OnePlus 7 lanseeraus lähestyy

  • 16 November 2021
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15

 

Suurempi, parempi, nopeampi ja sulavampi. Näin OnePlus hehkuttaa pian lanseerattavaa uutuuttaan, OnePlus 7 -sarjaa. Julkistustilaisuus Go Beyond Speed pidetään Lontoossa 14.5. klo 18. jota pääset seuraamaan artikkelin lopussa olevan YouTube-streamin kautta.

 

Uudesta puhelimesta on tipahdellut tiedon murusia jonkin verran. Huhujen mukaan perusmallin rinnalle olisi tulossa myös Pro-versio, joka sisältäisi 5G -ominaisuuden. Puhelimen näytön on sanottu olevan jotain ennenkuulumatonta. Valmistajan mukaan siihen on panostettu kolme kertaa enemmän kuin aiempina vuosina. Ennakkotietojen mukaan näytössä olisi käytetty suurempaa 90Hz virkistystaajuutta, joka mahdollistaa esim. sulavamman videokuvan. Samanlainen taajuus on käytössä esim. Asus Rog -puhelimessa. OnePlussan toimitusjohtajan lausahdus ”new display has to be seen to be believed” – antaa odottaa todella paljon.

 

Puhelimien keskeisimmät erot ovat tietojen mukaan kameran ominaisuuksissa ja toki 5G:ssä joka löytyisi vain Pro -mallista. OnePlus -puhelimissa on aiempina vuosina ollut hinta-laatusuhde kohdillaan ja laitteet ovat olleet hyvinkin ystävällisiä kukkarolle. Huhujen mukaan Pro-mallin hinta voisi olla samaa luokkaa Huawein lippulaivamallien kanssa. Nähtäväksi jää millaiseksi hintaluokka muodostuu näiden uutuuksien myötä. Ennakko-odotuksia ja spekulointeja voit halutessasi lukea myös The Verge -sivuston kirjoittamasta artikkelista. 

 

Millaisia odotuksia sinulla on lanseeraukselle? Odotatko erityisesti jotain tiettyä ominaisuutta tai mitä ajatuksia uutuusmalli sinussa herättää?

 

 

 

Viime marraskuussa julkaistusta OnePlus 6T -mallista voit lukea arvostelun täältä.


6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +17

Oneplussa aloitti edullisena lippulaivojen haastajana, mutta hintaluokka on vähitellen siitynyt ylöspäin. Toki kilpailijatkin ovat siirtyneet koko ajan kohtu Applen hintaluokkaa, mutta en usko, että perusmalli olisi siellä. Sen sijaan tuo Pro ja mahdolline  Pro 5G ovat arvokkaampia. 5G-malli voi olla huomattavan arvokas jo siksi, että teknikka on vielä lastenkengissä eikä sitä ehkä haluta niin laajoille massoille vielä tuoda, että lähdettäisiin edullisessa hintaluokassa 5G:tä tarjoamaan. Vasta X55 -modeemi (nyt on X50 1st generation) tulee käsittääkseni laajempaan jakoon. Nyt mennään niche/lippulaivakategoriassa, katsotaan miten teknologia toimii jos toimii.

Moikka!

 

Ottaako Telia kaikki versiot myyntiin. Eli 7/7 Pro/7 Pro 5G?

Aiemmin Elisa on ilmeisesti vahvistanut näin tekevänsä..

@Nikser tarkempia myyntiin tulevia malleja ei ole vielä tiedossa, mutta kerrotaan varmasti täällä heti kun saadaan lisäinfoa :smileyhappy: Kannattaa siis pysyä kuulolla ja muistaa tulla tänne seurailemaan lanseeraustapahtumaa ensi viikolla! :smileyvery-happy:

10 minuuttia ja OnePlus-julkistustilaisuus pärähtää käyntiin! Striimi löytyy siis täältä: https://www.oneplus.com/fi/2019/livestream

Uusi OnePlus 7 on nyt täällä! Millaisia ajatuksia uudet mallit herättivät? Tsekkaa tarkempi esittely blogista ja laita luuri ennakkotilaukseen verkkokaupastamme :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +17

Tuo edullisin on ehkä kiinnostavin ja kilpailukykyisimmin hinnoiteltu. Kuitenkin saa SD855 -tason suorituskyvyn. Veikkaan, että se tulee myymään ja paljon. 5G -malli tulee joskus jos tulee, saapa nähdä myykö sitä Suomessa muut kuin Elisa.

Vastaa