Esittely

Honor Magic4 Pro 5G – lippulaivapuhelin kaikilla herkuilla

 • 11 July 2022
 • 0 kommenttia
 • 176 katselukertaa
Honor Magic4 Pro 5G – lippulaivapuhelin kaikilla herkuilla
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Honor puhelimet ovat monille tuttuja tyylikkäistä, edullisemman hintaluokan malleistaan. Uusin lanseeraus Honor Magic4 Pro 5G on kuitenkin kaukana budjettipuhelimesta, sillä kyseessä on varsinainen lippulaivamalli kaikilla herkuilla. Ulkoisesti tyylikäs puhelin sisältää sellaiset ominaisuudet, joita tämän tasoisilta malleilta sopiikin odottaa.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 

• Kirkas 6,81” LTPO AMOLED -näyttö

• IP68-luokitus

• 100 watin tehokas lataus

• Kolme laadukasta takakameraa

 

Huippuluokan näyttöominaisuudet

 

Honor Magic4 Pro:n yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen 6,8 tuuman kaartuva LTPO AMOLED -näyttö, josta löytyy HDR10+ -tuki. Se ulottuu lähes reunasta reunaan, joten elokuvia ja muuta sisältöä katsellessa melkein koko pinta-ala on käytettävissä. Resoluutio on 1312 x 2848 pikseliä ja 1000 nitin enimmäiskirkkaus mahdollistaa sen, että näyttöä on helppo lukea kaikissa olosuhteissa. Värimaailman on kerrottu olevan elävä ja miellyttävä silmälle. Sitä on mahdollista myös muokata eloisan ja normaalin välillä, ja värien lämpötilaa voi säädellä oletusasetuksesta joko kylmempään tai lämpimämpään suuntaan. Myös virkistystaajuutta on mahdollista säätää 120 - 90 - 60 Herzin välillä. Alhaisemmalla virkistystaajuudella akkua kuluu luonnollisesti vähemmän. Magic4 Pro:ssa on näytön kirkkauden säätämiseen käytettävää tekniikkaa. Tämä mahdollistaa sen, että silmä kuormittuu vähemmän ruutua katseltaessa, ja näyttöä on mukava katsoa myös alhaisilla kirkkauksilla.

 

Kameraominaisuudet riittävät vaativallekin kuvaajalle

 

Lippulaivapuhelimien tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu myös laadukkaat kamerat, eikä tämäkään malli tee siinä poikkeusta. Kolme takakameraa on sijoitettu kooltaan melko suureenkin pyöreään kamerakohoumaan. Se sisältää 64 megapikselin periskooppikameran, 50 megapikselin automaattitarkenteisen ultralaajakulmakameran sekä 50 megapikselin pääkameran. Periskooppikamera yltää 3,5 kertaiseen optiseen tarkennukseen ja jopa 100 kertaiseen digitaaliseen zoomaukseen. Lisäksi siinä on optinen kuvanvakautus. Tarkennusominaisuudet ovat testeissä saaneetkin paljon kehuja ja kameracombon on kerrottu olevan jopa hyvin lähellä Samsung Galaxy S22 Ultran kameraa, jota on tituleerattu markkinoiden parhaaksi kameraksi. Etukamerassa on puolestaan 12 megapikseliä ja ToF 3D -syvyyssensori. Lisäksi se sisältää muista puhelinmalleista poiketen tuen 4K 30 fps -videokuvaukselle. Etukamera on saanut kehuja tarkoista ja yksityiskohtaisista kuvista, sekä muotokuvatilassa olevasta taustasumennus ominaisuudestaan.

 

Tehoa konepellin alla

 

Honor Magci4 Pro:n kuorien alla hyrrää Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka on valmistajan tämänhetkinen ykkösmalli. Suorituskyvyn on kerrottu riittävän mainiosti pelaamiseen ja elokuvien katseluun. Laitteen muusta puhdista vastaa 4500 mAh akku ja lisävirtaa saa ladattua myyntipakettiin sisältyvällä 100 W laturilla. Akun on kerrottu latautuvan tyhjästä puolilleen jopa kymmenessä minuutissa. Uutuusmalli tukee myös langatonta latausta ja erikseen hankittava laturi täyttää puhelimen vajaassa tunnissa. Vaikka kilpailijoiden vastaavat lippulaivamallit sisältävätkin suuremman akun, ei suurta eroa käytössä huomaa.

 

Tärkeimmat tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,81” LTPO AMOLED, HDR10+ -laajasävyskaala, 2848 x 1312 resoluutio, 360 hertsin kosketustunnistus
 • Etukamera: 12 Mpix + 3D -syvyyskamera
 • Takakamerat: 50 Mpix pääkamera (f/1,8) + 50 Mpix ultralaajakulmakamera (f/2,2) + 64 Mpix periskooppikamera optisella kuvanvakaimella ja 3,5 x- optisella zoomilla ja 100 x digizoomilla (f/3,5)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
 • Muisti: 8 G RAM + 256 Gt sisäinen muisti
 • IP-luokitus: IP68
 • Akku: 4500 mAh
 • Mitat: 163,6 x 74,7 x 9,15 mm
 • Paino: 215 grammaa
 • Muuta: kaksi nano-SIM-korttipaikkaa, 3 mikrofonia, stereokaiuttimet, näytönalainen sormenjälkilukija, 3D-kasvojentunnistus.

 

 

Honor Magic4 Pro 5G on tilattavissa verkkokaupastamme. Värivaihtoehdot ovat syaani ja musta. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C-kaapelin, SIM-työkalun, suojakuoren, suojakalvon, pikaoppaan ja takuukortin.

 

Huom! Honor on nykyisin itsenäinen yritys, joten puhelimeen on esiasennettu Googlen palvelut ja Google Play -sovelluskauppa.

 

Lue myös nämä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa