Esittely

Oppo A77 5G - Suuri akku tarjoaa pitkän käyttöajan

 • 7 March 2023
 • 0 kommenttia
 • 124 katselukertaa
Oppo A77 5G - Suuri akku tarjoaa pitkän käyttöajan
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

OnePlussan emobrändin Oppon uusin tulokas on ultraohut Oppo A77 5G. Puhelin täydentää alemman keskihintaluokan 5G-älypuhelimien valikoimaa. Laitteessa on tasaiset reunat, paksuutta siitä löytyy 7,99 millimetriä ja painoa 190 grammaa. Rakenteensa ansiosta puhelin pysyy tukevasti kädessä. Laitteessa on upea viimeistelty Oppo Glow -ulkoasu, mikä saa sen sekä tuntumaan että näyttämään hyvältä. Valmistaja kertoo laitteen takakuoren kestävän hyvin naarmuja sekä kulumaa. Puhelin on myös roiskesuojattu, joten pieni sade ei haittaa käyttöä. Värivaihtoehtoja Oppo A77 5G -puhelimella on kaksi: musta Midnight Black sekä sininen Ocean Blue.

 

Tehoa ja pitkää akunkestoa nopeasti

 

Oppo A77 5G -puhelimen ehdottomana tähtenä on sen 5000 milliampeerin akku, jonka saat ladattua 33 watin SuperVOOC -pikalatauksella. Tämä lataustekniikka pitää sisällään edistyneen lämpötilanseurannan ja laitteistonsuojaustoiminnon, joiden ansiosta laitteen lataaminen on turvallista. Valmistaja lupaa pikalatauksen lataavan puhelimesi puolessa tunnissa 53 prosenttiin ja 69 minuutin latauksella akku on täynnä. Suuren akkunsa ansiosta puhelimen käyttöaika on pitkä ja saat pidennettyä sitä entisestään Super Power Saving Mode -tilalla.

 

Puhelimen sisällä hyrrää Mediatek Dimensity 810 -5G-suoritin, josta laite saa tehonsa. Oppon mukaan kuuden nanometrin valmistusprosessilla luotu Dimensity 810 yhdessä RAM-laajennuksen kanssa varmistavat sen, että käyttökokemuksesi säilyy sulavana – teet sitten töitä tai pelaat. Keskusmuistin koko on neljä gigatavua ja tallennustilaa löytyy 64 gigatavua. Halutessasi voit laajentaa puhelimen muistia 256 gigatavun muistikortilla.

 

Käyttöliittymänä Oppo A77 5G -puhelimessa on ColorOS 12, joka perustuu Android 12 -käyttöjärjestelmään. Voit tehdä puhelimestasi omannäköisesi, sillä ColorOS pitää sisällään monia muokkausmahdollisuuksia. Oppo kertoo puhelimessa olevan Flexdrop-toiminnon auttavan sinua työskentelemään ja siirtymään helposti eri sovellusten välillä. Laitteen sertifioidut suojaus- ja yksityisyystoiminnot ja kolmen vuoden tietoturvapäivitykset suojaavat puhelintasi ja siinä olevia tietoja.

 

Nauti tarkoista ja eloisista väreistä joka päivä

 

Oppo A77 5G on varustettu 6,56 tuuman LCD-näytöllä, jossa on HD+ -tarkkuus. Siinä on 1612 x 729 pikseliä, joka toistaa 16,7 miljoonaa värisävyä. Oppo kertookin näytön mahdollistavan tarkan ja eloisan värikokemuksen. Virkistystaajuus on 90 hertsiä, jonka ansiosta näytön käyttö on sujuvaa ja sisällöt liikkuvat sulavasti. Näytön kirkkaus yltää 480 nitiin, kun käytät normaalitilaa. Jos vaihdat puhelimeen korkean kirkkauden tilan, yltää kirkkaus jopa 600 nitiin. Laitteessa olevat stereokaiuttimet tarjoavat kristallinkirkkaan äänimaailman, ja valmistajan mukaan ne saavat aikaan selkeän äänen myös korkeimpien äänenvoimakkuuksien aikana.

 

Puhelimen takaosaan on sijoitettu kaksoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä kahden megapikselin syvyyskamerasta. Pääkamerassa on 80 asteen kuvakulma sekä f/1,7-aukko. Valmistajan mukaan saat otettua kameralla luonnollisen ja eloisan näköisiä kuvia, jotka näyttävät upeilta ilman filttereitä. Puhelimen sisältämät valokuvausalgoritmit mahdollistavat valokuvien uudelleen rakentamisen, jolloin saat kuvistasi jopa 108 megapikselin tarkkuisia. Kamerakokonaisuuden avustava syvyyskamera auttaa luonnollisen syväterävyysefektin luomisessa muotokuvissa. Oppo A77 5G etukameralla nappaat kuvat kahdeksan megapikselin tarkkuudella.

 

Tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,56” LCD, HD+
 • Resoluutio: 1612 x 720
 • Etukamera: 8 MP f/2,0
 • Takakamerat: 48 MP f/1,7 pääkamera | 2 MP syvyyskamera
 • Käyttöjärjestelmä: ColorOS 12, perustuu Android 12 -käyttöjärjestelmään
 • Järjestelmäpiiri: Mediatek Dimensity 810 5G
 • Muisti: 4 Gt RAM-muisti + 64 Gt tallennustila
 • SIM: kaksois-SIM, nano-SIM-kortti
 • IP-luokitus: IPX4 - roiskeenkestävä
 • Akku: 5000 mAh, 33 W SuperVOOC-pikalataus
 • Mitat: 163,8 x 75,1 x 7,99 millimetriä
 • Paino: 190 grammaa
 • Muuta: Stereokaiuttimet, sormenjälkilukija virtapainikkeessa, USB-C, kuulokeliitin 3,5 mm, MicroSD max. 256 Gt

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi 33 watin pikalaturin, latauskaapelin, pikaohjeen, turvallisuusohjeet ja takuuehdot, esiasennetun näytönsuojan, SIM-työkalun sekä tervetuloa-kirjeen. Pääset tilaamaan Oppo A77 5G -puhelimen verkkokaupastamme.

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa