pelittää 4G-verkossakin ja Honor on luvannut tähän myös Android 12 päivityksen kohtapuoliin.

 

Puhelimesta löytyy Avastin virusskannaus, mutta olen asentanut myös Telian tietoturvan tähän.

 

Pikku videon pätkä otettu hämärässä jääradalla jäärata-auton kyydissä :

 

Sitten kuva multi-videosta, jossa voidaan nauhoittaa etu-ja takakameroilla videota yhtäaikaa:

Jouluna tuli näpättyä pari muutakin kuvaa ☺️

 

 Ihana tonttukoira 😍>

 Laajakuva Kiimingin grillistä

 Langaton autolaturi, tosin tässä Honorissa sitä ei voi hyödyntää.

 

 Yökuvaus ei automaattiasetuksilla kyllä vedä vertoja vielä OnePlus 9 Pro:lle.

 Luontokuvat ovat kyllä loistavia.

 

Loppurutistuksena voisin sanoa, että tämä puhelin on kyllä helppo käyttää ja nätti kuin mikä. Kyllä Honor on onnistunut erottuaan Huaweista ja mikä parasta : Googlen sovellukset ja palvelut toimivat täysin eikä tarvitse käyttää erillistä sovelluskauppa, josta ei löydy välttämättä kaikki sovellukset jotka haluaisit puhelimeesi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kiinnitin huomiota tuohon laajakuvaan, jossa on iso rakennus, ettei siinä ole yhtään vääristymää. Talon katto on luotisuora, seinät ovat kallellaan joka on normaalia laajakuvissa mutta mielestäni muissa kameroissa vastaavissa kuvissa katto olisi kaareva? Onko Honorissa kenties joku automaattinen vääristymän korjaus?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

TeroRe kirjoitti :

Onko Honorissa kenties joku automaattinen vääristymän korjaus?

------------------

Kyllä Honor 50:n ohjelmisto osaa älykkäästi korjata ultralaajakulmakameroissa tyypillisen vääristymän lähellä linssin reunoja 🤓>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Huomasin juuri, että tässä Honorissa on mahdollista käyttää kahden sim-kortin 5G-verkkoa yhtäaikaa jos tämä asetus on valittuna :

Tosin nyt minulla on tässä Telian Prepaid 4G-sim ainoastaan ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nyt on tämä Honor 50 puhelin ollut minulla kakkospuhelimena käytössä vajaa 4 kuukautta ja olen hämmästellyt akun kestoa. Toki jos olisi 5G-verkossa ja olisi 5G-SIM käytössä, voisi akku kulua nopeammin. Mutta nyt kestää hyvinkin pari-kolme päivää vähintään 😀>

Kamerasta en ole vieläkään päässyt ihan jyvälle, kuinka ottaa tarkkoja kuvia varsinkin zoomatessa (tahtoo mennä rakeiseksi) 🤔>

No hienoja kuvia tällä muuten näppää:

 

 Varkaus jääspeedway Suomenmestaruus kisa 26.2.2022

 

 Kevättä rinnassa tänään näpätty ☺️

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Tällä viikolla tuli vihdoin päivitys Android 12 tähän Honor 50 puhelimeen 🤓>

 

Vastaa