Philips GO -urheilukuulokkeet – huippuominaisuuksia treenailijoille

  • 16 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 345 katselukertaa
Philips GO -urheilukuulokkeet – huippuominaisuuksia treenailijoille
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Philips on julkaissut uusia urheiluun suunniteltuja kuulokkeita! Haluatko sulkea ympäristön äänet pois vai tuntuuko turvallisemmalta kuulla liikenteen äänet liikkuessasi? Häiritseekö tuulinen keli puheluitasi? Oletpa sitten himourheilija tai sunnuntailenkkeilijä, Philips GO -sarjan monipuoliset ominaisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin. Syvennytäänpä näihin treenikavereihin tarkemmin!

 

Sisällysluettelo:

 

Philips GO A5508 -vastamelukuulokkeet

 

Philips GO A5508 -vastamelukuulokkeet ovat täysin langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Ne mahdollistavat huolettoman liikkumisen, sillä silikoniset korvatyynyt on päällystetty kuvioidulla tartuntakuviolla, joka pitää kuulokkeet korvissa. Tämä myös helpottaa kuulokkeiden pysymistä hikisissä tai muuten kosteissa käsissä. Hikoilu ja sade eivät muutenkaan haittaa näiden kuulokkeiden menoa, sillä ne ovat IPX5-vedenkestävät. Korvanappien pinnat ovat heijastavat, mikä voi parantaa näkyvyyttäsi pimeällä. Akun loppumisestakaan ei tarvitse kantaa huolta, sillä Philips GO A5508 -vastamelukuulokkeilla kuuntelet musiikkia jopa seitsemän tunnin ajan. Latauskotelon avulla saat 21 tuntia lisää toistoaikaa ja viiden minuutin pikalatauksella toistoaikaa saa tunnin lisää.

Yksityiskohtainen, luonnollinen ääni täyteläisellä bassolla mahdollistaa uppoutumisen musiikin maailmaan missä vain. Kuulokkeiden 8 mm:n grafeenilla päällystetyt elementit toistavat upeasti niin erottuvan korkeat kuin painavan matalatkin äänet. Kuuntelukokemusta parantaa entisestään pro-melunvaimennus, joka mukautuu ympäristöösi reaaliaikaisesti. Tällöin esimerkiksi vilkkaan kuntosalin äänet tai tuulisen lenkkipolun taustasuhina ei ole häiritsemässä treeniäsi. Joskus kuitenkin voi olla hyödyllistä kuulla ympäröiviä ääniä, kuten liikennettä, jolloin voit klikata korvanappia aktivoidaksesi taustaäänitilan. Puheluiden puhuminen myös onnistuu hienosti kuulokkeiden välityksellä, sillä tällöin kuulokkeiden erillinen mikrofoni tallentaa puheesi samalla kun tekoälyyn perustuva algoritmi poistaa taustamelun.

Äänenlaadun lisäksi Philips kertoo kuulokkeiden yhteyden olevan entistä parempi, sillä ne hyödyntävät uuden sukupolven Bluetoothia. Kuulokkeet siis toimivat laitteiden kanssa, jotka tukevat Bluetooth LE -ääntä ja LC3-koodekkia, jolloin yhteys on vakaampi ja äänenlaatu parempi. Ääni toimii tasaisesti, vaikka kuuntelisit musiikkia tai puhuisit puhelua tiiviisti rakennetulla alueella. Bluetooth Multipointin avulla voit myös yhdistää kuulokkeet kahteen laitteeseen samaan aikaan.

Näissä kuulokkeissa on siis todella monipuolisesti eri toimintoja pienessä paketissa! Toimintojen hallitseminen onnistuu helposti nappien kosketusohjaimien ja ääniavustajien avulla; sekä Siri että Google Assistant ovat tuettuja. Philips Headphones -sovelluksen avulla pystyt esimerkiksi hienosäätämään ääntä tarkemmin, määrittämään ympäristön äänen kuuluvuutta, sekä pitämään kuulokeohjelmiston ajan tasalla. 

 

 

Philips GO A7507 -urheilukuulokkeet

 

Philips GO A7507 -urheilukuulokkeet ovat myös täysin langattomat urheilukuulokkeet. Näissä kuulokkeissa on liukumista estävän pintamateriaalin lisäksi otettu huomioon eri kokoiset korvat; paketissa tulee mukana kolme kokoa korvatyynyjä ja vakauttimia, joita voit itse yhdistellä saadaksesi optimaalisen istuvuuden. Tämä tekeekin kuulokkeista entistä paremmin korvissa pysyvät, jolloin voit keskittyä itse urheiluun. Kuten yllä esitellyt kuulokkeet, myös tämä malli on IPX5-vedenkestävä ja tarjoaa seitsemän tuntia toistoaikaa sekä siihen 21 tuntia lisää latauskoteloa hyödyntäen.

Yksityiskohtainen ääni ja vahva basso hurmaavat musiikin kuuntelijat myös näissä kuulokkeissa, sillä grafeenilla päällystetyt elementit tekevät äänestä ensiluokkaisen. Ympäristön äänetkään eivät menoa haittaa, sillä pro-melunvaimennus hyödyntää useita mikrofoneja ja edistyksellistä äänenkäsittelyä suodattaakseen ulkoisen hälyn. Melunvaimennus tunnistaa ulkoiset äänet automaattisesti ja säätää äänentasot sen mukaisesti. Kuulokkeilla on Hi-Res Audio Wireless -sertifikaatti, jonka mukaan ääni on paras mahdollinen suoratoistoon; kuulokkeet valitsevat puhelimen tai tabletin kanssa parhaiten toimivan koodekin automaattisesti. Edistyksellinen tekniikka myös tekee puheluista kristallinkirkkaat liikkeessä ollessa, eikä esimerkiksi tuuli häiritse puheesi kuuluvuutta. Kun puhut puhelimessa, yksi luujohtumiseen perustuva mikrofoni ja kaksi tekoälyyn perustuvaa mikrofonia välittävät äänesi selkeästi. Pystyt säätämään melunvaimennusta ja paljon muuta Philips Headphones -sovelluksessa!

 

 

Philips GO A5608 -luujohdekuulokkeet

 

Avoimen malliset Philips GO A 5608 -luujohdekuulokkeet ovat myös suunniteltu pysymään päässäsi, liikuitpa miten tahansa. Avoimen mallisten kuulokkeiden niskasanka kietoutuu pään taakse ja korvien ylle, jolloin kuulokkeet pysyvät paikoillaan hyvin myös vauhdikkaassa liikkeessä. Koska kuulokkeet ovat erittäin kevyet ja mukavat, et välttämättä tunne niiden olemassaoloa juurikaan. Myös nämä kuulokkeet ovat IPX5-vedenkestävät, joten rankempikaan sade ei ole esteenä niiden käytölle. LED-turvavalot mahdollistavat turvallisemman liikkumisen myös pimeällä, sillä niiden avulla näyt muille hämärässäkin.

Luujohtamiseen perustuva ääni mahdollistaa musiikin kuuntelun ja puhelut ilman nappikuulokkeita! Ääni siis kulkee poskiluiden kautta suoraan sisäkorvaan, ja musiikki alkaa soida suoraan päässäsi. Luujohdekuulokkeiden avulla kuuletkin musiikin lisäksi myös ympärillä tapahtuvat asiat, mikä voi lisätä turvallisuutta. Vaikka itse kuulet ympäristön äänet, puheluissa äänesi kuuluu selkeästi; tällöin tekoälyyn perustuva algoritmi poistaa taustamelun, ja heijastuksen muodostavat mikrofonit poimivat puheesi.

Myös Philips GO A5608 luujohdekuulokkeet hyödyntävät uuden sukupolven Bluethoothia, eli parempi yhteys kaikkialla on taattu. Myös elokuva- ja peliäänet ovat täysin viiveettömiä. Voit kuunnella lempimusiikkiasi jopa kuuden tunnin ajan, joten akun kestostakaan ei tarvitse kantaa huolta. Akun täyteen lataaminen kestää kaksi tuntia ja 15 minuutin lataamisella saat toistoaikaa tunnin lisää. Voit hallinnoida kuulokkeita rungon painikkeiden lisäksi tarkemmin Philips Headphones -sovelluksella. 

 

 

Philips GO A7607 -luujohdekuulokkeet

 

Myös Philips GO A7607 -luujohdekuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia edistyksellisestä luujohdetekniikasta! LED-turvavalot ja vesitiiviys laajentavat käyttömahdollisuuksia; näillä kuulokkeilla on IP66-luokitus. Myös lataaminen on turvallista kastumisen jälkeen magneettisen lataustelineen avulla.

Luujohtumisen ansiosta kuuntelet musiikkia ja hoidat puhelut kirkkaasti ilman nappikuulokkeita tai korvat peittäviä kuulokkeita. Näiden kevyiden, mukavien ja kestävien kuulokkeiden hallinta on helppoa niskasangan painikkeiden avulla. Voit esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta, laittaa LED-turvavalot päälle, vaihtaa puhelussa käytettävän mikrofonin ja vastata puheluihin kätevästi integroitujen säätimien avulla. Tarkempi hallinnointi onnistuu Philips Headphones -sovelluksen avulla. Kuulokkeet voi myös yhdistää Bluetoothin avulla kahteen laitteeseen samaan aikaan, jolloin voit esimerkiksi kuunnella musiikkia puhelimesta, samalla kun älykellosi antaa ilmoituksia. Toistoaikaa Philips GO A7607 -luujohdekuulokkeet tarjoavat huimat yhdeksän tuntia ja lataat kuulokkeet täyteen kahdessa tunnissa. Vain 15 minuutin latauksella saat tunnin lisää toistoaikaa.

 

 

Tekniset tiedot vertailussa

 

  Philips GO A5508 -vastamelukuulokkeet Philips GO A7507 -urheilukuulokkeet
Impedanssi 16 ohmia 25 ohmia
Kaiuttimen halkaisija 8 mm 9,2 mm
Herkkyys 110 dB (1 000 Hz) 100 dB (1 000 Hz)
Taajuusalue 20–20 000 Hz 20–40 000 Hz
Enimmäisteho 5 mW 5 mW
Mikrofoni puheluita varten tekoälyalgoritmi kaksi tekoälyyn perustuvaa mikrofonia ja yksi luujohtumiseen perustuva mikrofoni
Bluetooth-versio 5,3 5,2
Tuetut koodekit AAC, SBC, LC3 LDAC, AAC, SBC
Vedenkestävyys IPX5 IPX5
Toistoaika 7 + 21 h 7 + 21 h
Akun kapasiteetti 53 mAh nappikuulokkeet, 600 mAh latauskotelo 55 mAh nappikuulokkeet, 500 mAh latauskotelo
Kokonaispaino latauskotelon kanssa 45 g 58 g

 

  Philips GO A5608 -luujohdekuulokkeet Philips GO A7607 -luujohdekuulokkeet
Impedanssi 8 ohmia 4 ohmia
Kaiuttimen halkaisija 15 mm 17 mm
Herkkyys 88 dB (1 000 Hz) 92 dB (1 000 Hz)
Taajuusalue 130–16 000 Hz 130–16 000 Hz
Enimmäisteho 300 mW 500 mW
Mikrofoni puheluita varten kaksi tekoälymikrofonia yksi tekoälyyn ja yksi luujohtumiseen perustuva mikrofoni
Bluetooth-versio 5,3 5,3
Tuetut koodekit SBC, LC3 SBC
Vedenkestävyys IPX5 IP66
Toistoaika 6 h 9 h
Akun kapasiteetti 140 mAh 160 mAh
Paino 29 g 38 g

 

Mikä on sinulle tärkeä ominaisuus urheilukuulokkeissa?

 

Lue lisää:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.