OnePlus 8 Series julkaistaan 14.4. - Osallistu keskusteluun ja voita kuulokkeet

Edit 15.4.2020. OnePlus 8 Series on nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Toimitukset alkavat seuraavasti:


OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB  Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB Tilattavissa & Toimitukset arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.


OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.-------

OnePlus vahvisti lanseeraavansa uuden 8 Series -mallistonsa 14. huhtikuuta suorassa livestream-lähetyksessä. Julkistustilaisuus starttaa klo 18 Suomen aikaa.

Järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa OnePlus 8 -sarjan online pop-up -myyntijonon täällä Yhteisössä. Jos siis haluat saada OnePlus 8:n hyppysiisi ensimmäisten joukossa, klikkaa linkkiä ja ilmoittautu jonoon. Näin pääset tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sekä saat myös OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. 


Lanseeraussivuston mukaan kaikki OnePlus 8 Series -laitteet tukevat 5G:tä, jonka lisäksi OnePlus kertoo julkaisevansa vuoden 2020 parhaan 120 Hz:n näytön, joka tarjoaa ennennäkemättömän sujuvan katselukokemuksen varsinkin videoita toistettaessa. Valmistajan mukaan uusi kasisarja tulee olemaan myös kaikkien aikojen tehokkain ja kaunein lippulaivamallisto, jonka OnePlus on koskaan julkaissut.


Seuraamme livestreamia myös täällä Yhteisössä. Toivottavasti liityt mukaan fiilistelemään uutuuksia kanssamme. Päivitämme tänne myös tietoa myynnin aloituksesta sekä saatavuuksista lanseeraustilaisuuden jälkeen.
 


Osallistu keskusteluun ja voit voittaa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet!


 


***


Edit 20.4.


 


Kilpailu on nyt päättynyt. Voittajat on arvottu ja kaikki heidät on nyt tavoitettu ja he ovat:


 


@Mikroautouuni 
@Lasipuu 


@pVeli81 


 


Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille valvojaisiin osallistuneille :)


 


***Lanseeraustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme paria OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita (arvo 99€)!

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus 8 Series -mallistolta tai ensifiiliksesi lanseerauksen yhteydessä.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:


   1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

Muista myös Telia & OnePlus 5G laitelähettiläs-skaba, jonka äänestykseen voit osallistua vielä tämän viikon ajan. Samalla osallistut arvontaan, josta voit voittaa OnePlus 7T -puhelimen tai Bullets Wireless 2 -kuulokkeet.Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus 8 Series -lanseeraus 14.4.2020Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 31.3. – 14.4.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita. Yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 99€/kpl. 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa OnePlus 8 Series -malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)

  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)

  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)


Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 31.3.2020
Lue lisää:
OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – suurempi, nopeampi ja sulavampi


126 kommenttia

Mielenkiinnolla odotan julkaisu ja sitä, että saako OnePlus vihdoinkin langattoman latauksen ja IP68-suojauksen, niinkuin huhuissa on asiasta huhuiltu.

IP68 alkaa olemaan standardi älypuhelimissa, olisi kummallinen peliveto olla lisäämättä tätä ominaisuutta. Vahinkoja sattuu ja mielellään sitä haluaisi esim. rannalla ottaa kuvia puhelimella - eikä tarvitsisi pelätä sitä että se lipsahtaisi kädestä veteen ja puhelin sanoisi kaput...

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Mahtavaa, että alle satasen tuote voi saada EISA Awardsin palkinnon. Todistaa, että hyvän tekniikan ei tarvitse olla kallista!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Upeaa! Jännityksellä odotetaan mitä kaikkea uuteen Oneplus mallistoon on ahdettu ?

Mielenkiinnolla odotan millaista "ulkoista ja sisäistä" kauneutta sieltä pukkaa tulille?

Kunniamerkki +3

Enpä oo koskaan katsellut minkään laitteen julkistamistilaisuutta, taidan tulla hankkimaan uuden kokemuksen. 

Haluaisin voittaa puhelimen-

Tämä puhelin tykkäyksillä.

Oneplus 7.

Voisin myös osallistua kuulokkeiden arvontaan.

Kunniamerkki +2

Odotan laitteiden IP68-suojausta ja laitteiden mahdollisia muita uusia ominaisuuksia. 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Langaton lataus ja IP68 ovat ne joita eniten odotan ?

OnePlus ei ole tähän asti vielä antanut pettymystä puhelimistaan. OnePlus kasiin tulevaan 120 Hz näyttö on aika jännä ajatus, ja olisi hienoa jos puhelinta vihdoin optimoidaan hyvin raskaan näytön kanssa.

Langattoman latauksen soisi yleistyvän kaiken tasoisissa puhelimissa. Toki myös 5G-ominaisuudet kiinnostavat tulevaisuuden kannalta.

Kunniamerkki

Langaton lataus kiinnostelee :) 

Pitääpä laitta kalenteriin 14.4 tuo julkaisutilanne! Itselläni ei ole koskaan ollut minkäänlaisia kuulokkeita joten olisihan tuo jo aika hommata ?‍♀️

Eniten odotan IP68- suojausta, sillä kuljen sellaisissa paikoissa jossa kosteutta ja pölyä riittää. Yksi kokemus on myös siitä, kun puhelin tippui vessanpönttöön... Olen ostanut kosteussuojatun puhelimen aikoinaan, mutta sepä oli maanantai kappale, joka meni palautukseen kuukauden käytön jälkeen. Enkä siis päässyt kunnolla testaamaan kosteus ominaisuuksia. 

Toinen ominaisuus mitä odotan, on tietenkin odotettu 5g yhteyden mahdollisuus.. 

Mielenkiintoinen uutuus.

Kunniamerkki +3

Toivoisin että pop up -etukamera, jollainen oli  OnePlus 7 Pro:ssa, nähtäisiin joskus vielä uudestaan OnePlus-mallistossa. Olin aika yllättynyt, kun sitä ei ollut seuraavan vuoden puhelimessa. Se on kiinnostava yksityiskohta, jota kovin monelta kilpailijalta ei löydy.

 

OnePlus 8:n osalta olisi mukava nähdä uusia, erottuvia värivaihtoehtoja.

120 Hz:n näyttö, kuulostaa hyvältä. ?? En usko että tälläkään kertaan tullaan pettymään kameran kuvalaatuun, 1+:n otokset on aina niin ällistyttäviä. 

Odotan langatonta latausta sekä iMaailman tyylistä superhelppoa backupin ottamismahdollisuutta ?

Kunniamerkki +2

Innolla odotan mitä uutta OnePlus jälleen keksii

Kunniamerkki +2

Odotan eniten langatonta latausta.

Vau! Upeaa! Odotan innolla :) 

Kunniamerkki +2

Tämähän on mielenkiintoinen..täytyypä seurata tilaisuutta :)

Nykyinen OP3 alkaa olla sen verran vanha että uudelle puhelimelle tulee tarvetta, pitääkin seurata minkälainen tämä OP8 on! Bullets kuulokkeita tosin olin ensin ostelemassa, mutta kokeillaas täällä onnea ensin :)

Toimitusjohtajamme Pete kertoo miten varmistamme, että OnePlus 8 -sarja tarjoaa mahdollisimman nopean ja sulavan käyttökokemuksen :)

Olisin kovasti toivonut valkoista väriä.

Vastaa