Honor Watch GS Pro pysyy mukana kovemmissakin olosuhteissa

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

 

 

Honorin älykellot ovat tunnettuja urheilupainotteisista ominaisuuksistaan ja sporttisesta ulkonäöstään. Samaan kategoriaan lukeutuu myös marraskuussa 2020 myyntiin tullut Honor Watch GS Pro, jossa yhdistyvät niin tyylikäs ulkonäkö kuin monipuoliset treeniominaisuudet. Tässä artikkelissa käyn läpi Watch GS Pron tärkeimmät ominaisuudet, jotka hyödyttävät sinua kellovalintaa tehdessäsi.

 

Suunniteltu kestämään kaikenlaisissa olosuhteissa

 

Watch GS Pron akkukestävyyteen on panostettu erityisesti. Valmistaja kertoo akun kestävän normaalikäytössä jopa 25 päivää. Jos kello on kovassa käytössä koko ajan, on virran luvattu riittävän kaksi viikkoa. Urheilutilassa, GPS päällä se kestää noin 40 tuntia. Jos kelloa pidetään GPS päällä virransäästötilassa, riittää akku 100 tunnin ajaksi. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi että akku loppuisi kesken treenin tai luonnossa liikkumisen.

 

Hyvän akun kestävyyden lisäksi Watch GS Pro on käynyt läpi myös Yhdysvaltain armeijan kehittämän testausohjelman ja saanut hyväksytysti MIL-STD 810G -kestävyysluokituksen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että sille on tehty 14 erilaista testiä, kuten esim. lämpötilanvaihtelu, kosteus, upottaminen, tärinä, matala ilmanpaine, suolasuihku jne. Ympäristökokeet osoittavat että kyseinen kello kestää todella kovat olosuhteet. Voit siis huoletta pitää treenikaveria ranteessa haastavimmillakin reissuilla.

 

Kulkee mukana lajissa kuin lajissa terveyttäsi seuraten

 

Olit sitten minkä lajin harrastaja tahansa, voit seurata treenejäsi kellon avulla. Se sisältää yli 18 erillistä ohjattua harjoitustilaa ja 85 räätälöityä harjoittelutilaa. Voit käyttää kelloa vaikka henkilökohtaisena hiihtovalmentajana. Se seuraa kierrosten lukumäärää, matkaa, reittiaikaa, nopeutta, jyrkkyyttä, nousuja ja laskuja sykkeen sekä kuluttamiesi kaloreiden lisäksi.

 

Luonnossa liikkujalle on hyötyä kellon sisäänrakennetusta kaksoissatelliittinavigointijärjestelmästä, jonka Reitti takaisin -ominaisuus opastaa sinut takaisin lähtöpisteeseen. Hyödylliset ulkoilutiedot, kuten huonon sään hälytys sekä auringon nousu- ja laskuajat näet myös kätevästi suoraa kellosta. Siitä löytyy lisäksi 24/7 sykkeenmittaus, sekä unen ja stressin seuranta. Watch GS Prossa on myös kalliimmista älykelloista tuttu SpO2 -ominaisuus, eli se seuraa veresi happisaturaatiota.

 

Musiikkia ja puheluita suoraan kellosta

 

Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni helpottavat elämää esim. pyöräillessä tai silloin kun kädet ovat muuten varatut. Voit vastaanottaa puheluita suoraan kelloon ja jutella ilman, että kaivat puhelinta taskusta. Toiminne edellyttää toki, että kello on Bluetooth yhteydessä älypuhelimeesi. Myös treenimusat kulkevat kätevästi mukana, sillä saat valmistajan mukaan ladattua kelloon peräti 500 kappaletta. Jos siis joskus haluat jättää puhelimen kotiin, voit silti nauttia musiikista kelloon ladattujen kappaleiden ansiosta.

 

 

 

Tekniset tiedot:

 

Näyttö: 1,39” pyöreä AMOLED kosketusnäyttö

Resoluutio: 454 x 454 pikseliä, 326 PPI

Mitat: 48 x 48 x 13,6 mm

Paino: 45,5g ilman ranneketta

Akunkesto: Jopa 25 päivää

Langaton lataus: Magnettiinen latausalusta

IP-luokitus: 5ATM -vedenkestävyys

Muisti: 4 Gt ROM, 32 Gt RAM

Muuta: Animoidut kellotaulut, yli 100 urheilutilaa, korkeusbarometri, kompassi, sykemittaus, SpO2 eli happisaturaation mittaus, unen ja stressin seuranta 

 

Tilaa Honor Watch GS Pro tästä

 

 

Älykelloa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota nimenomaan itselle tärkeisiin ominaisuuksiin ja sitä voiko kellolla seurata juuri sitä tiettyä ominaisuutta, joka on itselle arvokkainta tietoa. Ulkonäkö ja hinta ovat myös tärkeitä valinnan kriteereitä, mutta muitakin ominaisuuksia kannattaa vertailla. Tärkeimpänä ehkä se, toimiiko kello yhteen oman puhelinmallin kanssa. Esimerkiksi tässä kellomallissa kaikki toiminteet eivät ole käytettävissä Apple-puhelinten kanssa. 

 

Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi latausalustan, kaapelin, pikaoppaan, turvallisuusinfon ja takuukortin. Kellon värivaihtoehdot ovat Charcoal Black, Marl White ja Camo Blue.

 

Lue myös nämä artikkelit

 

- Älykellon osto-opas

- Älykello-opas - 6 vinkkiä älykellon ostoon

- Esittelyssä Polar Grit X - urheilukello vannoutuneelle ulkoilijalle

- Esittelyssä sporttikellot Huawei Watch GT2 Pro & Huawei Watch Fit

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa