Skip to main content

Kesä kutsuu uintireissuille ja piknikille puistoon! Nämäkin elämykset täydentyvät lempimusiikillasi. JBL Clip 4 Eco ja JBL Go 3 Eco -bluetooth-kaiuttimet ovat kevyitä ja kulkevat mukanasi helposti minne vain. Nämä vedenpitävät söpöläiset eivät säikähdä edes laiturin meiningin vetisyyttä!

Kesäisin ainakin itsellä tulee vietettyä aikaa puistoissa, ja muutenkin liikkuen paikasta toiseen. Tällöin mukaan ei välttämättä halua raahata kokonaista kotiteatteria, vaan pieni ja näppärä kaiutin vie voiton. Tässä artikkelissa esittelen suosikkikaiutinmerkki JBL:n kaksi kannettavaa kaiutinta: JBL Clip 4 Econ ja JBL Go 3 Econ.

 

Jykevää tehoa pienessä paketissa

 

Sekä Clip 4 Eco että Go 3 Eco ovat varustettuja täyteläisellä JBL Original Pro Sound -äänellä, joka tarjoaa rikkaan äänimaailman ja jykevän basson. Äänenlaatu tekee vaikutuksen kaiuttimien koko huomioiden, sillä molemmat näistä ovat pieniä ja kevyitä. JBL Clip 4 Eco on kooltaan 8,63 cm leveä, 4,6 cm syvä, 13,45 cm korkea, ja painaa vain 239 grammaa. JBL Go 3 Eco on taas pienempi vaihtoehto: se on 8,6 cm leveä, 4,1 cm syvä, 6,9 cm korkea ja painoltaan 210 grammaa. Nämä karkkipussin painoiset kaiuttimet eivät siis tuo rantakassiin juurikaan lisäpainoa!

Pienen koon lisäksi laitteet on myös muutenkin suunniteltu mukaan otettaviksi. Nimensä mukaisesti JBL Clip 4 Ecossa on kätevä karbiinihaka, jonka saat kiinnitettyä vaikka repun hihnaan tai vyöhön. Go 3 Eco taas on varustettu kantolenkillä. Molemmat kaiuttimet ovat IP67-luokituksen mukaisesti vesi- ja pölytiiviitä, joten niiden toimivuudesta uima-altaan reunalla ei tarvitse huolehtia. Erityisesti Clip 4 Eco ällistyttää akun kestollaan – musiikki pyörii jopa kymmenen tunnin ajan. Go 3 Econ akku taas kestää jopa viisi tuntia.

 

JBL Clip 4 Eco on helppo kiinnittää karbiinihaan avulla haluamaasi paikkaan.

 

Tyyliä ja vastuullisuutta kesän rientoihin

 

Seka JBL Clip 4 Eco että JBL Go 3 Eco ovat tyylikkäitä, ja yksityiskohdat viimeisteltyjä. Värivaihtoehdoksi voit valita Clip 4 Ecoon joko sinisen, vihreän tai valkoisen. Go 3 Econ väriksi on tällä hetkellä saatavissa vihreä. Erityisesti sininen ja vihreä ovat eloisan kirkkaita ja miellyttävät omaa silmääni, mutta valkoinen on myös oiva valinta sinulle, joka arvostat neutraalimpaa värimaailmaa.

Nämä kaiuttimet on muotoiltu uudella, innovatiivisella ja ympäristöystävällisellä tavalla: ne ovat valmistettu jopa 90 prosenttisesti kierrätysmuovista. Kaiutinritilät ovat täysin kierrätettyä kuitua. Näin valmistuksessa on käytetty merkittävästi vähemmän ensiömuovia, mikä vähentää tuotteiden kokonaishiilijalanjälkeä. Molempien kaiuttimien myyntipakkaukseen kuuluu itse kaiuttimen lisäksi USB-C kaapeli, pikaopas, takuukortti ja turvallisuustiedote.

 

Tyylikkäät Bluetooth-kaiuttimet ovat näppärä kaveri kesän seikkailuihin!

 

Tässä vielä kaiuttimien tarkemmat tekniset tiedot vertailussa:

 

  JBL Clip 4 Eco JBL Go 3 Eco
Kaiutintyyppi aktiivinen aktiivinen
Jatkuva teho 5 wattia 4,2 wattia
Taajuusvaste 100-20 000 Hz 110-20 000 HZ
Signaali-kohinasuhde 85 dB 85 dB
Vahvistin integroitu integroitu
Liitännät Bluetooth 5.1 Bluetooth 5.1
Suojaus pölyn- ja vedenkestävä pölyn- ja vedenkestävä
Akun kapasiteetti 3.885 Wh 2.775 Wh
Akun kesto jopa 10 tuntia jopa 5 tuntia
Akun latausaika 3 tuntia 2,5 tuntia
Mitat 8,63 cm leveä, 4,6 cm syvä, 13,45 cm korkea 8,6 cm leveä, 4,1 cm syvä, 6,9 cm korkea
Paino 239 g 210 g

 

Löydät JBL Clip 4 Econ ja JBL Go 3 Econ verkkokaupastamme. Onko sinulla ollut jompi kumpi näistä käytössä tai jopa molemmat? Kerro kokemuksistasi kommentteihin 😊

 

Lue lisää:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa