Uutinen

Myydyimmät älykellot 2021

  • 18 January 2022
  • 0 kommenttia
  • 700 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Älykellojen nousukiito on jatkunut vuodesta toiseen, eikä ihme. Yhä useampi haluaa seurata aktiivisuuttaan, liikuntasuorituksiaan ja ylipäätään terveyttään kellon avulla. Markkinoilla on aktiivisuusrannekkeita, urheilukelloja ja älykelloja, joten valinnanvaraa riittää jokaiseen tarpeeseen. Kelloja myydään vuosittain huikea määrä ja tässä artikkelissa esittelemmekin vuoden 2021 myydyimmät älykellot verkkokauppamme valikoimasta. Onko joku näistä se paras älykello?

Jos itse mietit vielä älykellon ostamista, kannattaa napata vinkit Älykellon osto-oppaasta, tai tutustua alla olevaan listaan suosituimmista malleistamme.

 

1. Samsung Galaxy Watch Active

 

Samsung Galaxy Watch Active on pari vuotta sitten julkaistu älykello, jossa on perustreenaajalle kaikki vaadittavat ominaisuudet. Vesitiiviytensä ja keveytensä ansiosta se sopii monenlaiseen ranteeseen. Myös pitkä akunkesto on varmasti ollut yksi myyntivaltti. Listaykkösen paikastakin voi päätellä että tällä hetkellä kyseistä kelloa ei ole enää verkkokauppamme valikoimassa, mutta uudempi versio Samsung Galaxy Watch 4  sen sijaan on saatavilla. Voisi olettaa että tämä malli komeilee seuraavan myyntilistan kärjessä.

 

2. OnePlus Watch

 

OnePlus Watch oli odotettu uutuus kaikille OnePlus -puhelimien omistajille. Se on ajaton ja tyylikäs, ja sisältää myös kalliimmista malleista tuttuja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi veren happipitoisuuden seurannan. Myös akkuominaisuudet ovat vakuuttavat, sillä kellon on kerrottu latautuvan todella nopeasti, ja pitävän virtaa käytöstä riippuen jopa 14 päivän ajan. Hinta-laatusuhde on vienyt tämän kellon listan kärkipäähän. OnePlus Watch on edelleen tilattavissa verkkokaupastamme.

 

3. Samsung Galaxy Watch 3 4G

 

eSIM-tekniikkaa hyödyntävä Galaxy Watch 3 4G komeilee listan sijalla kolme. Kello on vahvarakenteinen, ja se sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia kuten askeleen pituuden ja tasapainon mittausta, sekä maakosketusta. Näitä ominaisuuksia ei jokaisesta kellosta löydy. Lisäksi se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa unen laadusta ja stressitasosta. Älykkäät ominaisuudet yhdistettynä eSIM-tekniikkaan ovat tämän kellon myyntivaltti. Kello toimii eSIM:in ansiosta itsenäisesti, eikä puhelin ole välttämätön mukaan otettavaksi. Tällä hetkellä kyseistä kelloa ei enää verkkokaupastamme löydy, mutta Galaxy Watch 4 sen sijaan on paranneltu versio tästä mallista.

 

4. Apple Watch S6 GPS + Cellular

 

Ensimmäinen Applen älykello löytyy listan sijalta neljä. Kyseinen malli on varustettu kaikilla herkuilla, eSIM-ominaisuutta myöden. Sen tärkeimmät ominaisuudet painottuvat liikunnan ja terveyden seuraamiseen, mutta on siitä apua myös jokapäiväisissä askareissakin. Kellosta löytyy veren happipitoisuuden seuranta, EKG-sydänsähkökäyrän mittaus sekä laajat uniominaisuudet yhdessä kuntoilun seuranta- ja mittausominaisuuksien kanssa. eSIM-ominaisuudella varustettu malli toimii itsenäisesti ilman älypuhelinta, ja sillä voi niin soittaa kuin vastaanottaa puheluita, lukea viestit, kuunnella musiikkia jne. Monipuolisuus on tämän kellon ehdoton myyntivaltti. Apple Watch S6 GPS + Cell -mallia löytyy vielä verkkokaupastamme rajoitettu määrä. 

 

5. Huawei Watch GT 2

 

Vuonna 2019 myyntiin tullut Huawei Watch GT 2  -älykello sopii kaikkien ranteeseen. Siitä on olemassa niin naisten, kuin miestenkin ranteeseen sopivat versiot, ja malli sopii lenkkipoluilta illanistujaisiin. Kellon kautta voit soittaa bluetooth-puheluita, ja se ilmoittaa pienellä värähdyksellä kun olet saanut WhatsApp-viestin tai ilmoituksen vaikkapa Facebookiin. Pitkäkestoinen akku ja kattavat perusominaisuudet liikuntasuoritusten seurantaan ovat myös myyntivaltteja. Kellon käyttöönotto on helppoa ja käyttöliittymä on yksinkertainen, joten tämä kellomalli on varmasti ollut monen älykellotaivaltaan aloittavan valinta. Huawei Watch GT 2 on tilattavissa verkkokaupastamme. 

 

6. Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminium 4G

 

Samsung Galaxy Watch Active2 on vuonna 2019 julkaistu älykellomalli, joka on suunniteltu nimenomaan urheilukäyttöön. Listan kärjessä olevaan Activeen nähden tämä malli on ulkoisesti hieman erilainen, kyse on kuitenkin vain pienestä kasvojenkohotuksesta. Kellosta löytyy myös eSIM, joten se toimii itsenäisenä laitteena eikä tarvitse puhelinta välttämättä rinnalleen. Edistynyt sykemittari, askelmittari ja unenseuranta kertovat tietoa hyvinvoinnistasi. Kello on vedenkestävä, ja sen iskunkestävä runko pitää huolen siitä ettei kello hyydy kovemmassakaan menossa. Active 2 on varteenotettava vaihtoehto myös uintia harrastavalle, sillä se kestää vettä jopa 50 metrin syvyyteen saakka. Hintakin on laskenut sitten lanseerauksesta, joten tämä malli on edelleen hyvä ja edullinen hankinta. Active 2 Aluminium 4G  löytyy myös yhä verkkokaupastamme.

 

7. Garmin Fenix 6/6S

 

Garmin tarjoaa ominaisuuksia vaativalle urheilijalle ja kovemmallekin hifistelijälle. Fenix 6 ja 6S -urheilukellot on varustettu kestävästä materiaalista. Kelloissa on tarkka paikannus ja ne hyödyntävät myös maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä. Kelloista löytyy energiatasojen seuranta, esiladatut lajiprofiilit ja rannesykeanturit. Lisämaininta myös Garmin Pay -lähimaksuominaisuudesta, joka mahdollistaa kukkaron jättämisen kotiin. Fenix 6 -sarjan kelloja ei enää valikoimastamme löydy, mutta seuraaja Garmin Fenix 7 löytyy jo verkkokaupastamme. 

 

8. Huawei Watch GT2 Pro

 

Klassinen älykellomalli Huawei GT2 Pro on hyvin tavallisen kellon näköinen eikä vaikuta ulkoisesti urheilu- tai älykellolta. Sen pitkä akunkesto ja langaton latausominaisuus ovat olleet vahva myyntivaltti. Kello mittaa myös veren happipitoisuutta ja älykäs sykkeenseuranta hälyttää jos syke on liian korkea tai matala. Siitä löytyy yli 100 eri harjoittelutilaa ja valikoimasta löytyy niin hiihto, laskettelu, lumilautailu kuin golfikin. GT2 Pro on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa eri värissä.

 

9. Apple Watch SE GPS + Cellular

 

Apple Watch SE on kevennetty malli Series 6:sta. Ainoat erot mallien välillä on rungon materiaalissa, suosituskyvyssä, näytössä ja terveysominaisuuksissa. SE-malli sisältää kymmenittäin valmiiksi ladattuja kuntoilulajeja, ja siihen voi ladata niitä myös lisää. Sports Tracker toimii kellon kanssa erinomaisesti ja tiedot synkronoituvat laitteiden välillä sujuvasti. Kello seuraa polttamiasi kaloreita ja suosittelee halutessasi uusia liikkumistavoitteita oman aktiivisuutesi pohjalta. Yksi myyntivalteista on Apple Pay, eli kello sisältää maksuominaisuuden. Sillä voi myös kuunnella musiikkia esim. Spotifyn kautta. Myös vedenpitävyys on tärkeä ominaisuus, joka tästä mallista löytyy. Kello löytyy edelleen verkkokauppamme valikoimasta mallinimellä Apple Watch SE Nike.  Mukana tuleva ranneke on varustettu Niken logolla ja kello sisältää myös Nike Run Club - sporttisovelluksen.

 

10. Suunto 7

 

Kotimainen Suunto 7 on pari vuotta vanha malli, jossa yhdistyvät GPS-urheilukellon ja älykellon ominaisuudet. Se sisältää maksuttomat ulkoilukartat sekä Googlen lukemattomat sovellukset. Kello tuntee jopa 70 eri liikuntalajia. Herkkä rannesykeanturi lukee treeniä myös vedessä, sillä kello on vesitiivis 50 metriin saakka. Suunto 7 kulkee mukana myös arkipäivän menossa, kellotaulusta näet kalenterimerkinnät, puhelut, saapuneet viestit jne. Rajattomat sovellusmahdollisuudet ovat kellon ehdoton myyntivaltti. Lisäksi maksuttomat offline-kartat ovat luonnossa liikkuvalle tärkeä ominaisuus. Suunto 7 on tilattavissa verkkokaupastamme useassa eri värissä.

 

--

Lue myös nämä:

- Älykellon osto-opas

Garmin Epix 2 (Gen 2) – Premiumluokan multisport-älykello todelliselle seikkailijalle

- Paras urheilukello 2021

- Urheilukello vs. sykevyö 

- Myydyimmät puhelimet 2021

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa