OnePlus 6 on täällä. Tietoa saatavuuksista ja hinnoista

 • 16 November 2021
 • 55 kommenttia
 • 10 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10005 kommenttia

 


 


 


Meillä on sinulle hyviä uutisia! Laitevalikoimamme laajeni entisestään, meiltä saa nyt myös OnePlussan puhelimia. Ensimmäisenä meille pärähtää myyntiin uunituore lippulaivapuhelin OnePlus 6 (edellisiä malleja meille ei tule myyntiin).


  


OnePlus 6 -puhelimesta löytyy kolme eri mallia, 64GB / 128GB / 256GB -versiot. Laitteiden yhteiset speksit: • 6 Gt RAM-muistia ja Snapdragon 845-prosessori (jopa 2,8 GHz)

 • 16 ja 20 megapikselin kaksoiskamera takana

 • täyslasinen muotoilu kestävällä Corning Gorilla Glass 5 -lasilla

 • 6.28” Full Optic AMOLED Display with a 19:9 Aspect Ratio

 • kasvojentunnistus ja Dash-pikalataus


Värivaihtohdot: • 64GB malli: Peilimusta

 • 128GB malli: Musta ja valkoinen

 • 256GB malli: Musta


Hinnat: • 64GB malli: 519eur tai alkaen 14,42eur/kk

 • 128GB malli: 569eur tai alkaen 15,81eur/kk

 • 256GB malli: 619eur tai alkaen 17,20eur/kk


Varsinainen myynti on nyt alkanut, tilaa omasi Telian verkkokaupasta ➡️ https://telia.fi/oneplus tai hae Telia Kaupasta. Osta OnePlus 6 17.6. mennessä ja saat kaupan päälle Telia Laitevakuutuksen kolmen kuukauden ajaksi 0eur.


 


Ennakkoon tilatut laitteet ovat suurimmalla osalla asiakkaista perillä jo 22.5. mutta postitoimipaikasta riippuen toimitus voi siirtyä myös myöhäisempään. Pyrimme kuitenkin siihen, että ovat perillä asiakkailla 22.5.


 


OnePlus 6:n lanseerausta seurattiin tiiviisti myös tässä blogissa. Jos haluat, niin katso OnePlus 6:n julkistustilaisuus alla olevan videon kautta.


  


Fanit pääsivät hypistelemään OnePlus 6:sta jo ennakkoon.


  


Niin mikä OnePlus


 


OnePlus on kiinalainen laitevalmistaja. Joulukuussa 2013 perustetun yrityksen liikevaihto oli vuonna 2017 1,4 miljardia dollaria. Yritys on julkaissut tähän mennessä seitsemän puhelinta ja uusin eli OnePlus 6 siis sarjassaan kahdeksas puhelin. Yrityksen valmistamia puhelimia on myyty paljon erityisesti Aasiassa mutta kauppa on käynyt hyvin myös maailmalla. OnePlus tunnetaan valmistajana, joka tekee laadukkaita sekä ominaisuuksiltaan päteviä puhelimia suhteellisen edulliseen hintaan. Tähän asti OnePlus-puhelimia on saanut Suomessa vain Elisan kautta ja nyt siis myös meiltä. Jos haluat lukea yrityksen historiasta sekä valmistamista puhelimista lisää, aiheesta on artikkeli esimerkiksi Wikipediassa.


 


Onko sinulla kokemuksia OnePlussasta, jos on niin mistä mallista ja mitä olet siitä tykännyt? Ja meneekö "Kutonen" hankintaan sitten kun se tulee? 


55 kommenttia

Kunniamerkki +14

Tämähän on ihan kiva uutinen, että saadaan oneplus myös Telian valikoimaan 🙂 Onhan se kiva, että on yksi hieman edullisempi vaihtoehto myös lisänä kun valitsee puhelimia, lisäksi näissä on Googlen puhdas Android.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kyllä, tämä on hieno uutinen. Ja puhdas Android on toki hyvä asia :)

Itsellä oli aikanaan OP3, ja siitä jäi vähän kaksijakoiset fiilikset. Designin puolesta laite oli erittäin mainio, mutta kamera ainoastaan keskinkertainan, ja joku siinä laitteessa vaan henkilökohtaisella tasolla tökki.


 


Ja sitten ku OP on vielä lisännyt luureihinsa fyysisen vaimennuskytkimen ja puukottanut sellaisen perusominaisuuden kuin ajastettu Älä häiritse-tila pois niin vaihtoon meni.


 


Uudemmissa OP:ssa kai kamera on jo samalla tasolla kuin kilpailijoillakin, joten sen puolesta asianlaita lienee parantunut jo, mutta ainakin edellisessä mallissa mielestäni oli vielä tuo Androidin toimintatapaa vastaan tappeleva mekaaninen vaimennyskytkin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

"Fyysinen vaimennuskytkin", siis samanlainen kuin iPhoneissa eli nappi, jolla saa äänet pois? Mun mielestä se on ihan kätevä nappi jos siitä on kyse, ei se ole minua häirinnyt iPhonessa ollenkaan. Ehkä päinvastoin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hieman yllättävä uutinen, kun tuo merkki on ollut Elisan myynnissä jo kovin pitkään. Ruotsissa tosin on Teliakin sitä myynyt, joten ihan luontevaa ottaa se Suomessakin myyntiin. Puhelin varmasti löytää kohderyhmänsä. Näen laitteen mielenkiintoisena haastajana markkinoilla.


 


Tuo fyysinen nappi värinälle on hieman kaksijakoinen juttu. Toisaalta se on Applen tavaramerkki, ainakin omasta mielestäni, mutta toisaalta ihan näpsäkkä. Tulee mieleen vanha Panasonicin GSM-luuri, jossa oli fyysinen nappi värinälle.


 


Toivottavasti OnePlus ottanut Snapdragonista kaikki irti, niin tehojen kuin verkko-ominaisuuksien osalta, tuohan järjestelmäpiiri kun tulee olemaan SD845.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Itseasiassa jos ollaan tarkkoja niin iPhonessa se nappi ei ole (vain) värinälle vaan sillä saa kaikki hälytysäänet pois ?

Kunniamerkki +14

Kyllä toi fyysinen vaimennuskytkin vaan on niin näppärä Applessa, kätevästi saa äänet pois vaikka taskussa =)

Hienoa hienoa.

 

 

Samsung s8 käyttöpuhelin.

Erikoisen hyvä kamera ja ollut luotettava käyttää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Huomioithan @Argos, että OnePlus 6 -skaba on tässä blogissa :)

Käytössä Nokia 08.Kaipais tehokkaampaa kameraa.Edellinen puhelin Lumia 1020 jossa oli erittäin hyvä kamera.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Hyvää huomenta!


 


Huomioithan @pirspe, että OnePlus 6 -skaba on tässä blogissa eli käyhän sinne kommentoimassa niin olet mukana Hymiö Onnellinen

Kunniamerkki

Ugh!!

 

Mulla on ollut Honor6. Aikanaan hyvä ja ominaisuuksiltaan riittävä vekotin meikän käyttöön, mutta totta puhuen nykyisin alkaa suorituskyky loppumaan aika ajoin kesken.

Moi, nykyinen luurini G4 on kameraltaan vieläkin kilpailukykyinen, mutta ohjelmistopäivitysten puutteen vuoksi arveluttaa tuo tietoturva. On ja toimii moitteetta toistaiseksi. +6 olisi kyllä siistiä, vois nettiäkin käyttää jouhevammin.

Nyt on Huawei mate 10 pro ollu tyytyväinen.voishan kokeilla myös one 6

Minulla Nokia 735 toiminut hyvin jo 3,5 vuotta.

iphone 6 ja hyvää siinä on varmatoiminen käyttöjärjestelmä ja mukavan kokoinen kuljettaa mukana

Käytössä OnePlus 5T ja ollut idioottivarma kampe. Akun kesto omassa käytössä loistava.

Nyt on käytössä iphone8 toista viikkoa, joten en tiedä siitä vielä paljoakaan. Sitä ennen nokioita vuodesta 1994, viimeisin lumia 930 melkein neljä vuotta, ja olisio vieläkin jos tuki olisi jatkunut.

Outo merkki toivottavasti vastaa odotuksia myös täällä.

Päivitin iphone se:n kun se sanoi kahdenvuoden käytön jälkeen kaput

emolrvy sökö. Nyt 8+ ja on edistystä (tietenkin) helpompi ja nopempi kuin

se.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Huomio arvoisat Yhteisön jäsenet!


 


Tämä ei ole arvontasivusto. OnePlus 6 -skaba löytyy täältä blogista. Kiitos etukäteen ja hyvää tulevaa pyhäpäivää!


 


 


 


Tiedoksi:


@erkkis1


@risto1113


@Olofstadt


@simppelijuttu

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Morjesta pöytään! Seurailen OnePlus 6 julkaisua suorana ja teen päivityksiä myös tänne ketjuun. Mielenkiintoista nähdä, että mitä sieltä oikein tulee. Hieman vajaa tunti ja sitten mennään!


 


Ketä muita mukana seuraamassa julkistusta? 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Nyt alkoi suora lähetys Lontoosta!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Livelähetys käynnissä ja alkuun esitellään OnePlus 5 puhelimen saavutuksia. Valtava suosio saavutettu ja tavoite jatkaa kasvua

Vastaa