Esittely

OnePlus 10T 5G - Huippuunsa hiottua suorituskykyä

 • 3 August 2022
 • 7 kommenttia
 • 1267 katselukertaa
OnePlus 10T 5G - Huippuunsa hiottua suorituskykyä
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

OnePlus on julkistanut uuden puhelinmallin, joka kantaa nimeä OnePlus 10T 5G. OnePlus kertoo, että se on halunnut keskittyä puhelimessa erityisesti lippulaivatason suorituskykyyn. Laitteesta löytyykin Qualcommin toukokuussa julkistama Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka kerrotaan olevan 10 prosenttia suorituskykyisempi ja yli 30 prosenttia energiatehokkaampi kuin edeltäjänsä Snapdragon 8 Gen 1. Puhelimessa on myös täysin uusi jäähdytysjärjestelmä, joka mahdollistaa paremman käyttökokemuksen. OnePlus 10T tulee saataville kahdessa näyttävässä värissä – Moonstone Black ja Jade Green. OnePlus 10T on nyt tilattavissa verkkokaupassamme.

 

Huippusuorituskykyä, joka kestää koko päivän

 

OnePlus 10T pitää sisällään alan johtavan pikalataustekniikan 150 W SuperVOOC Endurance Editionin ja puhelimen akku on 4800 milliampeeria. Valmistajan mukaan saat kolmen minuutin latauksella akun noin 30 prosentin tasolle, 10 minuuttia nostaa tason noin 70 prosenttiin ja 19 minuutilla puhelimen akku on täydessä varauksessa. Sinun ei siis tarvitse odotella pitkiä aikoja akun latausta, vaan puhelin on aina valmiina käytettäväksi. Nopean akun lataamisen lisäksi lataus tapahtuu älykkäämmin ja turvallisemmin kuin aiemmin. OnePlus on lisännyt puhelimeen tekoälyalgoritmin, joka oppii yksilöllisen latausaikataulusi ja tarjoaa sen avulla nopeimman latausnopeuden. Puhelimessa on myös 13 lämpötila-anturia, erikoisvalmisteinen älykäs lataussiru ja 128-bittinen salaus, jotka valmistajan mukaan takaavat sen, että lataus on turvallista ja samalla puhelimen suorituskyky säilyy.

 

OnePlus 10T on varustettu seuraavan sukupolven Snapdragon 8+ Gen 1 -suorittimella, joka valmistajan mukaan tarjoaa nopean käyttökokemuksen ja antaa enemmän tehoja pienemmällä virrankulutuksella. Yhdessä 16 gigatavun RAM-muistilla ja Always Alive -toiminnolla sovellusten moniajo onnistuu sulavasti ja voit pitää jopa 30 sovellusta samanaikaisesti käynnissä taustalla. 16 gigatavun parina on sisäistä muistia 256 Gt. OnePlus 10T tulee saataville myös kahdeksan gigatavun keskusmuistilla ja siinä tallennustilaa on 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä OnePlus 10T -puhelimessa on Android 12 -käyttöjärjestelmään pohjautuva OxygenOS 12.1.

 

Puhelimeen on lisätty täysin uusi jäähdytysjärjestelmä OnePlus Cryo-Velocity Cooling System. OnePlus kertoo jäähdytysjärjestelmän ja lämmönsäädön olevan puhelimessa tärkeimpiä pelikokemukseen ja päivittäiseen käyttöön vaikuttavista asioista, ja sen ansiosta käyttökokemus on mukavampi. OnePlus 10T -puhelimessa vakuuttavaan pelikokemukseen on panostettu, sillä laitteessa on GPA Frame Stabilizer sekä GLC (GPU Load Control) -ominaisuudet. Valmistajan mukaan myös parannettu ja muokattu AI System Booster 2.1 takaa reaaliaikaisen järjestelmätason optimoinnin ja tehonvalvonnan. Tällä puhelimella pelaaminen on sulavaa ja voit uppoutua pelaamiseen myös pitkiä aikoja kerrallaan.

 

 

Kolmoiskameralla tarkkoja kuvia myös hämärässä

 

OnePlus 10T on varustettu 6,7 tuuman Fluid Display -näytöllä, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimen adaptiivisen virkistystaajuuden ansiosta näytön kuva vaihtuu sulavasti 60, 90 ja 120 hertsin välillä. Valmistajan mukaan Always-on näyttö yhdessä HDR10+ -laajasävyskaalan ja 10-bittisen värimaailman kanssa luovat elokuvamaisen kokemuksen, ja samalla värit ovat tarkkoja ja kirkkaita.

 

OnePlus 10T -puhelimen 50 megapikselin pääkamera pitää sisällään lippulaivatason IMX766-sensorin optisella kuvanvakaimella ja valmistajan mukaan sen ansiosta saat kuviisi 56 prosenttia enemmän valoa. Samaista sensoria on käytetty myös OnePlus Nord 2T -mallissa. OnePlus 10T:n kamerassa on uuden sukupolven Nightscape 2.0, joka auttaa ottamaan kuvia myös heikossa valaistuksessa. Nightscape 2.0 valaisee ympäristöä, samalla tuoden kuvien yksityiskohdat ja värit esiin. Pääkameran lisäksi laitteessa on kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera 119,9 asteen kuvakulmalla ja kahden megapikselin makrokamera. OnePlus 10T:n kamera on varustettu kamerasulkimella, jossa on nopea käynnistys- ja kuvausnopeus. Valmistajan mukaan kameran terävä kuvankäsittely mahdollistaa tilannekuvien ottamisen silmänräpäyksessä. Voit myös parantaa huonosti valaistuja muotokuvia korostamalla kohokohtia ja elävöittämällä varjoja HDR -muotokuvauksella. Selfiet nappaat tällä laitteella 16 megapikselin tarkkuudella.

 

 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,7" 120Hz FHD+ Fluid Display, 120 Hz virkistystaajuus
 • Resoluutio: 2412 x 1080
 • Etukamera: 16 MP
 • Takakamerat: 50 MP IMX766-sensorilla | 8 MP | 2 MP
 • Käyttöjärjestelmä: OxygenOS 12.1, pohjautuu Android 12 -käyttöjärjestelmään
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
 • Muisti: 8 + 128 Gt / 16 + 256 Gt
 • Akku: 4800 mAh, 150 W SuperVOOC Endurance Edition -pikalataus
 • Mitat: 163 x 75.37 x 8.75 mm
 • Paino: 203,5 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija näytön alla, nano-SIM

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi 150 W SuperVooc -pikalaturin, USB-C-kaapelin, pikaohjeen, turvallisuusohjeet, valmiiksi asennetun näytönsuojan sekä SIM-kortin poistotyökalun.

 

Lue myös:

 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Minulle tuntematon merkki. Jos ostaisin, niin osaisinko käyttää? Nyt on Samsung. Lukeehan tuossa kaikki tiedot, mutku..

Onko kamera hyvä? Tämänhetkinen kuvaa lähes pimeässä niin tuossa mainostettu hämäräkuvaus ei sytytä. Minulle pitää olla hyvä kamera, niin josko joku osaisi kertoa minulle ei-teknisesti, että millainen kamera on.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@kiisseli67 muistanko oikein että sinulla on tai ainakin oli OnePlussa jokin aika sitten? Olisko jakaa kokemuksia merkistä noin yleisesti 😀

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kyllä @Merja_J minulla on ykköspuhelimena OnePlus 9 Pro nyt jo pari vuotta ollut käytössä.

Tämähän on yllättävän hyvä käyttää ja on melko puhdas Android ja viimeisimmät päivitykset. Loistava kamera, jolla saa upeita kuvia pimeässäkin.

Akku latautuu nopeasti ja kestää koko päivän. Puhelimessa on IP68 luokitus ja kestää siis kastua, olen ottanut jopa veden alla kuvia tällä.

Tuossa OnePlus 10T puhelimessa tosin ei ole IP luokitusta, joten sitä ei kannata upottaa veteen 🫣

Täältä tarkemmin kokemuksia : OnePlus 9 Pro

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Minulle tuli tällainen tarjous, tai tietysti muillekin.. Niin sillä kyselen

 

 "Saat Oneplus 10T 5G 16+256GB -puhelimen asiakasetuhintaan 499 € (norm. 799 €) tai 13,87 €/kk 36 kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Säästä 300 €!" 

Muutaman päivän vain kestää tuo tarjous niin sillä kyselen Oneplus puhelimesta, kun on minulle ihan tuntematon. 

Osaatko @kiisseli67 sanoa tuosta mallista mitään?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Ei ole omakohtaista kokemusta tuosta puhelimesta @Hannele2022 , mutta täältä löytyy mielestäni aika hyvää faktaa siitä : OnePlus 10T

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Ei ole omakohtaista kokemusta tuosta puhelimesta @Hannele2022 , mutta täältä löytyy mielestäni aika hyvää faktaa siitä : OnePlus 10T

Kiitos linkistä. Vaikka tarjous on hyvä, niin jätän väliin. Kamera ei ole hyvä. Kuului otsikon Huonoa puhelimessa alle. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Ei ole omakohtaista kokemusta tuosta puhelimesta @Hannele2022 , mutta täältä löytyy mielestäni aika hyvää faktaa siitä : OnePlus 10T

Kiitos linkistä. Vaikka tarjous on hyvä, niin jätän väliin. Kamera ei ole hyvä. Kuului otsikon Huonoa puhelimessa alle. 

Itsekin vähän sitä mieltä että vanhempi OnePlus 9 Pro on kameroiltaan parempi ja se IP luokitus on myös merkittävä. Toki tuostakin on parempi Pro malli olemassa eli OnePlus 10 Pro : OnePlus 10 Pro

Vastaa