ESITTELY

Philips TAS7505 -bluetooth-kaiutin - tyylikäs tunnelmanluoja

  • 6 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 43 katselukertaa
Philips TAS7505 -bluetooth-kaiutin - tyylikäs tunnelmanluoja
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Philips TAS7505 -bluetooth-kaiuttimessa yhdistyy tyyli ja suorituskyky. Se istuu sisustukseesi saumattomasti, muttei kuitenkaan ole ylivoimainen katseenvangitsija. Kaiuttimen pitkä, 20 tunnin toistoaika sekä näppärä koko mahdollistavat musiikista nauttimisen myös kodin ulkopuolella.

 

Tyylikäs muotoilu

 

Olipa suunnitelmissasi sitten aamuinen hikijumppa kellarissa tai hienostuneempi illallinen parvekkeella - Philips TAS7505 -kaiuttimen muotoilu ja tehokkuus mahdollistavat musiikista nauttimisen monissa tilanteissa. Kaiutin näyttää upealta missä tahansa ympäristössä. Se on verhottu laadukkaalla kaiutinkankaalla, jonka on suunnitellut ja valmistanut huippuluokan valmistaja Kvadrat. Villasekoitemateriaali on akustisesti läpinäkyvää, mikä tarkoittaa, että jokainen yksityiskohta välittyy huoneeseen saumattomasti.

 

Tunnelmanluoja

 

Kaiuttimen passiivielementti tuottaa jykevän basson. 3,57 tuuman koko äänialueen elementti tuottaa kristallinkirkkaan äänen jopa korkeilla äänenvoimakkuuksilla, eikä musiikkielämys kärsi kovemmissakaan bileissä. Jos haluat entistäkin upeamman musiikkikokemuksen, voit pariliittää toisen samanlaisen kaiuttimen ja nauttia stereoäänestä. Näin voit myös jakaa musiikkielämyksen eri huoneisiin tai viihdyttää vieraitasi musiikilla sekä sisätiloissa että terassilla samanaikaisesti. 

 

Reilusti toistoaikaa

 

Philips TAS7505 -bluetooth-kaiutin tarjoaa yhdellä latauksella jopa 20 tuntia toistoaikaa, ja lataat sen täyteen noin 4,5 tunnissa. Kaiuttimen virtapankkitoiminnon myötä voit myös ladata älylaitteitasi kaiuttimen USB-A-portin kautta. Pitkän toistoajan myötä Philips TAS7505 on oiva valinta esimerkiksi juhliin tai reissuun mukaan otettavaksi. Päädystä löytyy myös kätevä aukko, johon voit halutessasi kiinnittää kantohihnan. Näin kannat kaiutinta näppärästi mukanasi siirtyessäsi paikasta toiseen. Kantohihna ei sisälly myyntipakkaukseen. 

 

 

Myyntipakkaukseen sisältyy:

  • Philips TAS7505 -bluetooth-kaiutin
  • USB-latauskaapeli
  • Pika-asennusopas
  • Maailmanlaajuinen takuuvihko
  • Takuukortti

 

Katso esittelyvideo alta:

 

 

Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä kaiuttimessa? Kerro kommenteissa. 🙂

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa