Esittely

Kotimaisen Valcon VMK20 - ja VMK25 -vastamelukuulokkeet – huipputason äänenlaatua loistavalla hinta-laatu-suhteella

  • 18 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 458 katselukertaa
Kotimaisen Valcon VMK20 - ja VMK25 -vastamelukuulokkeet – huipputason äänenlaatua loistavalla hinta-laatu-suhteella
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Valco on suomalainen kuulokesensaatio, joka on tehnyt vaikutuksen erinomaisella äänenlaadulla, pitkällä akun kestolla ja loistavalla hinta-laatu-suhteella. Kuulokkeet ovat suunniteltu pitkäikäisiksi ja ne voi korjauttaa Valcon omassa huollossa myös takuuajan jälkeen, toisin kuin monilla kilpailijoilla. Tässä artikkelissa esittelen Valcon VMK20 – ja VMK25 -vastamelukuulokkeet. 

 

Valco VMK20 -vastamelukuulokkeet

 

Tärkeintä kuulokkeiden valinnassa on monelle äänenlaatu, ja siinä Valcon VMK20-kuulokkeiden kerrotaan saavuttaneen hintaluokassaan aivan uuden tason. Ääniguru Jasse “Jazmanaut” Kesti kertoo ottaneensa maailman parhaat hifikuulokkeet referenssiksi, ja näiden mukaan säätänyt VMK20-kuulokkeiden ääntä jatkuvasti paremmaksi, näin taaten huippuluokan äänimaailman.

Valcon kuulokkeiden laadukas, kotimainen suunnittelu on suomalaisen Ratamo Industrial designin käsialaa. Suunnittelussa on otettu huomioon ulkonäön lisäksi käytännöllisyys; VMK20-kuulokkeiden kangaspäällyste kestää sekä likaa että kosteutta ja lisäksi vähentää tuulen vaikutusta vastameluun. Kangaspäällysteen voi myös kätevästi irrottaa ja pestä. Käytännöllisyyttä lisää myös se, että kuulokkeet painavat vain 250 grammaa ja ne voi taittaa, jolloin mukana kuljettaminen on helpompaa.

Sekä VMK20 – että VMK25 – kuulokkeet sopivat mainiosti myös työskentelyyn ja etäpalavereihin, sillä ne on varusteltu kantavalla bluetooth-antennilla ja kahdella handsfree-mikrofonilla. Akun loppumisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä VMK20-kuulokkeiden akku kestää jopa 45 tuntia. Voit siis huoletta puhua pitkiäkin puheluja musiikin kuuntelun lisäksi.

 

 

Valco VMK25 -vastamelukuulokkeet

 

VMK25-kuulokkeet ovat Valcon hittikuulokkeiden uusin versio. Niiden kerrotaan olevan VMK20-kuulokkeiden isoveli, ja käyttäjäpalautteiden perusteella entistäkin paremmiksi rakennetut. Yksi keskeisistä uudistuksista on, että tämä malli poimii vähemmän tuulta ja täten soveltuu liikuntaan entistä paremmin. Myös vastamelupiirisarja on uusi, ja sen kerrotaan vaimentavan taustahälyä erityisen hyvin. Kuulokkeiden läpikuunteluominaisuudella pystyt päästämään ympäristön äänet läpi, joten pystyt säätämään nappia painamalla vastamelutoiminnon tilanteeseen sopivaksi. VMK20-kuulokkeiden äänenlaadun sanotaan kestävän vertailun mihin tahansa; ääniguru Jasse Kesti on säätänyt ääniprofiilin “studiomaisen neutraaliksi”, joten musiikki kuulostaa siltä, miltä sen kuuluukin kuulostaa.

Ratamo Industrial design on suunnitellut myös VMK25-kuulokkeiden uudistuneen ilmeen. Ulospäin vilkkuvia valoja ei ole, vaan toimintoledit on sijoitettu korvakuppien sisään. Magneettikiinnitteiset kylkipaneelit on helppo sekä irroittaa ja pestä, ja niiden avulla voit tuunata kuulokkeista itsellesi sopivat. Taitettava muotoilu tekee kevyistä, noin 300 grammaa painavista kuulokkeista näppärät ottaa mukaan. Myös nämä kuulokkeet ovat siis suunniteltu ottaen upean ulkonäön lisäksi huomioon myös käytännöllisyys. VMK25-kuulokkeiden akku kestää jopa huimat 50 tuntia, eli siinäkin on onnistuttu tekemään parannus pikkuveli VMK20-kuulokkeiden vaikuttavaan akunkestoon.

 

 

Herättikö tämä kotimainen kuulokesensaatio mielenkiintosi?

 

Lue lisää:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.