Koiratutka käyttövalmiina metsälle - Ultracom R10

  • 16 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Metsästyksellä on vahvat perinteet suomalaisessa kulttuurissa
Tekniset tarpeet ovat erittäin tärkeässä roolissa ja nykyään käytetäänkin kattavasti erilaisia laitteita, jotka tarvitsevat rinnalleen toimivat yhteydet.
Koiralla metsästys on yleistä ja tämän karvaisen jahtikaverin seuraaminen tarvitsee hyvän tutkapannan, liittymät sekä luonnollisesti puhelimen tai täbin.

 

Teetimme viime syksynä metsästäjille kyselyn, jossa selvitimme näitä tarpeita. Lisäksi olemme haastatelleet alan harrastajia kootaksemme mahdollisimman kattavasti tietoa siitä, mitä tarvitaan. 

 

Koiratutka-paketti sisältää kaikki mitä tarvitset jahtikautta varten

 

  • Uusi Ultracom R10 on pitkän akunkeston omaava laatupanta, jolla seuraat koiraasi ympäri maiden ja mantujen.
  • Helpottaaksemme sinun osuuttasi, panta tulee täysin esiasennettuna SIM-kortti mukaan lukien. Näin ei riskeerata myöskään kosteus- ja pölytiiviyttä. SIM-kortissa on käyttöaikaa kahden vuoden ajaksi.
  • Kuuluvuus on huippuluokkaa, sillä käytössäsi ovat kattavat verkot Suomen lisäksi myös ulkomailla. 
  • Karttalisenssin saat mukaan 12kk ajaksi, maksutta.
  • Ja mikä parasta, koiratutkan voit hankkia myös rahoituksella – Ei korkoja, ei kuluja
    Panta on myynnissä verkkokaupassamme hintaan 729€ (36kk rahoitus 20,25€/kk).

Kattavasti lisätietoa ja speksejä pannasta löydät Ultracomin verkkosivuilta.

 

 
Väinö Hautajärvi on aloittanut metsästysharrastuksen jo nuorena poikana. Tänä syksynä lähtee käyntiin hänen metsästyshistoriansa 22. vuosi. Hänen harrastuksensa painottuu täysin hirven ja karhun metsästykseen, joten koirat ovat tärkeitä kumppaneita.
Kotoa löytyykin tätä nykyä 5 koiraa; Kaksi Norjanharmaata sekä kolme Jämtlanninpystykorvaa, joista nuorin on vasta 10 viikon ikäinen. Metsästys koiralla on selkeästi hänen juttunsa.

”Koko historiani aikana olen ollut yhden kerran ajomiehenä, se oli se ensimmäinen ja viimeinen kerta”, Hautajärvi naurahtaa.


Laitteiden osalta Hautajärvi kiinnittää ensimmäisenä huomionsa kuuluvuuteen ja akun kestoon.

”Virtaahan ei ole koskaan metsässä liikaa. Tykkään myös että on iso ja selkeä näyttö, josta ei tarvitse tihrustella”, Väinö lisää.

Koirien kanssa Hautajärvi kilpailee aktiivisesti ja käy haukkukokeissa. Vaimokin on innostettu mukaan harrastuksen pariin!

Metsästätkö sinä? Miltä paketti kuulostaa? 


2 kommenttia

Ottakaappa koppi ja hommatkaa Ultracomilta Hypridi myyntiin. Vähän tasa-arvoa tänne pohjoisen tuntureihin kun tarvitsee kuiten rinnalle UHF pohjaisen tutkan vaikka telialla onkin hyvä kattavuus kuuluvuudessa niin ei tahdo siltikään kuulua nuo GSM tutkat.


@NorthHunter@  kirjoitti:

Ottakaappa koppi ja hommatkaa Ultracomilta Hypridi myyntiin. Vähän tasa-arvoa tänne pohjoisen tuntureihin kun tarvitsee kuiten rinnalle UHF pohjaisen tutkan vaikka telialla onkin hyvä kattavuus kuuluvuudessa niin ei tahdo siltikään kuulua nuo GSM tutkat.


Kieltämättä tuossa on hyvä kombinaatio, kun laitteesta löytyy molemmat matkapuhelinverkko ja UHF. Laitetaan toiveesi korvan taakse 🙂> 

Vastaa