Skip to main content

Samsung Galaxy Z Flip4 5G -simpukkapuhelimen yksin kiinnostavimpia ominaisuuksia on sen pieni 1,9 tuuman näyttö, joka on käytettävissä, kun isompi näyttö on taitettuna piiloon. Puhelin ei esittele itse kaikkia pikkunäytön käyttötapoja ja hienouksia, joten tässä niistä parhaita.

 

Simpukkapuhelimen 1,9 tuuman pikkunäyttö toimii todella hyvänä kameran etsimenä ja kuvausapuna.

 

 

Ennen kuvaamista laita kamerasovelluksen asetuksista päälle asetus, joka asettaa pikkunäytön aina kameran etsimeksi. 

 

 

Nyt puhelimen voi taittaa pöydän, aidan, kiven, puunkannon tai minkä vaan sopivan esineen päälle kuvaamisen avuksi.

 

 

Nappaa kuva itselaukaisimen avulla tai käyttämällä jotakin etälaukaisinta, esimerkiksi älykellon toimintoa. Ryhmäkuvista saa näin helpommin tyylikkäitä. Omillaan seisova puhelin on kaikista helpoin aseteltavaksi kuvauskäyttöön.

 

Pikkunäyttöä voi hyödyntää myös selfie-kuvaamiseen, jolloin saat napattua kuvat tarkemmalla takakameralla. 

 

 

Selfien kuvaamisen voi aloittaa suoraan taittamatta puhelinta auki, sen kun klikkaa lukitusnäppäintä kahdesti. Jos tämä ei heti toimi, voi tarkistaa asetuksista, että ominaisuus on käytössä. Kuvan saa otettua äänenvoimakkuuspainikkeella tai ruutua näpäyttämällä.

 

 

Kuvaustiloista on käytettävissä tavallinen valokuva, videot ja potretti. Näyttöä vierittämällä voi vaihtaa tavallisen linssin ja laajakuvatilan välillä. Ruutua tuplanäpäyttämällä saa näkyviin koko etsimen sisällön, kun oletuksena ruutu näyttää vain zoomatun ja rajatun osan kuvasta.

 

 

 

Hyvä valikoima pienoisohjelmia ja lisätoimintoja

 

Pienoisohjelmien suhteen Z Flip4 5G on kuin älykello. 

 

 

Pikkuruutuun voit laittaa näkyviin tulevat kalenterimerkinnät, tällä hetkellä toistetun musiikin, Samsungin kuulokkeiden asetukset, seuraavan herätyskellon, sään, Smart Thingsin neljä tilaa, jotka voivat olla vaikkapa älyvalojen esiasetuksia, pikakäynnistettävän ajastimen, jonka aikaa ei tosin voi säätää vapaasti, toistaiseksi kerätyt askeleet ja kolme yhteystietoa pikavalintaan.

 

 

Näyttöä oikealle pyyhkäisemällä saat näkyviin listan ilmoituksista. 

 

 

Joidenkin sovellusten, lähinnä viestisovellusten, ilmoituksiin voi vastata esiasetusten avulla tai vastauksen sanelemalla.

 

 

Pikkunäyttöä ylhäältä alas pyyhkäisemällä löytyy viimeinen näytön toiminto. 

 

 

Näkyviin saa Samsungin puhelimista tutut hallintapainikkeet, joista voit käynnistää tai sulkea WiFi:n ja Bluetoothin, vaihtaa puhelimen tilaa äänettömälle, värinään tai äänelliselle, aktivoida lentotilan, käynnistää taskulampun ja säätää näytön kirkkautta.

 

Tilaa Samsung Galaxy Z Flip4 5G Telian verkkokaupasta.

 

--

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa