Lenovo Yoga Smart Tab Wifi + 4G – älykkäämpi viihdetabletti monenlaiseen käyttöön

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 18 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17


 


Lenovo Yoga Smart Tab on muotoilultaan uudenlainen tabletti, joka sopii koko perheen viihdelaitteesta aina kodin ohjauslaitteeksi tai apulaiseksi. Sim-korttipaikan ansiosta laitteen voi ottaa mukaan reissuun, jolloin et ole riippuvainen langattomasta verkosta. Ulkoisesti tabletti on perinteisistä malleista poikkeava, ja juuri tästä syystä käytettävyydeltään todella monipuolinen.


 


Käteen sopiva muotoilu ja kickstand helpottavat käytettävyyttä


 


Yleensä tabletit ovat litteitä, reunoiltaan pyöristettyjä ja kauttaaltaan näyttöä. Tämä malli on kuitenkin erilainen. Toisessa reunassa on isohko pyöreä palkki, jonka molemmissa päissä on JBL-kaiutinelementit. Palkista saa hyvän otteen, jonka huomaa erityisesti e-kirjoja lukiessa. Palkista löytyy myös integroitu kickstand, eli metallijalka. Sen saa taitettua joko 90 tai 180 asteen kulmaan, ja tämän ansiosta laite pysyy tukevasti pystyssä. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa tabletin seinälle kickstandissa olevasta reiästä, jolloin tablettia voi käyttää vaikka tauluna tai kellona. Lenovo Yoga Smartia on siis miellyttävä käyttää, olitpa sitten istumassa, makuulla, nojaamassa tai seisomassa.


 


Google Assistant muuttaa tabletin koko kodin ohjauslaitteeksi


 


Lenovo Yoga Smart Tab sisältää integroidun Google Assistantin. Jos olet yhdistänyt älyvalaisimet, lukot ja muut laitteet verkkoon, jotka tukevat Google Assistant -palvelua, voit ohjata niitä tabletin ääniohjauksella. Voit esimerkiksi kytkeä valot päälle tai avata valvontakameran kuvat suoraan ruudulle. 360-asteinen kaukokenttä-äänentunnistin poimii äänesi vaikka huoneen toiselta puolelta. Lisäksi voit kuunnella soittolistojasi, katsoa kuvia tai selailla nettiä äänesi avulla. Melko kätevää silloin kun kädet on varattu. Palvelun käytössä kannattaa huomioida että toistaiseksi Google Assistant toimii vain englannin kielellä.


 


Tärkeimmät tekniset tiedot:


 


* Näyttö: 10,1” Full HD (1920x1200)
* Käyttöjärjestelmä: Android Pie
* Suoritin: Qualcomm Snapdragon 439
* Näytönohjain: Qualcomm Snapdragon 439
* Akku: 7000 mAh
* Kamerat: 5.0 MP etukamera + 8.0 MP takakamera
* Muisti: 4 Gb
* Kiintolevy: 64 Gb eMMC
* WLAN: Lenovo Wireless (1x1 AC) & Bluetooth®️ 4.2
* IP-luokitus: IP52
* Sim-kortti: Kyllä (laite ei tue mobiiliverkon puheluita)
* Muistikorttipaikka: Kyllä


* Kasvojentunnistus: Kyllä
* Liittimet: USB-C (lataus), 3,5 mm:n kuulokeliitäntä


* Mitat: 242 x 166 x 55 mm
* Paino: 570 g


  


 


Lenovo Yoga Smart Tab soveltuu koko kodin viihdelaitteeksi. Muotoilunsa ansiosta se sopii niin e-kirjojen lukijalle kuin elokuvien katseluun. Ripustuslenkin ja metallijalan ansiosta se on myös mainio apu keittiössä, kun seuraat reseptiä kokkaillessa tai osallistut vaikka live-kokkikouluun. Käyttötapoja on varmasti monia. Löytyykö sinulta jo tämä Yoga Smart Tab ja mitä mieltä olet laitteesta?


 


Tilaa Lenovo Yoga Smart Tab Wifi + 4G tästä


 


 


Lue myös nämä:


 


Esittelyssä Microsoft Surface 7 Pro – tehokas 2-in-1 -kannettava taipuu moneen


Esittelyssä Huawei MateBook X - Kevyt ja kaunis kone moneen käyttöön


Osto-opas tabletin valintaan


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa