Kesäkuun sarjauutuudet


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

  Kesäkauden koittaessa C Moren ja HBO:n sarjakattaus kasvaa jälleen. Kalenterin lomasuunnitelmiin voitkin jo merkata tuhdin annoksen realityä, dokumenttisarjoja ja draamasarjauutuuksia. 

C Moren sarjat ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, onnistuu sen tilaaminen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaidemme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu. HBO Nordic -suoratoistopalveluun voit nyt tutustua kahden viikon ajan maksutta.

Mikäli sinulla ei vielä ole Telia TV:tä, saat sen joko digiboksille tai sovelluksena mobiililaitteeseesi. Chromecastin tai Apple TV:n kautta pääset nauttimaan katselusta suuremmallakin ruudulla! 📺>
Sisällysluettelo sarjoista: 


C More
 
Kuka tappoi Agnetan?
Renée Nyberg dokumentoi
Karalahti
A Million Little Things, 3. kausi
The Beast Must Die
Below Deck, kaudet 6-8
The Real Housewives of Potomac, kaudet 1-5
The Real Housewives of Salt Lake City
Teho-osasto, kaudet 14-15
The Girlfriend Experience, 3. kausi
Murha Helsingörissä, 2. kausi

HBO 
The Good Fight

Kuka tappoi Agnetan?1.6. C More -suoratoistopalvelussa Ruotsalaisessa kaksiosaisessa true crime -dokumenttisarjassa perehdytään syksyllä 2008 kuolleena löytyneen 63-vuotiaan Agnetan tapaukseen. Epäillyksi joutuu pian Agnetan mies, mutta onko hän todella syyllinen? Ensimmäinen jakso julkaistaan C Moressa 1.6. ja toinen jakso 8.6.Renée Nyberg dokumentoi2.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kaksiosaisessa ruotsalaisessa dokumenttisarjassa Renée Nyberg kertoo ainutlaatuisten haastattelujen ja aineistojen avulla kahdesta mielenkiintoisesta tapauksesta. Ensimmäisessä osassa syvennytään maailmankuulun esteratsastajan Ulrika Bidegårdin sieppaukseen vuonna 1993. Toisessa jaksossa puolestaan aiheena on Balin tuhoisa terrori-isku vuonna 2002 ja haastateltavana on muun muassa paikalla olleita ruotsalaisia.Sarjan 1. osa julkaistaan 2.6. ja toinen osa 9.6. 

Karalahti3.6. C More -suoratoistopalvelussa

Karalahti on neliosainen C More -alkuperäisdokumenttisarja jääkiekon ihaillusta ja vihatusta pahasta pojasta. Rakkaus jääkiekkoa kohtaan vie Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan SM-liigaan, maajoukkueeseen, maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Peliuran ohessa Jere liikkuu piireissä, joissa alkoholi ja huumeet ovat arkipäivää – ja tämä vie hänet lopulta teho-osastolle koomaan ja lähelle kuolemaa. Kaikkien yllätykseksi Jere nousee kuoleman porteilta takaisin maailman huipulle ja maajoukkueen kapteeniksi. Jere avioituu Nannan kanssa ja aloittaa terveys- ja fitness-alan yrittäjänä. Yhdeksän vuoden tipattomuus vaihtuu kohtuukäyttöön, mutta ylilyönnit eivät ole vieläkään historiaa. Sarja on Juuso Syrjän ohjaama ja Mika Karttusen käsikirjoittama.Sarjaa päästään seuraamaan aina torstaisin 3.6. alkaen yhden jakson viikkotahdilla.  

A Million Little Things, 3. kausi7.6. C More -suoratoistopalvelussa

Koskettavan draamasarjan uusi, 3. kausi alkaa C Moressa kahden jakson viikkotahdilla 7.6. alkaen. Uudella kaudella ystävykset joutuvat jälleen tukeutumaan toisiinsa haasteiden ja kriisien keskellä.The Beast Must Die10.6. C More -suoratoistopalvelussa

Dome Karukosken ohjaama kuusiosainen brittitrilleriuutuus pohjautuu samannimiseen murhamysteerikirjaan. Kirjan on kirjoittanut Cecil Day Lewis. Sarja kertoo surevasta äidistä, joka tunkeutuu poikansa tappajaksi uskomansa miehen elämään. Sarjaa tähdittävät Jared Harris, Cush Jumbo, Billy Howle ja Nathaniel ParkerSarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla 10.6. alkaen. 

 

Below Deck, kaudet 6-810.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesällä päästään hyppäämään Below Deck -realitysarjan tuoreiden kausien matkassa mitä hulppeammille huvijahdeille lämpimille vesille ja seuraamaan, miten jahtihenkilökunta palvelee vaateliaita asiakkaitaan pitkissä työvuoroissa. Työntekoa haastavat kannen alla syntyvät ihmissuhdesopat, kun asiakkaat pitää palvella hymyssä suin, vaikka työkaverin naama alkaa ärsyttää ja koti-ikävä maihin vaivaa.
Sarjan tuotantokaudet 6-8 julkaistaan kerralla.The Real Housewives of Potomac, kaudet 1-510.6. C More -suoratoistopalvelussa

The Real Housewives of Potomac vie meidät Marylandin Potomaciin, jonka suihkuseurapiireistä ei draamaa ja monimutkaisia ihmissuhdekoukeroita puutu. Sarjan ensimmäinen kausi on listattu The Real Housewives -realitysarjan toiseksi katsotuimmaksi debyyttikaudeksi, heti supersuositun Beverly Hills -version jälkeen.
Sarjan tuotantokaudet 1-5 julkaistaan kerralla.The Real Housewives of Salt Lake City10.6. C More -suoratoistopalvelussa

Salt Lake City on paljon enemmän kuin talviurheilua ja mormoniuskontoa! Realitysuosikki The Real Housewivesin Salt Lake City -versiossa tutustutaan kaupungin rikkaisiin, kauniisiin ja rohkeisiin naisiin, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Sarjaa on ylistetty siitä, että se jättää pikkusievät alkulämmittelyt väliin ja hyppää suoraan mehukkaaseen draamaan.
Sarjan koko 1. kausi julkaistaan kerralla.Teho-osasto, kaudet 14-1511.6. alkaen kausi 14
19.6. alkaen kausi 15
C More -suoratoistopalvelussa

Kestosuosikki Teho-osastoa saadaan sarjan faneille lisää jälleen kesäkuussa! Kauden 14 kaikki jaksot julkaistaan C Moressa 11.6. ja kausi 15 vuorostaan 19.6., jolloin palvelusta löytyvät sarjan kaikki kaudet. 

The Girlfriend Experience, 3. kausi15.6. C More -suoratoistopalvelussa

Steven Soderberghin tuottaman draamasarjan uudella kolmannella kaudella pääosassa on Iris, nuori neurotieteilijä Lontoosta, joka uppoutuu The Girlfriend Experiencen maailmaan. Kymmenosainen 3. kausi nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla 15.6. alkaen. Sarjan aikaisemmat kaudet on julkaistu C Moressa toukokuussa.


Murha Helsingörissä, 2. kausi24.6. C More -suoratoistopalvelussa

Toinen tuotantokausi alkaa! Dan Sommerdahl tutkii murhia idyllisessä tanskalaisessa rantakaupungissa parhaan ystävänsä Flemmingin kanssa. Yksityiselämässään avioliittovaikeuksien kanssa painiskeleva Dan on kuitenkin täysin tietämätön millainen salaisuus Flemmingillä on.
Sarjaa seurataan C Moressa jakson viikkotahdilla torstaisin 24.6. alkaen.

 

The Good Fight25.6. HBO NordicillaKriitikoiden kehuma draamasarja jatkuu uusin jaksoin! Christine Baranskin tähdittämän sarjan Diane joutuu pohtimaan, onko hänen soveliasta auttaa Liziä (Audra McDonald) pyörittämään afroamerikkalaista lakitoimistoa yrityksen menettäessä kaksi parhaista asianajajistaan. Samalla Marissa (Sarah Steele) sotkeutuu Hal Wackneriin (Mandy Patinkin), tavalliseen chicagolaiseen, joka päättää avata oman oikeussalinsa liikehuoneiston takaosaan. Lue myös:

  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa