OnePlus 7T lanseeraus 10.10. - voita OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet! **Arvonta päättynyt
 Kiitos kaikille lanseeraustapahtumaan osallistujille! Kuulokearvonta on päättynyt, arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä @nuuka , onneksi olkoon voitosta! :smileyhappy: OnePlus 7 -sarja vei käyttökokemuksen jo uudelle tasolle esimerkiksi 90 Hz sujuvalla näytöllään. Mikä on seuraava askel? OnePlus lanseeraa pian uuden 7T mallistonsa. Lanseeraustilaisuus lähetetään suorana Lontoosta 10.10. klo 18 alkaen, joten uutuuspuhelimet ovat jo aivan kulman takana!  Seuraamme lanseeraustilaisuutta tietenkin myös täällä Laiteyhteisössä, toivottavasti liityt keskusteluun mukaan fiilistelemään mitä uutta OnePlus 7T tuokaan tullessaan. Lanseeraustilaisuutta kanssamme liittyy seuraamaan myös OnePlussan asiantuntija! :smileyhappy: Lanseerausta voit seurata suoraan tästä:

 Osallistu keskusteluun ja voit voittaa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet! Lanseeraustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kaksi paria OnePlussan Bullets Wireless 2 -kuulokkeita! Olet automaattisesti mukana arvonnassa kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi ennakkofiilikset; mitä sinä odotat uudelta OnePlus 7T -mallistolta, ja mitä siltä toivot. Lanseerauksen yhteydessä kerro meille vaikkapa mielipiteesi miltä uusi OnePlus 7T -mallisto vaikutti, mitkä ominaisuudet upposivat sinuun parhaiten ja niin edelleen!  Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti: 

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 27.9. - 10.10. kello 17.59 -välisenä aikana)


  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.10. kello 18-20 -välisenä aikana)


  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.10. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.10. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)
Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta artikkelin lopusta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

 Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus 7T -lanseeraus 10.10.2019
Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 27.9. – 10.10.2019 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (2) kappaletta OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita. Yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 99€/kpl. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenArvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa OnePlus 7T -malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 27.9. - 10.10. kello 17.59 -välisenä aikana)


  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 27.9. kello 18-20 -välisenä aikana)


  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.10. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.10. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)
Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.10. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit. Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Telia Finland Oyj
Helsingissä 27.09.2019

Nyt on aika polkaista keskustelut käyntiin!Onnea vielä kaikille arvontaan! :smileyhappy:


80 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Odotan puhelimen kameralta erittäin hyvää yökuvausmahdollisuutta, koska OnePlus puhelimilla on saanut hämärissäkin olosuhteissa laadukkaita kuvia. Myös akkukesto kiinnostaa.

Tosi tyytyväinen olen ollut kolmoseenkin, mutta sen akku alkaa vedellä viimeisiään ja parempi kamera ja isompi muisti kyllä houkuttelevat päivittämään uudempaan. :)

OnePlus 7T vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta puhelimelta. Eniten tässä uutuudessa kiinnostaa kameraominaisuudet ja entistä nopeampi lataus. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Mielenkiintoisinta on järjestelmäpiirin suorituskyky ja se, millaiset 4G LTE-taajuusyhdistelmät laitteesta löytyy. Myös 4x4 MIMO -toiminnallisuuden tuki on kiinnostava seikka.

Odotan innolla uutta Oneplus 7T puhelinta ja erityisesti haluan tietää onko siinä hyvät kamerat, akunkesto ja netin toimivuus, ettei joudu kärsimään hitaista yhteyksistä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Ainakin parempaa hintalaatusuhdetta, nyt on pahasti eksytty lähivuosina lippulaivojen tuhoamisen tieltä :/

Ei oo joo, kun on noin laadukkaiden puhelinten valmistaja (oma mielipide), joten saa nähdä.

kameraominaisuudet ja hinta kiinnostavat

 

En ole vielä oneplussaa kokeillut, mut harkitsen seuraavaks puhelimeks.. Tärkeintä kamera ja akun kesto itelle. 

Odotan nopeaa toimintaa ja hyvää näyttöä.

Paljon oon kuullut hyvää 7-sarjasta, mutta silti hinta-laatusuhde mietityttää. Kameraa paljon käytän, joten se erityisesti kiinnostaa ominaisuuksista. Ois kyllä sinänsä mielenkiintoa kokeilla tota mutta katotaan nyt vielä.

suorituskyky ja kamera

OnePlus 7T vaikuttaa sangen kiinnostavalta. Ihan hyvä puhelin varmaankin. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Nopea lataus ja kameraa olisi kiva päästä kokeilemaan ?

Odotan 7T:ltä ominaisuuksia, joita nähtiin keväällä 7 Prossa, eli esim. 90 hertsin näyttö.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

OnePlus 7T -puhelin ainakin vaikuttaa hyvin kiehtovalta ja eniten tässä uutuudessa kiinnostaa nopeampi suorituskyky ja kameran ominaisuudet. 

Kunniamerkki +3

Varmaankin hyvät, uskoisin ja siksi tavoittelenkin kuulokkeita

Tuo 90 Hz näyttö pitää nähdä omin silmin että huomaa eron.

Poikani on ollut tyytyväinen OnePlussaansa, suositteli sitä minullekin. Mutta tämä kamera ja kuvausmahdollisuudet hieman arveluttavat....onko Samsung S10 kuitenkin parempi kokonaisuutena? Toki puhelimen hintakin kiinnostaa ennen ostopäätöksen tekoa.

Voi pojat! 7T! Itse linua harmittaa kun on tuo vesipisara notch nöytön sijaan! Vaikkakin aika pieni mutta SILTI! En tiedä miksi oneplus on laittanut kameran paikan noin isoksi vaikka onhan se siisti!

Ominaisuuksiltaan vaikuttaa todella hyvältä puhelimelta. Hinta vain on iso kysymysmerkki. Hinnat ovat nousseet ja plekään että tässäkin mennään reippaasti yli 600 joka ja lähennytään muiden merkkien hintatasoa huippuluureille.

Odotan tuota lanseeraustilaisuutta innolla! Eniten minua mietityttää se että tuleekohan puhelimeen jotai aivan uudenlaisia ominaisuuksia kuten esim. Xiomi mi mix alphaan. 

OnePlus 7T vaikuttaa kaikinpuolin hyvältä luurilta, voi olla että menee hankintaa kun pääsee siihen tutustumaan tarkemmin.

Odotan hyvää kameraa, koska edellisissä on ollut hyvät ja akunkesto toisena

Oneplus 7T vaikuttaa mielenkiintoselta puhelimelta. Eniten odotan 90hz ruutua. Nyt käytössä 5T.

Vastaa