OnePlus 6 on täällä. Tietoa saatavuuksista ja hinnoistaNäytä ensimmäinen kirjoitus

55 kommenttia

Ensimmäisenä julkaistiin langattomat kuulokkeet, jotka näyttää muotoilultaan loistavilta. Erittäin nopealla latauksella. 10 minuutin latauksella jopa 5 tuntia käyttöaikaa!

Eka uus tuote olikin OnePlus Bullets

OnePlus ensimmäistä kertaa saatavilla myös meiltä. Haluttiin laittaa yksi myös arvottavaksi, joten osallistu skabaan  Tekniset speksit

OnePlus 6 on vesitiivis ja sisältää myös kuulokeliitännän. Puhelimen yläreunasta löytyy tämän hetken ilmiöksi noussut lovi.

OnePlus 6:ssa on todella nopea lataus. Vain puolen tunnin latauksella päivän kestävä varaus akkuun

OnePlus 6 sisältää aiempaa paremman kameran ja jo aiemmissa versioissa on ollut loistava kamera

Kameran erikoisuutena huikea Slow Motion mahdollisuus, jolla pystyy tekemään loistavia hidastettuja videoita

Niin milloin tulee saataville ??

22 päivä. Totta ennakkotilaajat saa jotaki kaupanpäälisiä ? Ps. joko saa tilata

Elisalla tuli jo tilattavaksi, kai teilläkin pian ettei tarvii kahdesta firmasta alkaa laskuja ottamaan ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Hemppavalokuitu @Stogis @riispa ennakkomyynti käynnistyi, mars tilaamaan —> telia.fi/oneplus ? Kaupan päälle laitevakuutus 3kk 0eur.

@TeroRe Kuoria oli tullut myös kaupaksi muttei panssarilaseja ? Onko tuote toimitettuna 22.5 vai lähetetäänkö se vasta sitten ? Kun ei ollut mahdollista hakea nähtävästi myymälästä.

 

Ps.Panssarilasikin näytti olevan mutta ei ehdottanut sitä tilauksen yhteydessä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@riispa riippuen postitoimipaikasta ennakkoon tilatut laitteet ovat perillä asiakkailla 22.5. Jätetään tähän disclaimer, tosiaan ihan kaikkialla Suomessa eivät välttämättä ole perillä heti tuolloin mutta siihen pyrimme kuitenkin :) OnePlussalla ei ole panssarilaseja valikoimissaan. Tarvikevalmistajien osalta joudumme vielä odottelemaan.

@TeroRe https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/tarvike.aspx?AccessoryName=OnePlus+3D+Tempered+Glass+Screen+Protector Eikös tämä ole panssarilasi nykymittapuulla ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@riispa no kyllä on ja se on nimenomaan myös OnePlussan valmistama. Pahoittelut, sain aiheesta näköjään väärää tietoa. Parempi toki näin päin :)

Ilmeisesti vielä pientä viilausta, kun verkkokauppa ei tarjoa tuota lasia siihen automaattisesti kylkeen, vaan pitää erikseen kaivella. Hyvä kun @riispa löysit :) 

@NikoNo Joko tästä "urotyöstä" saa kaupanpäällisiä tai edes sen panssarilasin samaan tilaukseen puhelimen kanssa ko kerkesin hyväksyä tilauksen ennekuin huomasin sitä edes löytyvän ? :smileyvery-happy:

Onko OP6:sta tulossa yrittäjille mahdollisuutta tilata puhelinta ja, jos kyllä niin millaisilla ehdoilla ja mihin hintaan? Kiitos vastauksesta! 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@riispa vastaan Nikon puolesta - oletan, että sinulla on molemmille tilauksille omat tilausnumerot? Jos/kun näin on niin ota yhteys asiakaspalveluumme ja kysy voisiko toimitukset yhdistää :) @SamuliMurto ainakin tässä alkuvaiheessa OnePlus 6 on tilattavissa vain henkilöasiakkaana. Palaan tähän vielä huomenna uudemman kerran.

TeroRe

Mistä päättelet että Oneplus 6 puhelimassa on puhdas android??

Siinähän tulee se Oxygen käyttis ympättynä androidiin kuten monessa muussakin luurissa on lisäyksiä perus androidiin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@SamuliMurto voi olla, että olet jo huomannutkin mutta nyt on myös yrittäjien tilattavissa :) @hewarimies nyt vähän tipahdin kärryiltä, missä näin sanon? ?

Mites tuo liittymäasiakkaan alennus lisätarvikkeiden osalta menee tilauksen yhteydessä? Ja saako maksua suoraan liittymän laskun yhteyteen?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@SamuliMurto oletko nyt tilaamassa henkilöasiakkaana vai yritysasiakkaana? Lisätarviketarjous on mielestäni vain henkilöasiakkaan tilauksissa. Kun olet tilannut puhelimen niin saat sen tilausvahvistuksen yhteydessä alekoodin jonka voit sitten käyttää kun tilaat tarvikkeita. Alekoodi nappaa hinnasta 50% pois. Laskutuksesta, ainakin jos henkilöasiakkaana tilaat niin laitteesta tulee erillinen lasku (Telia Rahoituksen lasku), sitä ei saa liiittymän kanssa samalle laskulle. Yritysasiakkaiden laskutuksesta en osaa sanoa mutta voin selvittää. Palaan taas.

Vastaa