Lahjavinkit isänpäiväksi

  • 5 November 2019
  • 0 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

 

Pian on taas se päivä vuodesta, kun juhlimme isejä! Olkoon kyseessä oma isä, isoisä, lasten isä, bonusisä, isäpuoli, isähahmo, heitä muistetaan sunnuntaina 10.11. Isejä ei ole kahta samanlaista, mutta montaa isää yhdistää esimerkiksi sama harrastus tai mielenkiinnon kohde. Kokosin alle muutamia eri tyyppisiä lahjaideoita eri asioista kiinnostuneille isille.

 

Musiikista pitävälle isälle musiikkia korville

 

Musiikista pitävälle isälle suosittelen hyvälaatuisia kuulokkeita tai kaiutinta. Äänentoiston laatu vaikuttaa hurjasti musiikkielämykseen, ja siksipä onkin hyvä satsata kuulokkeisiin ja / tai kaiuttimiin. Musiikin lisäksi kuulokkeiden kautta isä pääsee kirjojen maailmaan, nykyiset äänikirjapalveluiden kattavat ja miltei rajattomat kirjastot tuovat ”lukuhetket” vaikkapa kuntosalille tai lenkkipolulle. Hyvä vastapainoa arkeen!

 

Voit lukea lisää juttua eri kuulokkeista seuraavista esittelyistä:

 

Kirjoista pitävälle isälle lukulaite ja digikirjasto

 

Mitä lukemiseen tulee, kirjoista pitävälle päivänsankarille suosittelen vielä erikseen ohutta ja näppärästi mukana kulkevaa lukulaitetta, joka pitää parhaimmillaan sisällään tuhansia ääni- ja e-kirjoja. Etenkin reissaavalle lukemisesta pitävälle isälle tämä voisi olla oiva lahja, kun matkalaukkuun sujahtaa kirjastollinen kirjoja pieneen tilaan. Reader-lukulaitteen mukaan saa tällä hetkellä kolmeksi kuukaudeksi maksutta Storytel-digikirjaston.

 

Lue lisää Storytel Readerista:

 

Urheilulliselle isälle älykello tai -ranneke

 

Urheilulliselle isälle tulee mieleeni ensimmäiseksi älykello, joka toimii ajannäyttäjän roolin lisäksi monena muunakin, ennen kaikkea henkilökohtaisena valmentajana. Nykyisin tarjonta älykelloissa on laajaa, ja valinnan vaikeus voi iskeä. Valintaa tehdessä kannattaakin miettiä mikä puhelin lahjansaajalla on, ja sen pohjalta tehdä karsintaa. Applella on oma Apple Watchinsa, kun taas esimerkiksi Samsungilla ja Huaweilla omansa. Vaihtoehtona älykellolle voisi toimia aktiivisuusranneke. Oli valinta mikä tahansa, tämä lahja voi saada hakusessa olleen liikuntamotivaation nousuun ja lisäboostia jo varsin hyvässäkin kunnossa olevalle urheilijalle. 

 

Lue lisää älykelloista ja aktiivisuusrannekkeista: 

 

Pelaajalle pelikonsoli tai -tuoli

 

Moni pelaa koneella arjen vastapainoksi, ja mikä olisikaan pelaajaiskälle hauskempi lahja kuin retrohenkinen pelikonsoli, joka vie hänet varmasti muistoissaan omaan lapsuuteen ja nuoruuteen! Vai mitä mieltä olet Segasta tai Commodore 64:sta? Toisaalta tosipelaajalle suosittelen ihan jo terveydellisistä syistä kunnollista pelituolia. Itse pelituolissa jonkin verran istuneena, joskin enemmän niin sanotussa toimistotuolissa ja sitä askeettisemmassa keittiön tuolissa, voin sanoa, että ero on huomattava pelituolin eduksi. 

 

Lue lisää pelaamiseen liittyvistä laitteista: 

 

Penkkiurheilijalle sisältöä TV:seen

 

 

Monessa perheessä seurataan innokkaasti urheilua. Penkkiurheiljaisä saattaa olla mielissään saadessaan perheeltä lahjaksi lempiurheilulajinsa katseluun. Olkoon kyse jääkiekosta, formuloista, hiihdosta, tenniksestä, hevosurheilusta tai vaikkapa golfista, niin siihen löytyy katseltavaa TV:n, tietokoneen tai minkä tahansa älylaitteen ruudulta. 

 

Lue lisää TV:n urheilusisällöistä:

 

 

 

Miten teillä vietetään isänpäivää? Kuuluuko siihen tietyt perinteet ja tykkäisikö teillä päivänsankari joistain näistä lahjaideoista? 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa