Huawei Y6 2019 - Monipuolinen puhelin kaikenikäisille

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa Huawei Y6 2019 -puhelin lukeutuu laitevalmistajansa edullisempien puhelimien hintakategoriaan. Ominaisuuksia löytyy kuitenkin monipuolisesti esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi, tai vaikka vanhemman käyttäjän älypuhelimeksi. Kurkataan lähemmin mitä tämä uutuuspuhelin pitää sisällään! Hyvä katsella, helppo käyttää Monet laitevalmistajat pyrkivät nykyisin muotoilussaan näyttökoon maksimointiin ja sitä myöten kehyksien pienentämiseen. Huawei Y6 -mallissa on suurikokoinen HD+ -tasoinen ja 6.1 tuuman näyttö, jonka pisaraloven ansiosta etukamera vie mahdollisimman vähän tilaa muusta näytöstä. Suurempi näyttö helpottaa puhelimen käyttöä ja käsittelyä, sekä mahdollistaa miellyttävämmän katselukokemuksen esimerkiksi videoita tai sarjoja katsellessa. Näyttö pitää sisällään myös silmäystävällisen tilan, joka vähentää silmille haitallista sinistä valoa. Huawei Y6 -puhelimesta löydät monia näppäriä ominaisuuksia arkeasi helpottamaan. Puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa, jonka ansiosta voit hyödyntää esimerkiksi työliittymää ja omaa liittymääsi yhtäaikaisesti. 32 Gt tallennustila riittää peruskäyttöön, mutta lisätilaa saat tarvittaessa hankkimalla muistikortin. Y6-puhelin tukee microSD-muistikortteja jopa 512 Gt saakka. Hyvänä lisäominaisuutena Y6-puhelimessa on erillinen helppokäyttöinen tila, jonka valitsemalla saat näytöllesi vain kaikki tärkeimmät työkalut ja sovellukset, kuten viestit, puhelut ja asetukset. Näin puhelin säilyy selkeänä käyttää ja tarvittavat valikot löytyvät nopeasti. Ominaisuus on varmasti mieluinen etenkin vanhemmalle älypuhelimen käyttäjälle. Älykkäällä virransäästöohjelmalla saat kaikki paukut irti Y6-puhelimen 3020mAh:n akusta ja selviät valmistajan mukaan pitkiäkin aikoja ilman latausta. 

Anna sen kuulua ja näkyä - laadukasta musiikintoistoa ja kuvien kirkkautta Huawei Y6 -puhelimessa on 13 megapikselin takakamera, jolla pystyt valmistajan mukaan ikuistamaan valovoimaisia kuvia myös hämärissä olosuhteissa. 8 MP -etukameralla itsestä otetut kuvat saavat uusia ulottuvuuksia Selfie Toning Flash 2.0 ominaisuudella, joka hyödyntää näytön omaa valoa antaen myös lisävaloa selfieisiin. Näin saat luonnollisempia muotokuvia myös hämärässä valaistuksessa. Huawei Y6 2019 taipuu hyvin myös kannettavaksi kaiuttimeksi sen pitäessä sisällään Histen 5.0 -ääniteknologian. Puhelimessa on lisäksi sisäänrakennettu FM-radio, jonka kuuntelu onnistuu hyvin myös ilman kuulokkeita. Kuulokkeita varten on kuitenkin myös perinteinen 3,5 mm audioliitäntä. Tekniset tiedot Mitat: 156.3 mm x 73.5 mm x 8.0 mm
Paino: noin 150 g
Näyttö: 6,1” pisaralovi–näyttö, TFT LCD (IPS) (1520x 720), PPI: 282
Etukamera: 8 MP
Takakamera: 13 MP
Prosessori: MediaTekMT6761 4xA53@2.0GHz
Muisti: 2 Gt RAM + 32 Gt ROM + paikka microSD-muistikortille (jopa 512 Gt)
Akku: 3020 mAh
Käyttöjärjestelmä: Android9 (Pie) + EMUI 9
Kasvojentunnistus: Kyllä
USB: Mikro-USB 2.0
Kuulokeliitäntä: 3.5mm
Dual SIM: Kyllä (kolme korttipaikkaa: 2x SIM + microSD-muistikortti)   

  Huawei Y6 2019 on saatavilla verkkokaupassamme kolmessa eri värissä: musta, sininen ja ruskea. Ruskean värin erikoisuutena on tekonahkainen takakuori, johon ei tartu näkyvästi sormenjäljetkään. Puhelin on saatavilla 149 euron hintaan kertamaksulla, tai 12-36kk Telia Rahoitus -sopimuksella Lue lisää: 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa