Esittely

Honor Band 7 - Monipuolisilla terveys- ja urheiluominaisuuksilla varustettu älyranneke

 • 3 March 2023
 • 0 kommenttia
 • 1417 katselukertaa
Honor Band 7 - Monipuolisilla terveys- ja urheiluominaisuuksilla varustettu älyranneke
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Honor Band 7 on monipuolinen ja edullinen aktiivisuusranneke, jossa on laajat terveys- ja urheiluominaisuudet. Kello on rakennettu kestävästä polymeeristä ja siinä on metallipinnoite. Honor kertoo rannekkeen olevan erittäin kevyt, sillä se painaa noin 29 grammaa. Kevyen rakenteensa ansiosta käyttökokemus on parempi – voit käyttää ranneketta missä ja milloin vain. Honor Band 7 on saatavilla kolmessa herkullisessa värissä: Emerald Green, Meteorite Black ja Coral Pink.

 

Tyylikäs älyranneke monipuolisilla ominaisuuksilla

 

Honor Band 7 -älyrannekkeessa on 1,47 tuumainen AMOLED-värinäyttö 194 x 368 pikselin tarkkuudella. Rannekkeen kosketusnäyttö on suojattu 2.5D-kaartuvalla lasilla ja siinä oleva pinnoite estää sormenjälkiä jäämästä lasiin.   Voit säätää näytön kirkkautta itsellesi sopivaksi ja valmistaja kertoo värien olevan entistä eloisampia ja dynaamisempia. Valittavanasi on useita trendikkäitä kellotauluvaihtoehtoja, joista voit muokata juuri sinun persoonallisuuteesi ja pukeutumiseesi sopivan. Älyranneke on vesitiivis 50 metriin asti.

 

Laitteessa on 180 milliampeerin akku ja valmistaja kertoo sen kestävän pitkään, sillä yhdellä latauksella saat tavallisella käytöllä jopa 14 päivän akunkeston. Hieman raskaammalla käytöllä akku kestää 10 päivää. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että virta loppuisi kesken kaiken. Jos niin pääsee kuitenkin käymään, saat ladattua kellon 5 watin tehoisella magneettisella laturilla, ja viiden minuutin latauksella saat kaksi päivää käyttöaikaa.

 

 

Honor Band 7 mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden ja saat ilmoituksia, jos se havaitsee leposykkeesi olevan liian matala tai korkea. Kello tukee myös veren happisaturaation seurantaa. Jos happisaturaatiosi pääsee matalaksi, värisee kello varoituksena ja antaa sinulle reaaliaikaisen näkymän fyysisen tilasi seurantaan. Veren happisaturaation avulla voit seurata keuhkojesi toimintaa. Sen lisäksi voit seurata Honor Band 7 -älyrannekkeella omaa untasi ja stressitasojasi. Kello tunnistaa unesi eri vaiheet ja voit esimerkiksi ajastaa kellosi herättämään sinut optimaaliseen aikaan. Laitteesta löytyy 11 ennalta määriteltyä ja 85 vapaamuotoista urheilutilavaihtoehtoa. Ne tallentavat reaaliajassa saavutuksesi ja tuloksesi. Uutena tilana rannekkeessa on naruhyppely, joka laskee hypityt kerrat.

 

Älyrannekkeessa on paljon käteviä ominaisuuksia ja saat esimerkiksi ilmoitukset uusista viesteistä ja saapuvista puheluista. Voit katsoa laitteesta sään, tarkistaa muistutukset ja saat myös muita ilmoituksia sinua helpottavista asioista. Honor kertoo älyrannekkeen tekevän arjestasi myös helpompaa, sillä voit ohjata sen kautta musiikkia ja kameraa sekä paikantaa puhelimesi.

 

 

Tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 1,47” AMOLED Touch Display 2.5D, 194 x 368 resoluutio, 450 nitin kirkkaus
 • Ranneke: Silikonia
 • Mitat: 43 mm x 25,4 mm x 11,45 mm
 • Paino: Noin 29 g rannekkeen kanssa
 • Akku: 180 mAh, kesto normaalilla käytöllä 14 päivää, raskaammalla käytöllä 10 päivää
 • Vesitiiveys: jopa 50 metriin asti
 • Yhteensopivuus: Android 9.0 ja iOS 11.0 tai uudemmat
 • Muuta: 96 urheilutilaa, askeleet, poltetut kalorit, syke, veren happisaturaatio, unenseuranta, kuukautiskierto, hengitysharjoittelu, muistutus nousta liikkumaan, verenpaine, Bluetooth 5.0, dynaamiset kellotaulut, aina päällä oleva näyttö-tila

 

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.